okul okumadan yapılacak işler

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
Baba parası yemek en kolayı .

devran_34

devran_34

Üye
    Konu Sahibi
eh işte onu yapsaydım burlarda akşam akşam kafa patlazmazdım aksine ben onun üstüne eklemek isterim(becerebilirsem ) :) herkes ne dusunur bilemem

----------Eklendi @ 00:58:38 ---------- Yazıldı @ 00:56:57 ----------

Baba parası yemek en kolayı .

eh işte onu yapsaydım burlarda akşam akşam kafa patlazmazdım aksine ben onun üstüne eklemek isterim(becerebilirsem ) :) herkes ne dusunur bilemem

Joker.

Joker.

Üye
Üstüne eklemek zordur :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
sıfırdan baslamak istiyosan en basıdı su satarsın toptancısından 15-20 kurusa al 50 ye sat pazarlarda sat kapış kapış gidiyo soguk su olması lazım yoksa para etmez ilk olarak ufak işlerle basla sonra buyutecen

Joker.

Joker.

Üye
Bi bakmışsın su bayi açmışsın

Burak

Üye
kurallar dolayısıyla mesajınız siliniyor tekrar yazıyorsunuz olacak şey değil !

Joker.

Joker.

Üye
ben bi araka okudum hakaten öğle ihlal yapılmaz ağır kaçmış

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
restorant , cafe olabilir..

devran_34

devran_34

Üye
    Konu Sahibi
gece fark etmedim o mesajdan ihlal oldugunu bende dedim yolamamısım mesajı dedim ondan yeniden yoladım kusura bakmayın

Astrosman

Astrosman

Üye
Gıda ticareti yap ufak bi dükkan bul içine toptancıdan veya bim gibi Yerlerde al senin dükkanda sat iyi para gelir ben bu sene sınava girip bi yer tutturamazsam babamla böyle yapacağız......

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
bence ilk başta liseyi bitir.
sahibinden.com a bak orada kiralık veya satılık cafe , bar , dükkan , mağaza , market , pastane , restoran vs.. var.

Revengeful

Emekli Yönetici
Üniversite mezunu olanlar bile iş bulamıyor. Okumamış adama kim niye iş versin. Anca amele veya temizlikçi olursun bir yerlerde.
Miras olayı varsa sorun yok tabi.

• Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye
diploman yoksa çok çalışacaksın, bir sürü örneği var sıfırdan zengin olanların:oke:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Üniversite mezunu olanlar bile iş bulamıyor. Okumamış adama kim niye iş versin. Anca amele veya temizlikçi olursun bir yerlerde.

adam bi işte çalışmıcakki kendi işini kurmak istiyor.

devran_34

devran_34

Üye
    Konu Sahibi

okumadan kendi imkanlarımla bir iş açmak dedim onun için imkanımda var bu yani :) yada taksi soforu olucam kendimin :)

Üst Alt