Beşiktaş iyi başladı kötü bitirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
İlhan cavcav demiş ki bir tek 3 günde bir maç yapan takım beşiktaş değil demiş.Bunu diyen adamların kafası güzel sanırım:ehe ts ve bjk dışında hangi takım avrupada oynuyor.maç yapmasa adamları yol yorar ya ingiltere ukrayna adamlar ordan oraya geziyor.

Ali bir maçı kaybetmekle mi takım büyüklüğünü yitiriyor.Böyle konuşursan adama sorarlar 30 yıldır alamadağınız Türkiye kupası ne olacak.Bjk bir maçta yorguluk sebebiyle ya da her neyse önde olduğu maçı vermiş büyüklüğü sorguluyorsun:ehe

Son maçta iki şampiyonluk vermez bence büyük kulüp:)

Üst üste 48'i resmi 8'i özel toplam 56 maç yenilmeyen tek kulüp "Yenilmez Armada".BEŞİKTAŞ !

NAMAĞLUP Tek şampiyon BEŞİKTAŞ
.Bize bunlarla gelin biz gösteririz büyüklüğü:)

üstte yazılanları güzel okuyun bunları yapabilen tek takım BEŞİKTAŞ...

• Beğen
Tepkiler: minoo ve brk38

brk38

brk38

Üye
İlhan cavcav demiş ki bir tek 3 günde bir maç yapan takım beşiktaş değil demiş.Bunu diyen adamların kafası güzel sanırım:ehe ts ve bjk dışında hangi takım avrupada oynuyor.maç yapmasa adamları yol yorar ya ingiltere ukrayna adamlar ordan oraya geziyor.

Ali bir maçı kaybetmekle mi takım büyüklüğünü yitiriyor.Böyle konuşursan adama sorarlar 30 yıldır alamadağınız Türkiye kupası ne olacak.Bjk bir maçta yorguluk sebebiyle ya da her neyse önde olduğu maçı vermiş büyüklüğü sorguluyorsun:ehe

Son maçta iki şampiyonluk vermez bence büyük kulüp:)

Üst üste 48'i resmi 8'i özel toplam 56 maç yenilmeyen tek kulüp "Yenilmez Armada".BEŞİKTAŞ !

NAMAĞLUP Tek şampiyon BEŞİKTAŞ
.Bize bunlarla gelin biz gösteririz büyüklüğü:)

üstte yazılanları güzel okuyun bunları yapabilen tek takım BEŞİKTAŞ...

Tek aşk BEŞİKTAŞK:megafon:

----------Eklendi @ 18:17:41 ---------- Yazıldı @ 18:15:02 ----------

Siz şampiyon bile olamıyorsunuz ...:ehe:ehe
Her sene hüsran ... Her sene kartall gooll gooolll . Başka birşey yok :D

evet fenerli kardeşlerim Bizler en azından yanlış anonsla da olsa birşeyler yaşayabiliyoruz ve Her yıl mutlaka ilk iki de yer alma başarısını göteren istikrarlı bir spor kulübüyüz,bu heyecanı son maça kadar hissediyoruz.Ancak beşiktaşlılar nede olsa 8 sene dolmadı bu yıl nasılsa şampiyon olamayacağız dedikleri için bu tarz heyecandan uzaklar,üzmeyelim onları:D
30 senedir büyük bir hevesle bi kupa beklemiyoruz!!!:kop:

• Beğen
Tepkiler: minoo ve haltie
greenmile

greenmile

Üye
Tek aşk BEŞİKTAŞK:megafon:

----------Eklendi @ 18:17:41 ---------- Yazıldı @ 18:15:02 ----------

30 senedir büyük bir hevesle bi kupa beklemiyoruz!!!:kop:

1 süper lig şampiyonluğu 5 türkiye kupasına bedeldir.Her yıl zirve mücadelesi veriyoruz türkiye kupası çokta önemli değil:)

haltie

haltie

Üye

:aha::d::d:

• Beğen
Tepkiler: minoo ve brk38
greenmile

greenmile

Üye
Hani 30 senedir fener türkiye kupasını almıyo ya biz ha şampiyon olmuşusuz ha küme düşmüsüz o sevinç bize yeter:naughty:

türkiyenin 3.büyük kulübü sizsiniz buna kimse itiraz etmiyor,bize galatasarayı gönderin :D Kupa almayalım kardeşim bize lig yeter,ben olsam kupada mücadele etmem bi getirisi yok çünkü:ehe

Bir Galatasaraylı abi bizim Uefa ve Süper Kupamız var,avrupada sizden zamanında daha iyiydik derse Eyvallah derim.Ama beşiktaş hiçbir zaman Fenerbahçeyle kıyaslanamaz avrupaya bakarım malum tabloyu görürüm,konuşmam üzülmesin diye.Lige bakarım onlardan üstünlüğüm tartışılmaz.Bir fazlalık türkiye kupasının sayısıdır onu da zamanında para atışıyla veriyorlardı,önemli değil yani.O kupadan 1 tane de olsa yeter :D

Yani tartışırken,kıyaslarken doğruları konuşalım:)

----------Eklendi @ 18:41:41 ---------- Yazıldı @ 18:38:21 ----------

Fenerbahçe tarihinde 89 kez resmi lig ve kupa şampiyonu olup en çok şampiyon olan ve kupa kazanan takım olmuştur.

haltie

haltie

Üye

hadi yarış başlasın:zuhaha:

burak hiç uğraşma kardeşim yapamadıkları her şey çok kötü yaptıkları her şeyde çok zor çok başarılı çok güzel.:ehe yani şaka gibi:D

• Beğen
Tepkiler: brk38
greenmile

greenmile

Üye
Bu arada 3.büyüklerin asıl hedefi Süper Lig Şampiyonluğu olmalı,ha diyorsanız kupa şampiyonluktan bizce daha önemli.O zaman diyecek laf yok.Türkiye Kupası madem bu kadar önemli hani nerde neden şuan oynanmıyor?Geçen sene bu zamanlarda maçlar oynanırdı:ehe

'Davut

'Davut

Üye
Fenerbahçe de Büyüktür Bjk de ...

Onlar Türkiye Kupası Almaktan Mutluysa Biz Lig Şampiyonu olmaktan Mutluysak Diyecek Bir şey yok. Ben Şahsen Takımımı Lider Görmekten Daha mutlu oluyorum ligde Son 3-4 maçı oynamadan Liderliği Garanti çıkıyordu Fenerbahçe... Fark eden vardır mutlaka bunu...:)

Maç la ilgili şunu demek isterim Bjk İ.Y 2-0 önde kapatınca 2-3 günde bir maç yapmıyorlardıda 4-2 yenilince mi 2-3 günde bir maç yapıyorlar...Böyle Bir Savunma olamaz... Bunu Diyeceksen Seni sevenler dışında herkes sana Güler... Hemde Güldüğü en güzel yerle... (:

• Beğen
Tepkiler: greenmile
haltie

haltie

Üye
Maçı öndeyken kaybetmek konsantrasyon ve kondisyon eksikliğinden kaynaklanır büyük ihtimalle.Bunların eksikliğinin en büyük nedenide yorgunluktur.Ben yine diyorum adamlar kalkıp avrupa maçları yapacak birde onları diğer takımlarla bir tutacaksın.Mantıksızlıktan başka bişey değil.SOMUT bir örnek olmayan bir şey değil ki adamlar kalkık ingiltereye ukraynaya gitmiş yok efendim herkes iki günde bir maç yapıyormuş:ehe olurda bu kadar olmaz:ehe

greenmile

greenmile

Üye
Fenerbahçe de Büyüktür Bjk de ...

Onlar Türkiye Kupası Almaktan Mutluysa Biz Lig Şampiyonu olmaktan Mutluysak Diyecek Bir şey yok. Ben Şahsen Takımımı Lider Görmekten Daha mutlu oluyorum ligde Son 3-4 maçı oynamadan Liderliği Garanti çıkıyordu Fenerbahçe... Fark eden vardır mutlaka bunu...:)

Maç la ilgili şunu demek isterim Bjk İ.Y 2-0 önde kapatınca 2-3 günde bir maç yapmıyorlardıda 4-2 yenilince mi 2-3 günde bir maç yapıyorlar...Böyle Bir Savunma olamaz... Bunu Diyeceksen Seni sevenler dışında herkes sana Güler... Hemde Güldüğü en güzel yerle... (:

Trabzonu sevmem ama kayseri karşısında çatır çatır oynadı adamlar bahane ararsan bulursun dostum zaten :D

• Beğen
Tepkiler: 'Davut
SHS

SHS

Üye
egemen vs cenk ortaklığına bayıldım:ehe

'Davut

'Davut

Üye

Trabzonu sevmem ama kayseri karşısında çatır çatır oynadı adamlar bahane ararsan bulursun dostum zaten :D

Fb Bu Sene Başarı diye bir derdi yoktu... Sadece Sahaya çıkmaktı Herkes öyle bakıyordu ama Lideriz Her zamn ki gibi...:)

Adamlar Kendilerini Yok Ukraynaya gidiyoruz Yok İngiltereye gidiyoruz diyip mağlup olsun...:) Sorun Değil Daha beter olun...:D

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
Gecen sene malatya yenilgisinden sonra takimdaslik ornegi sergilemeye basladik...
yenersek hep beraber yeniyoruz,yenilirsek sivas macinda oldugu gibi hep beraber yeniliyoruz

Bide mac inonudeydi ukraynaya falanda gitmediler,gitse de ucakla 2 saat falan ya

Neyse devamini bekliyoruz:D

haltie

haltie

Üye
maç beşiktaşın 4 2 yenilmesi siz hala vıdı vıdı fener öyle fener böyle.bozacı şıracı muhabbetine dönmesin.sanki beşiktaş ligin sonuncusu olmuş gibi karalıyorsunuz.fenerin sadece bir galibiyet fazlası var sabahtan beri övdüğünüz fenerin.

'Davut

'Davut

Üye
Karalamak...Uvvvvvvvv (h) Olay Bjk nin 2-3 Günde bir maç yapıp bunu mağlubiyet sebebi göstermen olsa gerek... Anlayan anladı zaten...Anlaması Zor olan Kişilere Bir şey anlatmak Ne kadar Zor Anlarsın ya...:ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt