C5-03 resource klasörü nerde??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalas01

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 resource klasörü nerde??
beyler teli pc ye taktığımda Resource klasörü yok Z yok zaten, telefonda girebiliyorum ama pc de Z görünmediği için giremiyorum

----------Eklendi @ 19:50:30 ---------- Yazıldı @ 19:49:52 ----------

font atıcam telefona, yardım eli istiyorum

----------Eklendi @ 19:50:48 ---------- Yazıldı @ 19:50:30 ----------

not: acildir.

anılbaran

anılbaran

Üye
bılgısayarda z surucusu degıl E yı gorursun

aynı ışlemı telefondan yaparsın x plore saysesınde c dekı VE deki resorceyı gorursun

omerynd

omerynd

Üye
kardeş x_plorer programında gizli sürücüleri göster yaparsan görürsün z yi ama müdahale edemezsin. Telin hackli olması lazım müdahale için

ecel54

ecel54

Üye
telin hackli bile olsa z sürücüsüne müdahale edemezsin :kop:

anılbaran

anılbaran

Üye
telin hackli bile olsa z sürücüsüne müdahale edemezsin :kop:

aynen telefon acıkken hıc bı seklıde z ye mudahale edemessin anca rofs2 accan öyle :oke: z dekılerı telefondan kopyalayabılırsın ama z den hıc bısı sılemessin veya ekleme yapamassın

ecel54

ecel54

Üye
edilseydi zaten neden flash atalımki direk telden değiştirirdik :D

omerynd

omerynd

Üye
yani yani. Z ye müdahale mümkün değil. Yazılımı modifiye edip flaş atmak lazım.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Kartı pcye tak bak yoksa kendin oluştur klasörü

ecel54

ecel54

Üye
kendisimi oluştursun. E ye uygulama yüklediği zaman oluşur ,kendı oluşturursa bir işe yaramaz zaten.
Flash atmadan font değiştirmek istiyorsan imaging flipfont kullanabilirsin.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Tabii bende yapacaktım baktım yok kendim klasör oluşturdum Resources/Fonts diye

kalas01

Üye
    Konu Sahibi
sağolun yardımlar için resource klasörü yaratıp içine attım işe yaradı

Peki bi sorum daha olacak bi tane font attım o font web tarayıcısının uygulamaların fontunuda değiştirdi bunu engellemenin yolu var mı yada sadece bunların dışındakilerin fontunu değiştirme yolu falan??

ecel54

ecel54

Üye
kendi web tarayıcısı telefonun fontunu kullanır. fontu deiştirirsen oda değişir. kendi fontu olan bi tarayıcı var o da opera mobile :D. onu kullanabilirsin hem en iyi web tarayıcı bence :D

omerynd

omerynd

Üye
kardeş mobilden giriyorum link veremiyorm ama bir arkadaş paylaşmıştı fonts klasörune istediğin font u 4 kopya yapıyorsun ve belirli bir isim veriyordun. O isimlere göre bazısı web tarayıcıya bazısı telefona font oluyor bir bak bulabilirsen yap bulamazsan ben telefondan tek tek kopyalayayim isimlerini sana

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Şöyle de yapabilirsiniz fontzoomer yükleyip beğendiniz .ttf uzantılı fontu telefon hafızasındaki fontzoomer klasörune kopyalayıp sonra fontzoomer programından o yazı fontunu seçip kullanabilirsiniz diğerinde isimlerini falan değiştiriyorsunuz falan uzun iş ayrıca bu program ile yazının büyüklüğünü küçüklüğünu veya şeffaflığını ayarlayabilirsiniz

----------Eklendi @ 21:09:34 ---------- Yazıldı @ 21:07:54 ----------

Bi yazı tipi önereyim size bizzat ben kutllamiyorum gayet güzel sony sketch

Lina_TR

Lina_TR

Üye
bunun için s60 v3 te program var. Telefonun yazı tipini değişiyor. Bulabilirsen programını ara ben bulamamıştım

Lina_TR

Lina_TR

Üye
evet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt