Nokia 6630 Sorunlarına Çözüm Bende

Sponsorlu Bağlantılar

Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
3g kapsamasında bır yerde oldugunda hat duserse 3g yazmaya devam eder ve hattın çekmeyebılır. bu normal bir şeydir ama telefonundakı arızayı en yakında ki telefoncuya göstermelisin.

:good:

sanırım bu daha bi ukala oldu :kotu:

yanlış anlama..

derken ScreetCity çekim gücüyle alakalı olabilir maksadında söylemiş. :oke:

İYİ FORUMLAR!!!

Hayır. Yanı Soyledıklerımı Yanlıs Anlıyorsan Buna Bısey Dıyemem Bız Yardım Edelım Dedık Sorununu Anlamaya Calıstık Ukala Olduk Ise Bak.

coolasker54

coolasker54

Üye
Hayır. Yanı Soyledıklerımı Yanlıs Anlıyorsan Buna Bısey Dıyemem Bız Yardım Edelım Dedık Sorununu Anlamaya Calıstık Ukala Olduk Ise Bak.

Galiba sen yalış anladın kardeş benim söylediğim
Turkcell hatta taktım yine aynı problem var. Turkcell farkını anlayamadım? Sıkıntı telefonda ama çözemedim, yardım için buraya başvurdum ama sanırsam ondada yanlış tercih yaptım. Kardeşim ile başlayıp ukala cevaplar almak için üye olmadım ben bu siteye. Yardımcı olamayacaksanız başlık açmayın, olsun bitsin...
< üzerineydi :oke:

Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi

Galiba sen yalış anladın kardeş benim söylediğim

< üzerineydi :oke:

cok kalp kırıcı sözler söylemişsin kardeşim bizden yardım alamıyorsan başka yerlere basvur bizim elimizden gelebilecek bişey yok he ayrıcada dediğini denedim pc suit ile baglanıp mesajlar okunmuyor belki yeni cıkıcak sürümde bunu düzeltebilirler ama suanda pc suit mesaj görmede sorunu var

'' İyi Forumlar ''

coolasker54

coolasker54

Üye
3g kapsamasında bır yerde oldugunda hat duserse 3g yazmaya devam eder ve hattın çekmeyebılır. bu normal bir şeydir ama telefonundakı arızayı en yakında ki telefoncuya göstermelisin.

sanırım bu daha bi ukala oldu :kotu:

yanlış anlama..

derken ScreetCity çekim gücüyle alakalı olabilir maksadında söylemiş. :oke:

İYİ FORUMLAR!!!

Diyorum seni savunuyorum sen bana :

cok kalp kırıcı sözler söylemişsin kardeşim bizden yardım alamıyorsan başka yerlere basvur bizim elimizden gelebilecek bişey yok he ayrıcada dediğini denedim pc suit ile baglanıp mesajlar okunmuyor belki yeni cıkıcak sürümde bunu düzeltebilirler ama suanda pc suit mesaj görmede sorunu var
diyorsun anlamadım bn senin ne yapmaya çalıştığını :S

vede benim yardıma ihtiyacım yok sadece adamın dedıgıne karsı forumu ve senı savunuyorum

----------Eklendi @ 12:26:30 ---------- Yazıldı @ 12:24:35 ----------

ki ben telefoncuya goturmelısın dedım sen bana pc suıte felan dıyorsun ?

Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi

Diyorum seni savunuyorum sen bana :

diyorsun anlamadım bn senin ne yapmaya çalıştığını :S

vede benim yardıma ihtiyacım yok sadece adamın dedıgıne karsı forumu ve senı savunuyorum

----------Eklendi @ 12:26:30 ---------- Yazıldı @ 12:24:35 ----------

ki ben telefoncuya goturmelısın dedım sen bana pc suıte felan dıyorsun ?

sanırım sen yanlıs anladın ben yardım istiyen arkadasa söylemek istemistim bunları sana degil kardes sen beni savunuyosun eyw :)

coolasker54

coolasker54

Üye
Benden alıntı yapıpta söylemişsinde dedim ne içiyor bu :d:

icazet

icazet

Üye
arkadaşım hibrit degiştirmeden nasıl çözüm bulabiliriz bu beyaz ekran sorununa allah rızası için bişiler yapalım bi ara bi forumda görmüştüm ekran hipritlerini ısıtın sorun hallolur diiye yazıyordu...ben bu yöntemi denemek istiyorum inşallah olur çünki hibrit degiştirmek için maddi sıkıntım var şu aralar yani imkansız..lütfen yardımcı olun

----------Eklendi @ 01:10:26 ---------- Yazıldı @ 01:09:08 ----------

hhaaa bu arada ben 6630da bu ekran hibritleri tam olarak anakartta nerde bilmiyorum acaba görsel biçimde bi anlatsanız gerçekten çok mutlu olucam

coolasker54

coolasker54

Üye
arkadaşım hibrit degiştirmeden nasıl çözüm bulabiliriz bu beyaz ekran sorununa allah rızası için bişiler yapalım bi ara bi forumda görmüştüm ekran hipritlerini ısıtın sorun hallolur diiye yazıyordu...ben bu yöntemi denemek istiyorum inşallah olur çünki hibrit degiştirmek için maddi sıkıntım var şu aralar yani imkansız..lütfen yardımcı olun

----------Eklendi @ 01:10:26 ---------- Yazıldı @ 01:09:08 ----------

hhaaa bu arada ben 6630da bu ekran hibritleri tam olarak anakartta nerde bilmiyorum acaba görsel biçimde bi anlatsanız gerçekten çok mutlu olucam

,

nasıl yapıldıgını bılmıyorum ama hıbrıtler bu resımde ayrıntılı gorunuyormuş :)

icazet

icazet

Üye
teşekkürler denemeliyim

ramakm86

ramakm86

Üye
6630 için n gage libs ve fixleri bulabilirmisin özellikle ghost recon için

ramakm86

ramakm86

Üye
saolasın buldum verirsen yine iyi olur sis veya zip farketmez

Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
Kanka. Ayıbsın Ben Sana Soylermıyım Onları Hıc :D Ben Yardım Beklıyen Elemana Soylemıstım Ama Yanlıs Alıntı Olmus Kusura Bakma. :D

Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
6630 kullanıyorum...java oyun ve uygulamaları çok kasıyor ve donuyor çözümü varmı acaba?
Nokia 6630 java oyunları kasar s60v2 telefonlarda boyle kardesım cozum yok yada var ben bılmıyorum

yunus5055

yunus5055

Üye
6630 kullanıyorum...java oyun ve uygulamaları çok kasıyor ve donuyor çözümü varmı acaba?

Aslında kesin bir çözümü yok ama yinede oynarken daha iyi performans almanı sağlayacak birkaç ufak tiyo vereyim...

1) oyunu tel hafızasına yükle ve hafıza kartını çıkart .. ( bu oyunu oldukça hızlı oynamanı sağlar) ...

2)freemem programıyla son seviye ram boşaltması yap ... Yaklaşık 2 3 mb performans hızlanır ... Zaten 9 10 mb ile filan çalışır normalde ... Bununla 12 13 lere çıkar .. Bu sayede biraz daha seri oynarsın

3) telde küçük ayarlamalar yap ... Takvimi ay görünümü , temayı orjinal tema yada windows xp adlı temaya al , menüyü 9 klasör düzeninde ayarla , python yüklü ise kaldır , sık kullanmadığın oyunları ve programları kaldır ... Bu işlemler teli rahatlatacaktir ...

Ve önemli not : telin hafızasını olabildiğince boş tut ... Resim müzik vs kesinlikle olmasın ...

Bu dediklerimi yaparsan takılarak oynayan bi oyunu oldukça seri bir şekilde oynarsın ...

---------- Eklendi @ 10:17:04 ---------- Yazıldı @ 10:15:36 ----------

telefon hızlandırıcı yok mu?

Sistem uygulamaları bölümüne bi uğra kardeşim .. Orada 2 tane alt yazılım programı var ... Azda olsa işe yarıyorlar ..

femtv

Üye

Aslında kesin bir çözümü yok ama yinede oynarken daha iyi performans almanı sağlayacak birkaç ufak tiyo vereyim...

1) oyunu tel hafızasına yükle ve hafıza kartını çıkart .. ( bu oyunu oldukça hızlı oynamanı sağlar) ...

2)freemem programıyla son seviye ram boşaltması yap ... Yaklaşık 2 3 mb performans hızlanır ... Zaten 9 10 mb ile filan çalışır normalde ... Bununla 12 13 lere çıkar .. Bu sayede biraz daha seri oynarsın

3) telde küçük ayarlamalar yap ... Takvimi ay görünümü , temayı orjinal tema yada windows xp adlı temaya al , menüyü 9 klasör düzeninde ayarla , python yüklü ise kaldır , sık kullanmadığın oyunları ve programları kaldır ... Bu işlemler teli rahatlatacaktir ...

Ve önemli not : telin hafızasını olabildiğince boş tut ... Resim müzik vs kesinlikle olmasın ...

Bu dediklerimi yaparsan takılarak oynayan bi oyunu oldukça seri bir şekilde oynarsın ...

---------- Eklendi @ 10:17:04 ---------- Yazıldı @ 10:15:36 ----------

Sistem uygulamaları bölümüne bi uğra kardeşim .. Orada 2 tane alt yazılım programı var ... Azda olsa işe yarıyorlar ..

tamam

djmusa

Üye
merhabalar hocam 6630
telefonumda
son 4 aydır dosyalarımı bulamıyorum
hafıza
kartındaki resimleri
müzikler
hafızada
var eminim
hafıza
sorguladımda
hafıza
dolu gözüküyor fexplorer dosya yöneticisi ile açtığımda tuhaf tuhaf dosyalar var sanırım bnm dosyalar bunların içinde virüs taraması yapmama rağmen resimlerime ve diğerlerine erişemiyorum bu dedim dosyanın boyutu 454 mb
hafıza
kartı toplam boyutu 512 mb bu dosyanın ne ismini
değiştirebiliyorum
nede açabiliyorum içindeki resimler bnm için paha biçilmezler lütfen
yardımlarınızı
bekliyorum

Üst Alt