Burak
Üye
08.11.2011 <tespit ettiğim gerçekler>
arkadaşlar dün dostlarımla nargile'ye gittik. kadıköyde mekan bakarken biryer bulduk dışarda "mini nargile cafe" yazıyordu. içeri girdik mekan güzeldi, oturduk garson geldi bayan üzerinde sadece bikini vardı. bizim gözler faldaşı gibi açıldı tabi. ne istersiniz dedi. nargile çay falan söledik neyse o gitti biraz sonra başka bir bayan geldi siparişleri getirdi. oda aynı sekilde giyinmişti. bizim gözler faltaşı gibi açıldı bu arada 
neyse onlar gitti bizde bir şaşkınlık hali var nasıl mekan burası yav falan gibi.
biz sohbet ederken 4 tane bayan geldi yanımıza oturdu çok samimi davrandılar bize bira falan söyleyin dediler
söledik neyse, bunlar içtikçe dahada samimi olmaya başladılar en son dediler odamıza gelin size bişey göstercez falan
biz dedik tamam üst kata çıktık üst kattan çok fena sesler geliyor biz iyice işkillendik hemen kaçtık oradan. merdivenlerden nasıl indim hatırlayamadım şimdi.
dışardan mini nargile cafe yazıyor, ama içerden farklı
neyse biz oradan çıktık, biraz yürümeye başladık moda'da
baktık sedir cafe
bilen bilir çok cix bir mekandır
bir ara kapalıydı açılmış tekrar.
girdik içeri aman allahım oda ne.
adım atıcak yer yok neysebiraz ayakta bekledik birileri kalktı biz oturduk biraz okey oynadık sonra garson bize zorla kahve ve nargile verdi biz çay istediğimiz halde
içtik 1 saat kadar oturduk ama benim gözüm etraftaydı.
mekanda oturan insanlara baktıkça kendimin ne kadar içine kapanık oldugunu düşündüm.
genç yaşlı herkes buradaydı, kızlar erkeklerin ağzının içine düşüyordu kenarlardaki masalarda öpüşenler bile vardı
herkes çok rahattı. gençler tiki giyinmiş kulaklarda küpe ağızlarında nargile, etmedikleri muhabbet yok.
kızlarla +18 konuları bagıra bagıra konusuyorlar.
neredeyse 60a merdiven dayamış amcalar bile kızları yaşındaki bayanlarla öpüşüyor kokluyor dedim beyler kalkın gidelim buradan asabım bozuldu çünkü.
dedim eskiden bu sedir cafe böylemiydi
aileler bile geliyordu şimdi düştüğü duruma bak.
biraz daha oralarda dolandıktan sonra baktımki tüm mekanlar bu son zaman cafelere dönüştürülmüş.
sürekli kızlar kucaklarda sürekli erkekler oynaşta.
ailelerin oturabildikleri mekanlar pek kalmamış kadıköyde.
sokaklara bakıyorsun apaçiler sokak başlarını tutmuş.
sahile inersin bakarsın oradada durum aynı. kayalıklara oturmuş sevişen gençler ve geçen aileler "terbiyesizler nereye gidiyor bu gençlik ?"......
ben sürekli görüyorum bu tür ortamları kişileri... ama bayram'da biraz tuhaf geldi bana bu sekilde düzenin devam etmesi
sonuç olarak bu konuyu açmamdaki amaç
eğerki istanbulda yaşıyorsanız, ailecek oturacak bi mekan arıyorsanız çok ararsınız daha. artık heryer yukarıda bahsettiğim gibi....
ben sürekli, bu ortamları görüyorum yaşıyorum ve diyorumki
nereden nereye geldik....
aile kavramı yavas yavas uzaklasıyor yerine tek gecelik ilişkiler geliyor geldi hatta yaygınlaşıyor...
yaşlı amcalara otobüslerde falan yer verme yok artık, ailecek oturulabilicek mekanlar yok artık.
aramayın beyler bayanlar aramayın... ya bu düzene uyarsınız yada yanlız kalırsınız.
ben biraz bu ortamlardayım ama pişmanlıkta duyuyorum yani.
bilin istedim

neyse onlar gitti bizde bir şaşkınlık hali var nasıl mekan burası yav falan gibi.
biz sohbet ederken 4 tane bayan geldi yanımıza oturdu çok samimi davrandılar bize bira falan söyleyin dediler
söledik neyse, bunlar içtikçe dahada samimi olmaya başladılar en son dediler odamıza gelin size bişey göstercez falan
biz dedik tamam üst kata çıktık üst kattan çok fena sesler geliyor biz iyice işkillendik hemen kaçtık oradan. merdivenlerden nasıl indim hatırlayamadım şimdi.

dışardan mini nargile cafe yazıyor, ama içerden farklı
neyse biz oradan çıktık, biraz yürümeye başladık moda'da
baktık sedir cafe

bilen bilir çok cix bir mekandır

bir ara kapalıydı açılmış tekrar.
girdik içeri aman allahım oda ne.
adım atıcak yer yok neysebiraz ayakta bekledik birileri kalktı biz oturduk biraz okey oynadık sonra garson bize zorla kahve ve nargile verdi biz çay istediğimiz halde
içtik 1 saat kadar oturduk ama benim gözüm etraftaydı.
mekanda oturan insanlara baktıkça kendimin ne kadar içine kapanık oldugunu düşündüm.
genç yaşlı herkes buradaydı, kızlar erkeklerin ağzının içine düşüyordu kenarlardaki masalarda öpüşenler bile vardı

herkes çok rahattı. gençler tiki giyinmiş kulaklarda küpe ağızlarında nargile, etmedikleri muhabbet yok.
kızlarla +18 konuları bagıra bagıra konusuyorlar.

neredeyse 60a merdiven dayamış amcalar bile kızları yaşındaki bayanlarla öpüşüyor kokluyor dedim beyler kalkın gidelim buradan asabım bozuldu çünkü.

dedim eskiden bu sedir cafe böylemiydi

aileler bile geliyordu şimdi düştüğü duruma bak.
biraz daha oralarda dolandıktan sonra baktımki tüm mekanlar bu son zaman cafelere dönüştürülmüş.
sürekli kızlar kucaklarda sürekli erkekler oynaşta.
ailelerin oturabildikleri mekanlar pek kalmamış kadıköyde.
sokaklara bakıyorsun apaçiler sokak başlarını tutmuş.
sahile inersin bakarsın oradada durum aynı. kayalıklara oturmuş sevişen gençler ve geçen aileler "terbiyesizler nereye gidiyor bu gençlik ?"......
ben sürekli görüyorum bu tür ortamları kişileri... ama bayram'da biraz tuhaf geldi bana bu sekilde düzenin devam etmesi

sonuç olarak bu konuyu açmamdaki amaç
eğerki istanbulda yaşıyorsanız, ailecek oturacak bi mekan arıyorsanız çok ararsınız daha. artık heryer yukarıda bahsettiğim gibi....
ben sürekli, bu ortamları görüyorum yaşıyorum ve diyorumki
nereden nereye geldik....
aile kavramı yavas yavas uzaklasıyor yerine tek gecelik ilişkiler geliyor geldi hatta yaygınlaşıyor...
yaşlı amcalara otobüslerde falan yer verme yok artık, ailecek oturulabilicek mekanlar yok artık.
aramayın beyler bayanlar aramayın... ya bu düzene uyarsınız yada yanlız kalırsınız.
ben biraz bu ortamlardayım ama pişmanlıkta duyuyorum yani.
bilin istedim

: