Freezone hakkında bilgi istiyorum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Freezone hakkında bilgi istiyorum :)
Arkadaşlar ben freezone geçmeyi düşünüyorum şu internet olayından sonra şimdi bu Freezone kullanabilmek için faturalı mi olmam lazım yoksa faturasızda olsam olur mu ve faturalı ise ne kadar para geliyor

mstf_l

mstf_l

Üye
faturasızken de kullanılıyor olmana gerek yok

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Freezone geçince her ay belli bi miktarda TL yüklemem gerekli mi

mstf_l

mstf_l

Üye
hayır kendi tarifeleri var cok guzel gecmeni tavsiye ederim ozellikle ozgurgenc e

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
O da güzelde şimdi ben şu internet için geçecem 1 gblık paket 14,5 TL

----------Eklendi @ 15:23:50 ---------- Yazıldı @ 15:10:01 ----------

Şimdi ben vodafoneluyum direk geçiş yapabilir miyim sitesinde başka operatörden hattını taşıyana falan yazıyor

mstf_l

mstf_l

Üye
ya ben eskiden sitesinden my vodafone dan gecmistim ama simdi degisti falan gibi birseyler duydum ama yine de bir dene istersen

gölgee_65

gölgee_65

Üye
O da güzelde şimdi ben şu internet için geçecem 1 gblık paket 14,5 TL

----------Eklendi @ 15:23:50 ---------- Yazıldı @ 15:10:01 ----------

Şimdi ben vodafoneluyum direk geçiş yapabilir miyim sitesinde başka operatörden hattını taşıyana falan yazıyor

Özgürgenç tarifesine geçmek için GENC yaz 7048'e gönder ücretsiz geç ve internet paketlerini %50 indirimli al. Yalnız bu tarife hat sahibi 25 yaş altındakilere veriliyor.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Yazıp gönderdim 26 yaş altındakiler giriş yapabilmektedir Cep Merkezlerinden kendinizi kullanıcı olarak tanımlatabilirsiniz dedi yarın bi gidiym

----------Eklendi @ 15:51:06 ---------- Yazıldı @ 15:49:57 ----------

Üstteki yazdığım Freezone karışmasın yazılar :)

----------Eklendi @ 15:52:18 ---------- Yazıldı @ 15:51:06 ----------

Özgürgenç tarifesine geçmek için GENC yaz 7048'e gönder ücretsiz geç ve internet paketlerini %50 indirimli al. Yalnız bu tarife hat sahibi 25 yaş altındakilere veriliyor.

Bide buna bakayım bakalım aslında Freezone daha iyi gibi geliyor bana

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Tamam o zaman hat kimin adına kayıtlı ise onunla birlikte hattı adına devret kurtul.
en son ücreti 15 tl idi

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıcı olarak tanımlatamıyoruz Özgür Gençte

----------Eklendi @ 15:59:08 ---------- Yazıldı @ 15:53:22 ----------

Tamam tanımlatabiliyormuşuz

lord1902

Üye
10 tl ayrıca cepnet uyesysen sakın dwrettrme. Tc dn göster ınternet dwir sırasnda kapanyor. Ben dwır almadm bu yuzdn. Bde 9 tl 12bin sms her yöne mi ?

mstf_l

mstf_l

Üye
10 tl ayrıca cepnet uyesysen sakın dwrettrme. Tc dn göster ınternet dwir sırasnda kapanyor. Ben dwır almadm bu yuzdn. Bde 9 tl 12bin sms her yöne mi ?

Niye boyle yazılar yazıyorsun niye o araya sokusturdugun "w" ler le, kısaltma adına okunamaz hale soktugun kelimelerle turkce yi katlediyorsun. Neden yaptıgını soyleyeyim mi cunku sen tam bir apacisin ve bu yazılarınla belki de ovunuyorsun. Ama benim ve benim gibi dilini seven bircok kisinin gozunde degeri olmayan birisin bunu bil.

Umarım bu sana bir ders olur da bir daha yapmazsın cunku goruyorum sadece burada degil daha bir cok konuda boyle yazıyorsun. Unutma burası bir ingiliz forumu degil ve burda turkce yazmak zorundasın. Kimse sana harfi harfine
TDK na uy demiyor sadece bırakın su size guzel gelen ama igrenc olan apaciliginizi

M.A.A.T buradaydı...

Kardesim senin soruna gelince de internet sitesinde yas sınırı olmadan gecilebiliyor benim hat babamın ustune ama internet sitesinden gectim.

lord1902

Üye

Niye boyle yazılar yazıyorsun niye o araya sokusturdugun "w" ler le, kısaltma adına okunamaz hale soktugun kelimelerle turkce yi katlediyorsun. Neden yaptıgını soyleyeyim mi cunku sen tam bir apacisin ve bu yazılarınla belki de ovunuyorsun. Ama benim ve benim gibi dilini seven bircok kisinin gozunde degeri olmayan birisin bunu bil.

Umarım bu sana bir ders olur da bir daha yapmazsın cunku goruyorum sadece burada degil daha bir cok konuda boyle yazıyorsun. Unutma burası bir ingiliz forumu degil ve burda turkce yazmak zorundasın. Kimse sana harfi harfine
TDK na uy demiyor sadece bırakın su size guzel gelen ama igrenc olan apaciliginizi

M.A.A.T buradaydı...

Kardesim senin soruna gelince de internet sitesinde yas sınırı olmadan gecilebiliyor benim hat babamın ustune ama internet sitesinden gectim.

1 apaci falan degilim
2 yazdıgım yazıyla övünecek batı özentiside degilim
3 telefondan yazmak zor oldugu icin böyle yazıyom
4 cepnet uzun süre bekleyince hata veriyo yazılanlar gidiyor sil bastan baslamak gerekiyor
5 senin gibiler avrupaya vize kalksa bu ülkeyi ilk terk edeceklerdir
6 haddini bil ki adam sansınlar
7 . . .

mstf_l

mstf_l

Üye
1 apaci falan degilim
2 yazdıgım yazıyla övünecek batı özentiside degilim
3 telefondan yazmak zor oldugu icin böyle yazıyom
4 cepnet uzun süre bekleyince hata veriyo yazılanlar gidiyor sil bastan baslamak gerekiyor
5 senin gibiler avrupaya vize kalksa bu ülkeyi ilk terk edeceklerdir
6 haddini bil ki adam sansınlar
7 . . .

1 Telefondan yazmak zor olabilir ama ben de telefondan yazıyorum surekli. kabul edilemez ama kısaltmak icin unluleri attğını kabul edebiliriz ama w ile yazmanın kısaltmayla alakası ne soyleyebilirmisin
2 yazısıyla ovunen bir batı ozentisi olmadıgını soyluyorsun peki o zaman niye ovunebilecegin bir yazı yazmıyorsun
3 benim bu ulkeyi ilk terketceklerden olacagımı neye dayanarak cıkardın
4 ben haddimi biliyorum mesajlarını duzenle bu konu kapansın
5 ayrıca once bir mesaj atıp arkasından baska bir mesaj atınca zaten ekleme oluyor yani yarısında kesip tekrar atabilirsin ayrıca bu mesajon oncekilere hic benzemiyor yani isteyince yapılır degil mi :oke:

lord1902

Üye

1 Telefondan yazmak zor olabilir ama ben de telefondan yazıyorum surekli. kabul edilemez ama kısaltmak icin unluleri attğını kabul edebiliriz ama w ile yazmanın kısaltmayla alakası ne soyleyebilirmisin
2 yazısıyla ovunen bir batı ozentisi olmadıgını soyluyorsun peki o zaman niye ovunebilecegin bir yazı yazmıyorsun
3 benim bu ulkeyi ilk terketceklerden olacagımı neye dayanarak cıkardın
4 ben haddimi biliyorum mesajlarını duzenle bu konu kapansın
5 ayrıca once bir mesaj atıp arkasından baska bir mesaj atınca zaten ekleme oluyor yani yarısında kesip tekrar atabilirsin ayrıca bu mesajon oncekilere hic benzemiyor yani isteyince yapılır degil mi :oke:

1 bu mesajı pc de yazdım ve suan ofisteyim
2 yazı ile övünmek cok sacma
3 v harfi 8 de 2 kez tuşlayınca cıkıyor. w ise 9 a tıklayınca daha basit
4 cepnet te bekleme yapınca yazı siliniyor hata veriyo tarayıcı
5 mesajda düzenleme yapmıycam
6 ağzımdan ne cıkarsa o dur yalanı ve dönekligi sevmem
7 sözünün arkasında durmayanlara saygı olmaz

mstf_l

mstf_l

Üye
1 bu mesajı pc de yazdım ve suan ofisteyim
2 yazı ile övünmek cok sacma
3 v harfi 8 de 2 kez tuşlayınca cıkıyor. w ise 9 a tıklayınca daha basit
4 cepnet te bekleme yapınca yazı siliniyor hata veriyo tarayıcı
5 mesajda düzenleme yapmıycam
6 ağzımdan ne cıkarsa o dur yalanı ve dönekligi sevmem
7 sözünün arkasında durmayanlara saygı olmaz

tartismaya girmeyecegim ve bu son mesajim bir kez daha tusa basamadigin icin w kullandigini ve imkanin oldugu halde duzenlemeyecegini soylemen uzulerek soyluyorum ki beni hakli cikariyor yani imkanin olsa da boyle yazmayi tercih ediyorsun.
ustte ki sozlerime de hala katiliyorum.
Tartismadan dolayi rahatsizlik verdigim tum arkadaslardan kendi adima ozur dilerim.

lord1902

Üye
Allah'ım ya nelerle uğraşıyoruz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt