Artistik Buz Pateninin Dayanılmaz Cazibesi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omayra

Üye
    Konu Sahibi
Artistik Buz Pateninin Dayanılmaz Cazibesi..
2007 Avrupa Şampiyonası, 23 Ocak Salı günü Polonya'nın başkenti Varşova'da başlıyor. Bu şampiyonada Türkiye'yi Tuğba Karademir ve Alper Uçar temsil ediyor.

1908’de Avrupa şampiyonasının Varşova’da düzenlenmesinden bu yana Polonya, ilk kez bir Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği yapıyor.

Şampiyonaya 34 Avrupa ülkesinden 114 patenci katılıyor. Haziran 2006’da toplanan ISU'nun 51’inci olağan kongresinde alınan karar uyarınca, şampiyona öncesinde eleme yarışmaları kaldırıldı. Buna göre, katılımcı bütün patenciler kısa programlarını sunacak ve kısa program sonunda ilk 24 dereceyi alan patenciler, serbest program yarışmasına katılma hakkını elde edecek.

PROGRAM

23 Ocak Salı

BUZ DANSI - Zorunlu dans 15:00
ÇİFTLER - Kısa program 20:15

24 Ocak Çarşamba
ERKEKLER - Kısa program 13:15
ÇİFTLER - Serbest program 20:00

25 Ocak Perşembe
BUZ DANSI - Orijinal dans 14:30
ERKEKLER - Serbets program 19:30

26 Ocak Cuma
BAYANLAR - Kısa program 13:15
BUZ DANSI - Serbest dans 19:30

27 Ocak Cumartesi
BAYANLAR - Serbest program 13:30

28 Ocak Pazar
Gösteriler 15:00

Yarışmacılarımıza başarılar diliyorum.. İyi seyirler...

Not: Bilgiler adresinden alınmıştır..

karides

Üye
Nedense bu başlığı senin açmana hiç şaşırmadım. Her sporu severim; ama buz pateni mi? Asla Omayra, asla. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum: Bu sporu izlerken sıkılmıyor musun?

omayra

Üye
    Konu Sahibi
Nedense bu başlığı senin açmana hiç şaşırmadım. Her sporu severim; ama buz pateni mi? Asla Omayra, asla. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum: Bu sporu izlerken sıkılmıyor musun?

Hayır sıkılmıyorum Karides.. Eminim sen de seveceksin ;) :):ehe :ehe

SALVADORE

SALVADORE

Üye
en iyi futbooooooooooooooooool :ehe

SALVADORE

SALVADORE

Üye
hiçde bile bir top peşinden koşan 22 adamı izlemektense buzun üstünde adeta dans eden kişileri izlemek büyük keyif..:spr
teşekkürler omayra..:spr
buz pistinde iki kişiyi seyrediyorsun ama futbolda 22+1=23 kişiyi seyrediyorsun 23 cüsü hakem oluyor :ehe :ehe

jöly

Üye
buz pistinde iki kişiyi seyrediyorsun ama futbolda 22+1=23 kişiyi seyrediyorsun 23 cüsü hakem oluyor :ehe :ehe

buz dansı yapanlar daha keyifli hakem dahil 23 kişi sadece top peşinde koşuyor ama...:):ehe:ehe

karides

Üye
buz dansı yapanlar daha keyifli hakem dahil 23 kişi sadece top peşinde koşuyor ama...:):ehe:ehe

Leverpool teknik menajerinin (adını şu an hatırlayamıyorum) yazdığı kitapta da denildiği gibi:

Futbol hayat demek değildir. Daha da önemlidir.

Ama bunu siz hanımların anlamasını beklemiyorum zaten. Neler kaçırdığınızı bir bilseniz..

SALVADORE

SALVADORE

Üye

ama top oldugu yerde durmuyorki mecburen koşuyorlar :ehe :ehe :ehe

karidese katılıyorum futbolun zevki tartışılmaz

karides

Üye
ama top oldugu yerde durmuyorki mecburen koşuyorlar :ehe :ehe :ehe

Ağzına sağlık kardeşim! En azından oyunun temel prensibini çözmüş görünüyorlar. Futbolcuların koştuğunu biliyorlar hiç değilse.. :D

omayra

Üye
    Konu Sahibi
Yahu topiğimi ne hale getirdiniz!! Futbol bölümü değil bu ey erkek milleti!! Buz pateni topiği!! Seviyoruz işte.. Var mı daha diyeceği olan!!:box :box

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
futboldan nefret ettiğim kadar hiçbirseyden nefret etmem

Tuğba Karademir ve Alper Uçar a başarılar :alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...