08.11.2011 <tespit ettiğim gerçekler>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
08.11.2011 <tespit ettiğim gerçekler>
arkadaşlar dün dostlarımla nargile'ye gittik. kadıköyde mekan bakarken biryer bulduk dışarda "mini nargile cafe" yazıyordu. içeri girdik mekan güzeldi, oturduk garson geldi bayan üzerinde sadece bikini vardı. bizim gözler faldaşı gibi açıldı tabi. ne istersiniz dedi. nargile çay falan söledik neyse o gitti biraz sonra başka bir bayan geldi siparişleri getirdi. oda aynı sekilde giyinmişti. bizim gözler faltaşı gibi açıldı bu arada :D

neyse onlar gitti bizde bir şaşkınlık hali var nasıl mekan burası yav falan gibi.
biz sohbet ederken 4 tane bayan geldi yanımıza oturdu çok samimi davrandılar bize bira falan söyleyin dediler
söledik neyse, bunlar içtikçe dahada samimi olmaya başladılar en son dediler odamıza gelin size bişey göstercez falan
biz dedik tamam üst kata çıktık üst kattan çok fena sesler geliyor biz iyice işkillendik hemen kaçtık oradan. merdivenlerden nasıl indim hatırlayamadım şimdi. :hmmm

dışardan mini nargile cafe yazıyor, ama içerden farklı

neyse biz oradan çıktık, biraz yürümeye başladık moda'da

baktık sedir cafe :aha:

bilen bilir çok cix bir mekandır :D

bir ara kapalıydı açılmış tekrar.
girdik içeri aman allahım oda ne.

adım atıcak yer yok neysebiraz ayakta bekledik birileri kalktı biz oturduk biraz okey oynadık sonra garson bize zorla kahve ve nargile verdi biz çay istediğimiz halde
içtik 1 saat kadar oturduk ama benim gözüm etraftaydı.

mekanda oturan insanlara baktıkça kendimin ne kadar içine kapanık oldugunu düşündüm.

genç yaşlı herkes buradaydı, kızlar erkeklerin ağzının içine düşüyordu kenarlardaki masalarda öpüşenler bile vardı :hmmm

herkes çok rahattı. gençler tiki giyinmiş kulaklarda küpe ağızlarında nargile, etmedikleri muhabbet yok.
kızlarla +18 konuları bagıra bagıra konusuyorlar. :hmmm

neredeyse 60a merdiven dayamış amcalar bile kızları yaşındaki bayanlarla öpüşüyor kokluyor dedim beyler kalkın gidelim buradan asabım bozuldu çünkü. :(

dedim eskiden bu sedir cafe böylemiydi :hmmm

aileler bile geliyordu şimdi düştüğü duruma bak.

biraz daha oralarda dolandıktan sonra baktımki tüm mekanlar bu son zaman cafelere dönüştürülmüş.
sürekli kızlar kucaklarda sürekli erkekler oynaşta.

ailelerin oturabildikleri mekanlar pek kalmamış kadıköyde.

sokaklara bakıyorsun apaçiler sokak başlarını tutmuş.

sahile inersin bakarsın oradada durum aynı. kayalıklara oturmuş sevişen gençler ve geçen aileler "terbiyesizler nereye gidiyor bu gençlik ?"......

ben sürekli görüyorum bu tür ortamları kişileri... ama bayram'da biraz tuhaf geldi bana bu sekilde düzenin devam etmesi :hmmm

sonuç olarak bu konuyu açmamdaki amaç

eğerki istanbulda yaşıyorsanız, ailecek oturacak bi mekan arıyorsanız çok ararsınız daha. artık heryer yukarıda bahsettiğim gibi....

ben sürekli, bu ortamları görüyorum yaşıyorum ve diyorumki

nereden nereye geldik....

aile kavramı yavas yavas uzaklasıyor yerine tek gecelik ilişkiler geliyor geldi hatta yaygınlaşıyor...

yaşlı amcalara otobüslerde falan yer verme yok artık, ailecek oturulabilicek mekanlar yok artık.

aramayın beyler bayanlar aramayın... ya bu düzene uyarsınız yada yanlız kalırsınız.

ben biraz bu ortamlardayım ama pişmanlıkta duyuyorum yani.

bilin istedim

• Beğen
Tepkiler: 'Patron, |SEÇKiN|, DiaBLoS ve 1 kişi daha

napcan10

napcan10

Üye
oRtAM klpa oqmuş yaqcaq pşi Yk xD zaaaa

kcsoft

kcsoft

Üye
yıllar sonrasını düşünemiyorum bugün böyle ise

kcsoft

kcsoft

Üye
adam dalga geçme amaçlı açmış üyeliğini patronun konusunu görmüş olmalı bu

ak42

ak42

Üye
çok şükür konya da oturuyorum

• Beğen
Tepkiler: Burak
greenmile

greenmile

Üye
burak utanma len :D

• Beğen
Tepkiler: SHS ve Burak
greenmile

greenmile

Üye
pavyona git bi ara Burak :D yada masaj salonu falan

• Beğen
kcsoft

kcsoft

Üye
konyada kalan arkadaşlarımda var o ortamlar var diyorlar arkadaşlar biz insanlar melek değiliz bizim yanlışlarımızda vardır adres neresi olursa olsun

Burak

Üye
    Konu Sahibi
pavyona git bi ara Burak :D yada masaj salonu falan

bu ortamlar bana yanlış gelirken oralardaki malum ortamlar nasıl gelir kimbilir. :D

ki zaten dün yanlışlıkla girdik geneleve yazdımya yukarda :D :ah

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
istanbul aksaray oralar meşhurdur :D

sen terbiyeli çocuksun yapmassın öyle şeyler :ehe

• Beğen

fnldstntn

Üye
Malesef...
@2 MaxiCep Anti-Apaci sonsuza dek...:)

• Beğen
Astrosman

Astrosman

Üye
Ilk girdiğin nargile mekanı iyiymiş bi ara beni de götürdü. ... Kızları: :ehe ... Şey yani bi çay içeriz :ehe kızlarla Anladın sanırım :D

• Beğen

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Ilk girdiğin nargile mekanı iyiymiş bi ara beni de götürdü. ... Kızları: :ehe ... Şey yani bi çay içeriz :ehe kızlarla Anladın sanırım :D

dışardan nargile cafe ama içerden başka hocam :d:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
mini nargile cafe :hmmm
üste kadar çıkmışsın geri niye döndün kızlara ayıp olmuş :D

viktoreznov

viktoreznov

Üye
arkadaşlar şimdi gülüyoruz ama bu ülkede olabilcek en kötü şey milletinin imanının sarsılmasıdır :hmmm
ki şimdi görüyorsunuz; gençlerimizde imana dair en ufak bi şey var mı (bazıları hariç tabii) :hmmm
senin bahsettiğin o 60 yaşında adam kızı yaşında kızla oynaşıyorsa ben onun ne Müslümanlığını ne de Türk'lüğünü kabul etmiyorum. :dry:

• Beğen
Tepkiler: India ve Burak
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt