[MondayCoder] Portrait Homescreen+Menu v1.00(0) S^1/S^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[MondayCoder] Portrait Homescreen+Menu v1.00(0) S^1/S^3 Signed
Bu uygulama Symbian'ın en sinir bozucu özelliğini giderir. Ana ekranı ve menü ekranını, sensör ayarlarınız açık olduğunda ve telefonu yatay çevirdiğinizde bile dikey olarak kullanmanızı sağlar. Kısacası ana ekranı ve menü ekranını her zaman dikey olarak kullanmanızı sağlar.

Bothered because of automatic screen rotation? And same with those manual screen rotation control application? Then this is app for you!

" Portrait Homescreen+Menu " application fixes Symbian most annoying feature. It forces Homescreen and Menu screen to portrait mode like in Android and iOS but at the same time keeps screen automatic rotation on in all other apps. And all is done automatically! No more need to tap any icons or go to deep in system menus!

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Cane®

anılbaran

anılbaran

Üye
tesekkürler

SilentOne

SilentOne

Üye
s60v5 de iken ev ekranını yatay kullanmak isterdik cfw ile yaptık şimdi s^3 de dik kalmasını istiyoz bune gorguzlıktur yha

-omer-

-omer-

Üye
en sinir bozucu özellik mi? emin misin yatay olması yeri geldigi zaman son derece iyi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
en sinir bozucu özellik mi? emin misin yatay olması yeri geldigi zaman son derece iyi
Onu ben yazmadım. Yapımcının kendi açıklamasıdır. Direkt Türkçe'ye çeviriyorum sadece.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
polluxea♪

polluxea♪

Üye
mmmmm :hmmm

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:tşk:, ama sensor ayarlarını kapatırsak gerek kalmaz

ciwan__47

ciwan__47

Üye
teşekkürler:) bu isi force control de yapıyor hemde ekstra özelliklerle..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt