5800 xm oyunlarda ekranda tuşlar çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

time_off

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm oyunlarda ekranda tuşlar çıkıyor
Merhabalar elimde 5800 xm var birçok oyun indirdim fakat bazı oyunlarda tuş takımı yön tuşları birde a b c d tuşları bunları nasıl yok edebilirim bi konunun içinde arkadaşımın bir tanesi anlatmıştı nasıl tam ekran moduna çevrileceğini şimdi bulamıyorum o konuyuda bi yardımcı olursanız seviniirm:hmmm

• Beğen
Tepkiler: bareto ve balyoz61

cemgokhan

Üye
Aynı olay bende de oluyor.. Cepcıler bıle bulamadı

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
ayarlar a gir uygulama yöneticisi - yüklü uygulamalar gir sonra hangi oyunsa onun ismini bul ve seçenklere bas çıkan yerde suit ayarlarına gir ordan oyun tuş ve konsol die bişey olucak kapat onu sonra çık bu kadar

• Beğen
Tepkiler: victorysan

balyoz61

Kapalı Hesap
Merhabalar elimde 5800 xm var birçok oyun indirdim fakat bazı oyunlarda tuş takımı yön tuşları birde a b c d tuşları bunları nasıl yok edebilirim bi konunun içinde arkadaşımın bir tanesi anlatmıştı nasıl tam ekran moduna çevrileceğini şimdi bulamıyorum o konuyuda bi yardımcı olursanız seviniirm:hmmm
ayarlar -uygulama yöneticisi-yüklü uygulamalar-o oyunu seç-seçenekler-süit ayarları-ekranüstü klavye yi kapalı yap oyun tam ekran olur ok:evet:

alkımcanosu

Üye
teşekkürler aynı şekilde bende çok sinir oluyodum kapattım sayenizde :oke:

batuone

Üye
:hmmm

amsord0552

amsord0552

Üye
Teşekkür ederim :)

cukuleaks

Üye
ben c6-01 kullanıyorum bnde süit ayarları çıkmıyor.uygulamayla ilgili bir seçenek yok

keskin265

Üye
Allah razı olsun beyler :))

Gelenli

Gelenli

Üye
arkadaşlar kullanım kılavuzu koyyolar bi zahmet ama türkler alır almaz çöpe atıyor yada yıllarca kutuda kalıyo!!!!!!! :P

akıllıiso123

Üye
bn oyunda 5 rakamı yok nasıl yapıcm

MuratYancy

Üye
ayarlar a gir uygulama yöneticisi - yüklü uygulamalar gir sonra hangi oyunsa onun ismini bul ve seçenklere bas çıkan yerde suit ayarlarına gir ordan oyun tuş ve konsol die bişey olucak kapat onu sonra çık bu kadar

Kardeşlerim Mustafa Arkadaşımızın Önerdiği Bu Şeyler Benimki Gibi Corby2 Telefonlarında İşe Yaramaz ..
Bunu Deneyin ..
oyunlar >>secenekler >>sanal tuş takımı kullan >>hepsini seç sonrada iptal et ..

bunu deneyin oluyor ..
:bye2:

Üst Alt