Lg p350 Arka Planda Çalışanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frokolar

frokolar

Üye
    Konu Sahibi
Lg p350 Arka Planda Çalışanlar
Arkadaşlar telefonun arka planında çalışan sürekli programlar var programları sonlandır diyorum sonlanan programlardaha sonra yine arka planda çalışıyor bu programları arka planda çalıştırmayı iptal etmek için napabilirim YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

SHaX

Üye
Benimde telefondaki en büyük sorunum bu arkadaşım. neredeyse denemediğim program kalmadı ama hiçbirisi otomatik bu işlemi yapmıyor malesef.sanırım yeni fw de bu sorunun giderileceğini umuyorum.

Ocean258

Ocean258

Üye
Task kiiler var hocam onu ındırıp yukle ordan sonlandır acılmayacaktır bı daha..

frokolar

frokolar

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim hocam verdiğin bilgi için denicem şimdi

Ocean258

Ocean258

Üye
Hallettin mi hocam bı sıkıntı yoktur inşallah..?

SHaX

Üye
Benim neredeyse denemediğim program kalmadı. adam gibi arka plandaki uygulamaları sindiremedim. özel rom yüklemeyi deneyeceğim umarım sorun çözülür.

technoshark

technoshark

Üye
Özel romlar ciddi anlamda iyiler, son derece hızlıda oluyorlar, bencede denemelisin.

y n s c n

y n s c n

Üye
Custom rom bulursan yüklemeni tavsiye edeirm.. hem hızlanır hemde arka plandaki programlara çare bulursun bu sayede sarj süren uzamış olur..

Ocean258

Ocean258

Üye
Custom rom en mantıklısı bencede ozellıkle performans açısından..

SHaX

Üye
Yüklediğim rom Cyanogen 7.1 Android 2.3.7 işletim sistemine dönüştü. hem görsel açıdan hem performans açısından her açıdan ciddi değişiklikler var. ve türkçe desteğide var. en güzel yanı bu.

superize

superize

Üye
Yüklediğim rom Cyanogen 7.1 Android 2.3.7 işletim sistemine dönüştü. hem görsel açıdan hem performans açısından her açıdan ciddi değişiklikler var. ve türkçe desteğide var. en güzel yanı bu.

bu romun optimus one için olanını bulamadım. daha önce görmüştüm. şuan 2.3.3 kernel resmi sürümü yüklü bende. nasıl yüklediğini paylaşırsan sevinirim :)

SHaX

Üye
Detaylı anlatımını Yapmayı Düşünüyorum zaten yalnız 1-2 gün sürebilir.

superize

superize

Üye
bende ginger 2.3.3 kuruluydu cyanogen mod kurdum :D baseband yüklemediğim için şebeke görmüyodu ve uçak modundan kurtulmuyodu :D az daha telden oluyodum ama tekrar 2.3.3 e dönebildim amonra recovery sayesinde

SHaX

Üye
Bende ilk Defasında Telefonu Kitledim Sadece emergency modda çalıştırabiliyordum ama hepsini çözdüm. ve hepsini tek bir konu altında anlatmayı düşünüyorum.

Ocean258

Ocean258

Üye
Bende ilk Defasında Telefonu Kitledim Sadece emergency modda çalıştırabiliyordum ama hepsini çözdüm. ve hepsini tek bir konu altında anlatmayı düşünüyorum.

Gercekten baya yararlı olur hocam tek bı konu altında anlatırsan bunları ;) sımdıden tesekkurler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt