n8 yeni yazılım şimdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
weyysel

weyysel

Üye
    Konu Sahibi
n8 yeni yazılım şimdi
arkadaşlar ben az önce telden kontrol ettim n8 yazılım diye bir şeyvar ama pc den güncele diyor neyin nesi baka bilirmisiniz ustalar saygılarımla

SilentOne

SilentOne

Üye
bakıyorum şimdi

weyysel

weyysel

Üye
    Konu Sahibi
hala gözüküyor bende şu an pc yok bakamıyorum sen den haber bekliyorum tşkler

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
*#0000# hiçbir güncelleme yok

weyysel

weyysel

Üye
    Konu Sahibi
059D576 ve hala bende gözüküyor ama pc yok offff şimdi pc olacaktı

by_oguz

by_oguz

Üye
25.007 güncellemesi o. ama ben bir türlü yükleyemedim ovi suiteden hata veriyor.

Node

Node

Üye
Menü>Uygulamalar>Yazılım güncelleme'de N8-00 Cihaz yazılımı var ama tel.den yüklenmiyor.

ozi44

Üye
şu anda indiriyorum guncellemeyi, yaklasık 272 mb boyutunda sonrasında değişiklikleri yazarım.

----------Eklendi @ 16:36:57 ---------- Yazıldı @ 15:48:19 ----------

yuklemeyı tamamladım su anda ama hiçbir değişiklik yok ne tarayıcı ne multımedya nede dıger uygulamalarda belkı hızla alakalı bı ıyılestırme vardır ama su anda gozume carpan bir etkisi yok.

cem_durukan

cem_durukan

Üye
arkadaşlar 25.07 güncellemesi bu güncellemede qt sorunu giderilmiş ve bir nebzede olsa hızlandırılmıştır bilginize...

STaT!C

STaT!C

Üye
arkadaşlar 25.07 güncellemesi bu güncellemede qt sorunu giderilmiş ve bir nebzede olsa hızlandırılmıştır bilginize...

Müzik çalarda problem var mı oyun sesleri falan çıkıyor mu bir bakarsanız sevinirim. 14.002 deyim v25 e yükselticem cevabınıza göre.

hizan

hizan

Üye
Müzik çalarda problem var mı oyun sesleri falan çıkıyor mu bir bakarsanız sevinirim. 14.002 deyim v25 e yükselticem cevabınıza göre.

arkadaşlar n8 var hala belle yüklemediniz mi. bellede müziklerde oyun sesleri yok, Qt sorunu yok, telefon daha hızlı neden bekliyorsunuz ki.

STaT!C

STaT!C

Üye

Yükleyen, deneyen biri yok mu ??

karakartal30

Üye
pc suiti kaldırıp yeniden güncel versıyonu kurun ve n8 yenı yazılımını yükleyin arkadaşlar

Tracy35

Tracy35

Üye
arkadaşlar n8 var hala belle yüklemediniz mi. bellede müziklerde oyun sesleri yok, Qt sorunu yok, telefon daha hızlı neden bekliyorsunuz ki.

tamada ben yuklemeye calışıyorum beleyı sıyah ekrana beyaz nokıya yazısı cıkıyor 3 sefer sonup tekrar cıkıyor v 25 tekrar yukleyınçe bu sorun Duzelıyor

STaT!C

STaT!C

Üye
tamada ben yuklemeye calışıyorum beleyı sıyah ekrana beyaz nokıya yazısı cıkıyor 3 sefer sonup tekrar cıkıyor v 25 tekrar yukleyınçe bu sorun Duzelıyor

v25 in üstüne belle yüklenmiyor.

EMRHKYGSZ

EMRHKYGSZ

Üye
telefonda uygulamalar-yazılım güncellemede Cihaz yazılımı gözüküyor (pC Kullanarak Yükle) diyor ovi suite de güncelleme yok diyor şuanda telefonumdaki sürüm 025.007 ama güncelleme var gözüküyor. şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt