5800 v.60

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

die10

Üye
    Konu Sahibi
5800 v.60
5800 a v.60 güncellemesi gelmiş ama ben daha güncelleyemedim pcden nasıl güncelleyebilirim nokianın sitesinden derseniz orda v.52 var

srkn1721

Üye
[h=1]Nokia Suite Gücelleyebilirsin.[/h]

kcsoft

kcsoft

Üye
telefondan yazılım güncellemelerinden güncelleyebilirsin

omerynd

omerynd

Üye
kardeş numara çeviriciden *#0000# yaz seçeneklerden yazılım güncelleme de otomatik güncellensin. O olmazsa nokia suit i yükle bilgisayara telefonu bağla ve yazılım güncelle. Bu şekilde yaparsın yine de olmazsa eğer sitede araştır phoenix yazılımıni kur ve onunla güncelle. O yöntem de olabilir

Gladyator61

Üye
tamam ama arkadaşlar iki yöntemle de denedim en son yazılım v52 görünüyor :(

ak42

ak42

Üye
bende de öyle gözüküyor ama bende v52 fw var ama telefon satacagım için v60 a geçmek istiyorum bunu nasıl yaparım bide naviden v60 dosyalarını indirdim phonexle mı attıyım yoksa jafla mı yoksa tekrar v52 orjinal dosyalarını mi indirmem lazım

die10

Üye
    Konu Sahibi
Peki sağolun bi deneyim

ak42

ak42

Üye
yardımlarınızı beklıyorum hazır cevap beklemiyorum formu arastırdım ama kafama takılan soruya cevap bulamadım

kcsoft

kcsoft

Üye
yardımlarınızı beklıyorum hazır cevap beklemiyorum formu arastırdım ama kafama takılan soruya cevap bulamadım
şuan eğer telefonunda v52 hala yüklüyse ovi suitle sağ tarafta oturum aç yazılım güncellemelerinden tekrar yükleyin yazısına tıkla 148 mb indirip v52 nin telefonun sürüm coduna göre kuracak ondan sonra telefonundan v60 güncelleyebilirsin forumda var bu konu

• Beğen
Tepkiler: ak42
ak42

ak42

Üye
v60 yazılım yükseltme olduğu için tekrar v52 ye dönmeden yüklene bileceğini sanıyordum saol dostum bu cevap bana çok faydalı oldu gerisini hallederim teşekkürler

kcsoft

kcsoft

Üye
rica ederim yok cfw yüklü olduğunda yazılım yükseltme riskli

die10

Üye
    Konu Sahibi
bu jaflamayla uğraşıyorum sabahtan beri anlamadım dosyanın jaflı hali yok mu forumda ?güncelleme dosyasının

taylanguler

taylanguler

Üye
Benim 5800'ımda v52 yüklü. nokia suite üzerinden v60 yüklemeye çalıştım ancak telefon kapanıp açıldı ve nokia suitte ise telefonla iletişim kesildi ibaresi çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt