vapur dumanı
Üye
yok bee daha öncede yemiştim zaten 1 kere..Zaten dedim bu ona hiç benzemiyo diye ama şimdi bilmiyorum rezil olmayım diye de sustumRica ederim ne demek ...
Evet kandıran kişilere sen dava aç ...![]()

Neyse onu da yemiş bulundum

yok bee daha öncede yemiştim zaten 1 kere..Zaten dedim bu ona hiç benzemiyo diye ama şimdi bilmiyorum rezil olmayım diye de sustumRica ederim ne demek ...
Evet kandıran kişilere sen dava aç ...![]()

yok bee daha öncede yemiştim zaten 1 kere..Zaten dedim bu ona hiç benzemiyo diye ama şimdi bilmiyorum rezil olmayım diye de sustum
Neyse onu da yemiş bulundum![]()

bence de bakamaışlar
Demek ki şırdanlara iyi bakmamışlar . Baksana bir deri bir kemik kalmışlar . İncecik ...![]()

yok yahuuu bunlar resimli olanlaaar.ohhoooo daha neler yedim neler!! mangallarmı yapmadık.köy ekmeklerimi yemedim sobada ısıtılmış!!az yemişsin galiba o resimdekileri(şırdan hariç) ben bi öğünde yiyorum![]()
yok yahuuu bunlar resimli olanlaaar.ohhoooo daha neler yedim neler!! mangallarmı yapmadık.köy ekmeklerimi yemedim sobada ısıtılmış!!

şimdi onu da yiyemiyorumki!!! o kadar gezmeye üşüttüm bademciklerim şiştiii su içmeyi bırak nefes bile alamıyorumşimdi kepek ekmeği ile meyve yiyon di mi her öğün![]()

allah şifa versin tez zamanda iyileşirsin inş
şimdi onu da yiyemiyorumki!!! o kadar gezmeye üşüttüm bademciklerim şiştiii su içmeyi bırak nefes bile alamıyorum
orta kulak enfeksiyonu olmuşum bööle o enfeksiyon kapan orta kulağıma elimi sokup öyle bir kaşıyasım varkiii!!!
kısacası çok pis hastayım![]()
inşallah neyse ben az kaçar.Biraz uyuyimde güç topliyim..Görüşürüz az sonra!!
şimdi onu da yiyemiyorumki!!! o kadar gezmeye üşüttüm bademciklerim şiştiii su içmeyi bırak nefes bile alamıyorum
orta kulak enfeksiyonu olmuşum bööle o enfeksiyon kapan orta kulağıma elimi sokup öyle bir kaşıyasım varkiii!!!
kısacası çok pis hastayım![]()
)..
şu şırdanı nasıl yiyorsunuz ya![]()
aga o konu tartışıldı horta gerek yok
çokda güzel vallaşu şırdanı nasıl yiyorsunuz ya![]()

teşekkürlerAfiyet olsun2. Resim beni öldürüyor çok garip görünüyor