İnsanları yaşadığı şehre göre yargılar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

İnsanları yaşadığı şehre göre yargılar mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    33
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Kişiyi tanıyana kadar önyargılı tanırım ama bu şehir'den değil genellikle böyledir benim için

Masha

Masha

Üye
Ön yargılarım pek yoktur ama yeri geldiği zamanda nadir yapılır.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Ben anadolu çocuğuyum :ağlarım:

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Yaşadığı şehir ve ortam insanı etkiler ama bu yüzden ona ön yargılı davranmak bence hatadır

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Yapmam çünkü bir insan kendini zaten kendini belli eder birde eğer o insanın içinde bir şey yoksa değil Hakkari nereli olursa olsun içinde olmadıktan sonra ne terörist olur ne de başka bir şey.

__xXx__

__xXx__

Üye
kesinlikle yapmam

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Ön yargılarım vardır , ama yasadığı şehirden ziyade görünüşündeki soğukluk ya da samimiyet vs. gibi

minoo

minoo

Üye
yargilanir tabi ya afyondaki adamlarla izmirdeki adamlar ayni degil

Afyon'a taktın ya Allah aşkına taşın da kurtulsun herkes :ehe

Ben yargılarım. Sevmem bu özelliğimi ama yapıyorum malesef. Hem de sık sık.

__xXx__

__xXx__

Üye
her ne kadar yapmasam da anadolu insanı biraz soğuk bunu iyi biliyorum genelde batıdan geleni sevmezler

minoo

minoo

Üye
her ne kadar yapmasam da anadolu insanı biraz soğuk bunu iyi biliyorum genelde batıdan geleni sevmezler

Evet :hmmm Ama batıdan gidenler de doğudakilere alışamaz zaten uyum sağlayamaz. Allahım yaa İstanbul'umda ne kadar mutluyum :s

__xXx__

__xXx__

Üye

Evet :hmmm Ama batıdan gidenler de doğudakilere alışamaz zaten uyum sağlayamaz. Allahım yaa İstanbul'umda ne kadar mutluyum :s
aynen sana sonuna kadar katılıyorum allahtan ben batıdan daha batıya gittim anadoluda öğrencilik çekilmezdi diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt