arkadaşlar numara taşımayı iptal etmem lazım acill..

Sponsorlu Bağlantılar

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar numara taşımayı iptal etmem lazım acill..
arkadaşlar ben aveadan vodafona geçmk için başvurdum fakat vodafone unu cepnet kampanyası bitiiği için buna geri almam gerekiyor ..turkcell e geçicem .....numara taşıma daha gerçekleşmedi ama her an gerçekleşeblir ...eğer vodafone açılırsa hmen o gün turkcele geçebilirmym yoksa 3 ay beklemem mi gerkir .....yardım lütfennnn

omerynd

omerynd

Üye
geçmiş olsun kardeş artık iptali yok. Vodafone a geçer 3 ay sonra turkcelle geçersin artık

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
numara taşıma olmadan iptal edileblir yazyıyo interntten okuduğum numara taşıma yönetmeliğine göre ama çok karışık bi bilgiydi:ağlarım:

----------Eklendi @ 19:24:34 ---------- Yazıldı @ 19:22:50 ---------

----------Eklendi @ 19:25:09 ---------- Yazıldı @ 19:24:34 ----------

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
numara taşıma olmadan iptal edileblir yazyıyo interntten okuduğum numara taşıma yönetmeliğine göre ama çok karışık bi bilgiydi:ağlarım:

----------Eklendi @ 19:24:34 ---------- Yazıldı @ 19:22:50 ---------

----------Eklendi @ 19:25:09 ---------- Yazıldı @ 19:24:34 ----------

Bayi talebinizi sisteme girmeden önce iptal talebinde bulunabilirsiniz. Ki bayi çoktan girişleri yapmıştır. Geçmiş olsun 3 ay sonra Turkcell sizi bekler : )

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
numara taşımada 3 ay sınırı yeni hat alırken oluyor. Numara taşındıktan sonra tekrar taşıma yapılıyor 3 aylık sınır olmadan. Ben böyle biliyorum çünkü aynı gun içinde çok geri döndüğüm oldu. Ama yeni çıktıysa orasını duymadım

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
[_ATHENA_];4000739' Alıntı:
numara taşımada 3 ay sınırı yeni hat alırken oluyor. Numara taşındıktan sonra tekrar taşıma yapılıyor 3 aylık sınır olmadan. Ben böyle biliyorum çünkü aynı gun içinde çok geri döndüğüm oldu. Ama yeni çıktıysa orasını duymadım

Dediğin gibiydi. Ama değişti.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Dediğin gibiydi. Ama değişti.

ne zaman cikti bu 3 ay kurali ya?
ben simdi aveadan kurtulmak icin 3 ay mi bekleyecem?
bu 3 aylik sure basvurdugun gun mu basliyor yoksa hattin acildigi gun mu

Burak

Üye
hattın acıldıgı gun

gölgee_65

gölgee_65

Üye
hattın acıldıgı gun

Ben internetten baktım öyle 3 ay bekleme gibi bir kural yoktu.
sonuçta numara taşıma da yeni hat alma gibi bu yüzden istediği zaman abone numara taşıyabilir (yeni hat alanlar hariç)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

Ben internetten baktım öyle 3 ay bekleme gibi bir kural yoktu.
sonuçta numara taşıma da yeni hat alma gibi bu yüzden istediği zaman abone numara taşıyabilir (yeni hat alanlar hariç)

Evet yoktu ama çoğu insan çorap değiştirir gibi hat değiştirdiği için operatörlere kazançtan çok masrafa dönmeye başladı :) ve taşıma yapılan hatlara da 3 ay sınırı geldi diye biliyorum...

gölgee_65

gölgee_65

Üye
öyleyse vay halimize :(

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
arkadaşlar öyle bir şey yok. Istediğin zaman geçebilirsin başka operatöre. Yeni hat alımı hariç.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
[_ATHENA_];4009054' Alıntı:
arkadaşlar öyle bir şey yok. Istediğin zaman geçebilirsin başka operatöre. Yeni hat alımı hariç.

evet aynen oyle sordum ben

Üst Alt