Java Oyunları Bölümüne Açtığım Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
Java Oyunları Bölümüne Açtığım Konu
İki Gün Falan Önce Java Oyunları Bölümüne Bi Oyun Koydum Hâlâ Konu Onaylanmadı Veya Bana Bilgi Gelmeden Silindi Moderatör Mü Çalışmıyor Yoksa Sitede Mi Bi Problem Var :hmmm

u_cosar

u_cosar

Üye
Sitede bazı aksaklıklar var umarım bu aksaklıklar düzelir geçen de bende bir konu açtım 2 günde açıldı :D

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
ona bakarsan benim 3 konum 3 gündür onay bekliyor

moderatorler sonuçta robot değil beyler, heran sitede olamazlar onlarda insan, hak vermek gerekirki sürekli pc başında olamazlar.

biraz sabır edin er yada geç onaylanıyor zaten eğerki uygun görülürse.

Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
ona bakarsan benim 3 konum 3 gündür onay bekliyor

moderatorler sonuçta robot değil beyler, heran sitede olamazlar onlarda insan, hak vermek gerekirki sürekli pc başında olamazlar.

biraz sabır edin er yada geç onaylanıyor zaten eğerki uygun görülürse.
Haklısında 2 Gün Yani Az Değil :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Artık konular taşındığında, silindiğinde falan bildirimler gelmiyor galiba.

• Beğen
Tepkiler: Burak
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
konuları onaylayan modlardan birisi benim bir kaç gündür internetim de altyapıdan kaynaklanan bir sorun var fiber kablo ile değişiyor altyapı inşallah yarın hallolacak öyle dediler yetkililer kendi adıma gecikmeden dolayı özür dilerim

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
konuları onaylayan modlardan birisi benim bir kaç gündür internetim de altyapıdan kaynaklanan bir sorun var fiber kablo ile değişiyor altyapı inşallah yarın hallolacak öyle dediler yetkililer kendi adıma gecikmeden dolayı özür dilerim
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt