İlginç Röntgen Filmleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
coolasker54

coolasker54

Üye
    Konu Sahibi
İlginç Röntgen Filmleri

10 yaşındaki Husky cinsi bu köpek oynarken yuttuğu çatal yüzünden büyük bir tehlike atlattı. Midesi delinen köpek ameliyat edilerek kurtarıldı.

Londra'da başına bıçak saplanan 16 yaşındaki bu çocuk bir mucize eseri kurtuldu.

İki buçuk metre piton yılanın içinde ölü taklidi yapan bir yılan avcısı...

Annesinin evlilik yüzüğünü yutan ufak kız çocuğunun röntgen filmi.

Midesinde bir buçuk metre kablo olan jim coulton ameliyatla sağlığına kavuştu.

Doberman cinsi bu köpeğin röntgeninde ise midesinde altı tane golf topu var.

Amerika Arizona'da yaşayan meraklı kaplan televizyon antenini midesine indirdi. Çekilen röntgen filmiyle gerçeği öğrenen veterinerler başarılı bir ameliyatla anteni mideden çıkardı.

Bu karede ise Salvadoran Hapishanesi'nde yapılan aramada mahkumların vucutlarına gizledikleri cep telefonu gözüküyor.

Hayvanat bahçesinde yaşayan bu Penguen'in midesinde ise yutmuş olduğu çengel görünüyor.

İsidro Mejia adlı Los Angeles'ta yaşayan bir inşaat işçisi geçirdiği kazayla ölümden döndü. Bir anlık dikkatsizlik sonucu makinadan fırlayan tam altı çivi kafatası ve boynuna saplandı.

Avusturalya'da yakalanan yaklaşık bir metre uzunluğundaki bu yılan ise yumurta sandığı golf toplarını yuttu.

Bu röntgen filmindeki gerçeğe göre topuklu ayakkabının ayağınız için çok sağlıklı olmadığı...

Ağzına çivi saplanan hastanın ameliyata alınmadan önce çekilen röntgen filmi...

Bu baykuş yetkililer tarafından farkedilineceye kadar uzun bir süre kanadında toplu iğnelerle yaşamak zorunda kaldı.

Güvenlik cihazından geçen bir çantanın içinden gözükenler...

• Beğen
Tepkiler: Burak

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
enteresan

Navy Blue

Navy Blue

Üye
çok ilginç röntgenler var...
kabloyu ve cep telefonunu yutan adamlar onları nasıl yuttu anlamış değilim hadi mahkum isteyerek yaptıda diğeri o kadar kabloyu nasıl yuttu :)
Neler var ya...

coolasker54

coolasker54

Üye
    Konu Sahibi
çok ilginç röntgenler var...
kabloyu ve cep telefonunu yutan adamlar onları nasıl yuttu anlamış değilim hadi mahkum isteyerek yaptıda diğeri o kadar kabloyu nasıl yuttu :)
Neler var ya...

bana mahkum yutmuş gibi gelmedi yanlış mı görüyorum yoksa ben :kop:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:ehe bende neler gördüm yaaa :)

SHS

SHS

Üye
adamın kafasına 6 çivi saplanmış, yaşamış mı? öldürmeyen Allah öldürmüyor..

minoo

minoo

Üye
Çantaya maşallah muşta atmışlar :ehe

Bu arada topuklu ayakkabı cdden fenalarda ya :hmmm Sanırım topuklu ayakkabılarımdan soğudum.

• Beğen
ak42

ak42

Üye
hacım o mahkum cep telefonunu yutmamıs oraya nasıl girdiginide sen tahmin et kalca kemiginin orada zaten telefon

minoo

minoo

Üye
Ya ne kalçası ya :d::d: Cidden anlamadınız mı yani? :zuhaha:

• Beğen
ak42

ak42

Üye
yahşi batıda da böyle bi sahne varya cem yılmaz mızıka tesbih falan çıkarıyor :-)

coolasker54

coolasker54

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

coolasker54

coolasker54

Üye
    Konu Sahibi
:ehe :ehe :ehe :ehe :ehe :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
bence o mahkumda gaylık var ince bir cihazın aksine gitmiş geniş bir cihaz yutmuş gerçi Banane oluyosa kim ne isterse onu yapsın ben intahar etmeye gidiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt