delrico
Emekli Yönetici
ibo stokeu yenmeniz lazım yoksa gruptan çıkamassınız![]()
oğlum daha önümüzde maccabi var ne stoke u

ibo stokeu yenmeniz lazım yoksa gruptan çıkamassınız![]()

Kiev de sevilcek takım mı be oynamıyo oynamıyo 93.dk da ya atıyo kazanıyo yada atamıyo kaybediyo![]()
bir tane gol olur dediğin
ama adamların kaçırdıklarını saysak bitiremeyiz
Top kime gelse kaleye vuruyo ama top gitmiyo
aynı seyı dusundukbı an olamaz dedım son dakka yapmayın ama müthıstı
![]()

oğlum daha önümüzde maccabi var ne stoke u![]()

İzlemedim ilk macı sadece golü gördüm ama kiev genelde kontratak takımı
nereye oynamıyo İbrahim ilk maçta beşiktaşın kaç pozisyonu varbir tane gol olur dediğin
ama adamların kaçırdıklarını saysak bitiremeyiz
![]()

o maç berabere bak ben sonuçları yazdım yukarı yetiyo mu size![]()

Top kime gelse kaleye vuruyo ama top gitmiyo![]()

quaresmamda guzel oynadı sımdı hepsı süperdi
İzlemedim ilk macı sadece golü gördüm ama kiev genelde kontratak takımı![]()
ama ayağa pası iyi yapan bir takım normalde
Beşiktaşın maccabi maçı çok önemli ama İsrail takımını İsrailde yenmek kolay değildir,İlk maça aldanmamalı Beşiktaşlı kardeşlerimiz
Zaten bjk de hiç kaleci sıkıntısı olmaz Rüştü emekli oldu sırada cenk var
kafa nereye kartal oraya
İnönü'de her zaman Kartal 'EGEMEN'liği vardır.quaresmamda guzel oynadı sımdı hepsı süperdi
ama cenk cenk![]()

İddaa da o zaman ona göre yaparsın kuponunu basarsın. Evliyamısın arkadaş![]()
Zaten bjk de hiç kaleci sıkıntısı olmaz Rüştü emekli oldu sırada cenk var![]()

Sende abarttın biraz ha kievi yendikten sonra gidip maccabiye takılmazlar o kadar olmaz bence ama olursa da yazık olur cenkin emeğine yazık olur bjk nin ne yapıp edip bu gruptan cıkması gerekiyo zaten ülke puanı yerlerde biraz toparlansın bari
şu son maçlarda ligte de kötüymüşlerama ayağa pası iyi yapan bir takım normalde
Beşiktaşın maccabi maçı çok önemli ama İsrail takımını İsrailde yenmek kolay değildir,İlk maça aldanmamalı Beşiktaşlı kardeşlerimiz
![]()

Bizde mondi den sonra ki bütün kaleciler sorunlu bize gelen kova oluyo anlamadım gitti
aynen hertürlü![]()

Baştan beri okuyorum mesajlarını olumsuz yorumlar. Avrupayı şuan beşiktaş temsil ediyor ve sen hala kaçan pozisyonlar gol olsaydı şu olsaydı fark olurdu diyorsun arkadaş neticeye bakıcaksın bizimde kaç pozisyonumuz gol olmadı.Yani bir tebrik yerine yok fark gelirdi yok böyle olsaydı yendik maccabiyide yenecek güçteyiz stoke cityde![]()
evet bugün beşiktaş iyiydi haketti kazandı,kiev son dakika haricinde sahada yoktu
tebrikler

Sende abarttın biraz ha kievi yendikten sonra gidip maccabiye takılmazlar o kadar olmaz bence ama olursa da yazık olur cenkin emeğine yazık olur bjk nin ne yapıp edip bu gruptan cıkması gerekiyo zaten ülke puanı yerlerde biraz toparlansın bari
----------Eklendi @ 22:40:22 ---------- Yazıldı @ 22:39:47 ----------
Bizde mondi den sonra ki bütün kaleciler sorunlu bize gelen kova oluyo anlamadım gitti![]()
Sadece gerçekleri konuşuyoruz burada
Son 1 dakikadan 5 dakikalık geniş özet çıkarılır![]()

Allah aşkına ya bjk ve maccabi ya karşılaştırma bile yapmam ben ama sen yapıyosan yap
demek ki iyi okumamışsın,ayrıca yenecek güçteyiz demekle olmaz bu işler yeneceksin lafta herkes birşeyler söylüyor
----------Eklendi @ 22:42:09 ---------- Yazıldı @ 22:40:56 ----------
israil takımlarını bu kadar küçümsemeyin bugün hangi türk takımı olursa olsun orda elini kolunu sallayarak yeneceğim diyemezSadece gerçekleri konuşuyoruz burada
![]()

Allah aşkına ya bjk ve maccabi ya karşılaştırma bile yapmam ben ama sen yapıyosan yap![]()

Şuan 2.yiz mutluyuz ve hertürlü çıkarız| 1 |
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
| 4 | 3 | 1 | 0 | 8 | 3 | 5 | 10 |
| 2 |
| 4 | 2 | 0 | 2 | 7 | 4 | 3 | 6 |
| 3 |
| 4 | 1 | 2 | 1 | 3 | 3 | 0 | 5 |
| 4 |
| 4 | 0 | 1 | 3 | 3 | 11 | -8 | 1 |
Neyse bu maç geride kaldı Beşiktaş iyi oynadı kazandı,Maccabi maçı ne zaman arkadaşlar?
----------Eklendi @ 22:45:49 ---------- Yazıldı @ 22:45:05 ----------
stoke beşiktaştan çok mu iyi takım ibrahim yapma allah aşkına yaw![]()