n8 de windows phone 7

Sponsorlu Bağlantılar

macrosat

Üye
    Konu Sahibi
n8 de windows phone 7
acaba bu nokianın ceoları n8 e windows mobile atalarmı ? lumia nın romu ile n8 in romu nu karşılaştırdığımızda bu mümkün gibi gözüküyor ama sizde bir fikrinizi seöyleyin lütfen bu n8 ler elimizde mi patlayacak bu konuyu daha önce araştırdım maxicep de ama bir sonuca ulaşamadım ..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
valla insallah oyle bir hata yapmaz nokia windows sistemi berbat bir ara yuzu ve kullanimi var.

• Beğen
Tepkiler: ka2000dir ve SuaT6027
ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
evet wp hiç iyi değil bencede karmakarışık bişi

• Beğen
Tepkiler: ka2000dir

macrosat

Üye
    Konu Sahibi
gerçi baktım belle daha güzel daha ciks duruo :D

esatgelmedi

Üye
bence de nokia nın en büyük hatasıydı mictosoft la anlaşmak windows mobile kullanmış biri olarak koşa koşa symbian a geri döndüm ve bir daha ne eski ne de yeni sürümüne yaklaşmam bile

-omer-

-omer-

Üye
botloader var. kırılması lazım botloader kırılırsa zaten android atarlar.

cargo3230

cargo3230

Üye
hakkaten bişeye alışmış olmak bence en büyük özellik dediğiniz gibi kullanımıda farklıysa garip geliyo insana sırf o yüzden zamanında sony-erikson almamıştım....

SilentOne

SilentOne

Üye
neden bootloaderini vermiyorki nokia onu anlamıyom :D

Quaresma53

Quaresma53

Üye
windows phone 5 para etmez forever symbian belle

TheMadness

TheMadness

Üye
N8 optimizasyonlu en iyi işletim sistemi Belle'dir. Android atılır da uyumsuzluk problemleri yaşarsınız. Zaten android işlemci gerektiren bir OS'dur. Belleyi bekleyin.

Lenneth

Üye
WP7 680 mhz ile hızlı çalışmaz 1.4 ghz ile bile olsa yavaşlıklar oldugu belirtilmiş engadget ta..

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Lenneth

Üye
Bana sorsanız bence Symbian Belle WP7 den daha iyi.. WP7 bana karışık gözüküyor ne kadar şık dursada..

SilentOne

SilentOne

Üye
okadrda karışık deqil emin olun ama symbiandaki gibi otorite ve hiyer arşi yok

Melih Burak

Melih Burak

Üye
Nokia'ya yakışan hep symbian oldu ve öyle kalmalı :)

cihatyılmaz

Üye
benim n8 de belle var orjinal olmadığı halde mğkemmel orjinali çıkınca nası olur acaba :)) wp7 gelirse bi denemek lazım ama belle iyi görünüyo

DARKOFLEGEND

DARKOFLEGEND

Üye
nokıa şu n 8 lere bi güzellil yapsa belli bi ücret karşılığında işlemciler 1 ghz e yükseltilse negüzel olurdu ya deilmi arkadaşlar :)

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
nokıa şu n 8 lere bi güzellil yapsa belli bi ücret karşılığında işlemciler 1 ghz e yükseltilse negüzel olurdu ya deilmi arkadaşlar :)

nokia istiyorki belli bi ücret karşılığında yeni telefonlarını alın :D

DARKOFLEGEND

DARKOFLEGEND

Üye
haklısın hani imajını kurtarması için dedim :)

qsaw

qsaw

Üye

g[/URL]aliba fake ama ben yine paylaşıyım dedim

----------Eklendi @ 19:46:29 ---------- Yazıldı @ 19:45:10 ----------

gördüğünüz gibi son videoda kasıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt