3 sorum var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SilentOne

SilentOne

Üye
şimdilkle qt ile yazılmış programlar için kurmalaısın atabi enson güncellmeleri yapıysan kurmana gerek yok

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Ne dedin hiçbir şey anlamadım. :bilmm Tam türkçe kullanırsan sevinirim :good:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
qt yi şöyle diyeyim nasıl sen winrar olmadan rar dosyalarını açamıyorsan qt olmadanda qt ile çalışan uygulamaları çalıştıramassın yüklü olması qt yle çalışan uygulamaları çalıştırır yüklü olmassa qt li uygulamaları açamassın bu yani herhangi bi sıkıntı olmaz yüklesende yüklemesende

font işini tam olarak bilmiyorum

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Qt isteyen hiçbir uygulama görmedim Ben istediğim bütün uygulamaları direk kuruyorum

n000k

n000k

Üye
Qt isteyen hiçbir uygulama görmedim Ben istediğim bütün uygulamaları direk kuruyorum
ozaman gt güncel demekki senin telde :D boşver fazla kafanı kurcalama.. örnek sleeping screen. qt ile çalışan bi program.. 25.07 sürümden önce hatırlarsan 24.01 sürümünde qt sorunu vardı: bieçok program yüklenmiyodu. örnek olay diyelim buna :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Valla bende hiçbir uygulama sorun vermedi Sleeping Screen Dahil :D Bir ara Puppy Talk Pocket razor tipi uygulamalar yüklenmiyordu sonra OVİ Store Sürümünü yükselttim düzeldi :D

n000k

n000k

Üye
bu puppy talk nasıl iyi çalışıyormu? talikng tom cat 1. sürüm hiç iyi değil çalışmıyor symbian3 te. hamster ıda beğenmedim. sesi pek algılamıyor gibi.. bu pupy talk düzgün çalışıyormu?

----------Eklendi @ 22:06:18 ---------- Yazıldı @ 22:04:02 ----------

düzgün çalışıyorsa indiricem, yoksa boşuna uğraşmıyayım :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Sesi düzgün veriyor... Ancak basit olmuş diyelim sen konuştun sadece boynunu azcık aşağı eğiyor dinliyor sonra konuşuyor,Talking Tom gibi sorunlu,Hamster Gibide hızlı konuşmuyor yani demende fayda var :oke:

n000k

n000k

Üye
Sesi düzgün veriyor... Ancak basit olmuş diyelim sen konuştun sadece boynunu azcık aşağı eğiyor dinliyor sonra konuşuyor,Talking Tom gibi sorunlu,Hamster Gibide hızlı konuşmuyor yani demende fayda var :oke:
talking tom çok sorunluyda yaa.. uygulama bi müdlet sonra kendini kapatıyordu.. bu kadar basir ve eğlenceli bi uygulamayı bile doğru düzgün protlayamamışlar ya.. hey diyelimde port grubuna talking tomcat 2 yi protlasınlar ilk önce :D basit bi uygulama nede olsa.. başlangıç iyi olur.. şöyle düzgün protlasınlarda bizde biraz eğlenelim uygulamayla :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Talking Ben daha iyi.... Serseri Gibi konuşuyor :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Hayırla şu

SilentOne

SilentOne

Üye
budamı ios uygulaması

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Android'ede var :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Hocam olsa şu an ortalık yıkılırdı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt