0.facebooka girebilmek için :
Benim hattım avea. Ben avea internet-sınrsız internet vb. Kullanmadığım için hedeflerden sildim. İşimi sağlama aldım. Öncelikle ben opera mobile'dan girdiğim zaman operatörünüzde kullanılamaz diyor.Kendi tarayısından girdiğim zaman çatır çatır giriyor. Bu sorun herkesde var. Paniğe gerek yok bunu şuan halledicez
öncelikle hedeflerinizde GPRSWAP internetiniz olsun.operatörünüze uygun olarak. Normal tarayıcınıza girin. İlk girdiğinde bir sayfaya gidiyor gitmesini engelleyin. Ayarları değiştirdikden sonra tl gitmesin.
1-Tarayıcı >> ayarlar >> genel >>> Erişim noktası burayı gprs wap seçeceksiniz. Not : avea internet & wlan demiyeceksiniz.
2-Tarayıcı >> ayarlar >> genel >>> Ana sayfa burayı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yapın.WWW YAZARSANIZ KONTOR GİDER,BAZEN HTTP YAZMAMAK SONUCU BİLE FACEBOOK'A GİRMENİZE ENGEL OLUYOR,
NOT : BEN BU TARAYICIDAN FACEBOOKDAN BAŞKA SITELERE GIRMEK ISTIYORUM NASIL OLCAK ? Dıyorsanız.:
tarayıcı >> ayarlar >> genel >> erişim noktası burayı her zaman sor yapın. Facebook'a girerken gprs seçeceksiniz. Başka sitelere girerken wlan veya internet seçeceksiniz.
Bundan sonra yine girmesse telefoncu vb. Yerlere yaptırın.telefondanda kaynaklanabiliyor