Beşiktaş'ımız Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i 1-0 Yendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
UEFA Avrupa Ligi gruplarında birinci olan takımlar seribaşı, ikinci olan takımlar seribaşı olmayan pota yerleştiriliyorlar. Statünün tek esprisi Şampiyonlar Ligi üçüncülerinin en iyi 4 ve en kötü 4 olarak ayrılıp seribaşı ve seribaşı olmayan potlara dağıtılacak olması. Bu şekilde 16'şar takımlı iki pot oluşturulmuş olacak ve herhangi bir kısıtlama olmadan takımlar eşleşecekler.

----------Eklendi @ 23:18:38 ---------- Yazıldı @ 23:18:00 ----------

1.ler kimle eşleşecek :D

1ler aralarında kapışıyorlar:ehe

greenmile

greenmile

Üye
Çıksında nası çıkarsa çıksın,rakibi çıkınca düşünürüz:D

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Rakip ts olsun biraz zor gibi ama süpriz olsun bi kerede :D

greenmile

greenmile

Üye
bak trabzonun sabah akşam grupta 4.olmasını diliyorum :D

ama bjk çıksın kader mahkumuyuz onlarla :ehe

• Beğen
Tepkiler: 'İbrahim'
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Duaların kabul olacak ts anca sonuncu olur ben galatasaraylı olmama rağmen fb nin çıkarılıp trabzonun sampiyonlar ligine alınmasının yanlış olduğunu düşünüyorum böle sacma bi olay sadece bizim ülkemizde olur

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
aynen İbrahim ya soruşturmadaki tüm takımları göndermessin yada soruşturma bitene kadar kimseyi engellemessin:) Neyse bu konuya girmeyelim :D Beşiktaş hak etti kazandı,bakalım önümüzdeki maçlara:ehe

• Beğen
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
aynen İbrahim ya soruşturmadaki tüm takımları göndermessin yada soruşturma bitene kadar kimseyi engellemessin:) Neyse bu konuya girmeyelim :D Beşiktaş hak etti kazandı,bakalım önümüzdeki maçlara:ehe
O konuları başka bi gün tartışırız tartışılacak pek bi yanıda yok ama olsun :D Önümüzdeki maclar dedinde pazar gününden beri iddaa oynamıyorum canım acayip iddaa çekiyo :ehe

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
O konuları başka bi gün tartışırız tartışılacak pek bi yanıda yok ama olsun :D Önümüzdeki maclar dedinde pazar gününden beri iddaa oynamıyorum canım acayip iddaa çekiyo :ehe

yarın bi bakalım güzel maçlar varsa belki bende yaparım:D

• Beğen
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
  • Beğen
greenmile

greenmile

Üye
Almanya 2.ligi kg var de fransa 2.lige de kg yok de kafadan maclara bile bakmadan kodlarla 4 mac yaz 20 misli bas parayı bul :D

parayı bul mu :ehe son maça yattığım kuponlarla ev sahibi olmuştum şimdi:D

• Beğen
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye

parayı bul mu :ehe son maça yattığım kuponlarla ev sahibi olmuştum şimdi:D
Ama sen inceleyerek oynuyosunuz o yanlış macları izlemiycen sadece kodları yazcan 1 gün sonra bakcan sonuclara :ehe

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
Ama sen inceleyerek oynuyosunuz o yanlış macları izlemiycen sadece kodları yazcan 1 gün sonra bakcan sonuclara :ehe

denemedim şey kalmadı.Mesela takip etmem sonuçları ntvsporu izlemek için sonuca bakmasamda pat yanıp söner ekran altındaki şerit benim takım gol yemiş öyle yani:D

• Beğen
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye

denemedim şey kalmadı.Mesela takip etmem sonuçları ntvsporu izlemek için sonuca bakmasamda pat yanıp söner ekran altındaki şerit benim takım gol yemiş öyle yani:D
O bazen iyi bazen kötü oluyo ama gol oldumu gec geliyo oraya 1 hafta önceye kadar öyleydi değiştiyse bilemem :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Besiktas kazanacak diye bas bas bagirdim . Konularda bu mesajlarimi görebilirsiniz . :) Tebrikler Karakartal . . .

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
haltie

haltie

Üye
Son maçların çoğunda son dakika golü yedik.Bu maçta resmen kabus gibiydi son dakikası.Beşiktaş ilk golü attıktan sonra ikinci golü bulmakta zorlanıyor.zaten onu bulsa farka gidecek.bu yıl örneklerini gördük.çok puan verdik bu yüzden.ama galibiyet şarttı iyi oldu bu.beşiktaşın defansı iyi hücum hattı idare eder tek sıkıntı alex selçuk arda tarzı bir oyuncunun eksikliği.gutiden bu saatten sonra umudum yok fernandes umarım kendini toparlar

minoo

minoo

Üye
Mert'in de dediği gibi, son 1 dakikadan 5 dakikalık özet çıkartılır. Son dakika inanılmazdı. Tam maç bitti derken gol yeseydik ağlardım valla :D Bi baktım Kiev kalecisi de orda :ehe Güzel maçtı. Yakıştı kartalıma.

Tebrikler Beşiktaş'ım :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...