yardım lg p920 3d

Sponsorlu Bağlantılar

birisi2

Üye
    Konu Sahibi
yardım lg p920 3d
Üstadlar lg p920 3d için uygulama yükleme programı bulunuyor mu ? apk uzantılı programları nasıl yükleyebilirim...

birisi2

Üye
    Konu Sahibi
yardım edebilecek yok mu

Ocean258

Ocean258

Üye
3d uygulama android markettekiler ile sınırlı şimdilik, ancak başka bir yerden 3d uygulama bulduysan eğer, normal android telefona yükleme yapar gibi yükleyebilirsin (ayrıca varsa başka bi uygulama bulduysan bizimle de paylaş : D )

y n s c n

y n s c n

Üye
Marketten APK.Manager'i indir ve kur, apk. dosyasını android data klasörünün içine at daha sonrasında apk manager'i çalıştırıp atmıi olduğun apk.'yi kur, eğer sormak istediğin buysa.

technoshark

technoshark

Üye
Olmadı zaten polarice office uygulaması mevcut kendi içerisinde ;) ordanda kurabilirsin.

birisi2

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim yardımlarınız için sayenizde çözdüm

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Ocean258

Ocean258

Üye
rica ederım hocam :)) sorunu cozmussen sıkıntı yok

y n s c n

y n s c n

Üye
Kimin sayesinde çözdü acaba :pro:

Ocean258

Ocean258

Üye
:)) Tmm hocam senın sayende cozmusse sana tesekkurler..

harusenka

harusenka

Üye
beyler selam,

lg optimus 3d aldım ben de. alet gerçekten de çok başarılı. şarjı dışında her şey 10 numara. yalnız telefonu aldığımda kendinden yüklü bazı programlar var. örn: garanti, döviz, hurriyet, zaman vs... bunları nasıl kaldırabilirim. neden soruyorum çünkü bu programlar internete bağlandığımda kendi kendilerini güncelliyor. yersiz veri alımı oluyor.

Ocean258

Ocean258

Üye
Güncelleme yap hocam guncelleme yaptıktan sonra bu sıkıntıdan kurtulursun ;)

harusenka

harusenka

Üye
Güncelleme yap hocam guncelleme yaptıktan sonra bu sıkıntıdan kurtulursun ;)

Ocean, bu güncellemeyi nereden yapabilirim lg world uygulamasından olur mu ? yoksa başka bir program filan mı var ?
kusura bakma çok soruyorum pek anlamam da bu işlerden.

technoshark

technoshark

Üye
LG Mobile Tools yazılımını LG nin sitesinden indirirseniz. Güncellemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ocean258

Ocean258

Üye
Estagfurllah hocam.. Bırbırımıze yardım ıcın burdayız sonucta.. Arkadasın dedıgı gıbı yaparsan hallolur sorunun kardesım..

harusenka

harusenka

Üye
beyler sağolun bilgiler için. güncellemeyi yaptım bilgisayara da LG PC Suite IV kuruldu. itunes'a benzer bir program ama burada bahsettiğim gereksiz uygulamaları silebileceğim herhangi bir seçenek yok. yanlış yolda mıyım ?

Ocean258

Ocean258

Üye
Valla bana pek doğru yoldaymışşsın gibi gelmedi ama :) umarım ordanda hallediliyordur.. :)

denizci35

denizci35

Üye
kardeşim root explorer yükle ve system ve ordan da app ye gel ve silmek işstediğin uygulamarı ordan silmelisin ama bunun için telefonun rootlu olmalı root basit bir işlem araştırırsan bulabilirsin

Ocean258

Ocean258

Üye
beyler sağolun bilgiler için. güncellemeyi yaptım bilgisayara da LG PC Suite IV kuruldu. itunes'a benzer bir program ama burada bahsettiğim gereksiz uygulamaları silebileceğim herhangi bir seçenek yok. yanlış yolda mıyım ?

Hallettin mi hocam uygulama olayını?

Ocean258

Ocean258

Üye
yok be kardeş uğraşamadım o günden sonra. napalım bu uygulamalarla devam ediyorum şimdilik :) fırsat bulursam araştırıcam.

;) Sıkıntı yoksa sorunda yok ozaman.. Gule gule kullan hocam.. Telefonda herhangi bi sorun yok dımı? ısınma yapıyormus dıyorlar dogrumu?

Takipçi Satın Al

Üst Alt