Samsung Galaxy Ace GT-S5830 Safkan FLASH PLAYER

Sponsorlu Bağlantılar

Mr548

Mr548

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace GT-S5830 Safkan FLASH PLAYER
Evet arkadaşlar yanlış duymadınız.Artık flash playerı direkt olarak yükleyebilirsiniz.Bu siteye sizinle bunu paylaşmak için üye olmuş bulunmaktayım.Bu program puffin,skyfire türü programları yüklemenizi gerektirmez.Artık bu programları telefonunuzdan kaldırabilirsiniz hatta :) Bildiğimiz safkan adobe flash playerı sunuyorum sizlere.Yükledikten sonra samsungun kendi internet sağlayıcısı yani menüdeki internet programı ile direkt olarak youtube veya bir film sitesine girebilir istediğiniz videoyu tek tıkla izleyebilirsiniz.Bizzat kendim denedim.Elimdeki telefon Samsung Galaxy Ace-GT5830 dur.Hepinize hayırlı olsun :alkis

Telefonun kendi tarayıcısını kullanarak youtube.com'a girilen resimler:

İşte program linki ;

erdemmm271

Üye
Allah razı olsun , inşallah çalışır..

Mr548

Mr548

Üye
    Konu Sahibi
Çalışırsa burdan yazarsan sevinirim ben çalıştırdım :) sizde de işe yarıyor olması boşuna çabalamadığımın kanıtı olacaktır.:good:

ajanjoker

ajanjoker

Üye
Teşekkürler çalıştırdı Kardeşim emeğine sağlık. Cihazı daha bugün aldım tek sorunda o gözüküyordu :D Sayende hallettik

BySaqopa123

Üye
Kardesim bişey sorucam ben telefona ne atsam oyun uygulama falan hiçbirini açmıyor dosya türü desteklenmio diyor sorun ne olabilir kimse bişey yazmıyor deli oldum

Mr548

Mr548

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler çalıştırdı Kardeşim emeğine sağlık. Cihazı daha bugün aldım tek sorunda o gözüküyordu :D Sayende hallettik

hayırlı olsun kardeşim :good:

----------Eklendi @ 23:32:26 ---------- Yazıldı @ 23:30:53 ----------

Kardesim bişey sorucam ben telefona ne atsam oyun uygulama falan hiçbirini açmıyor dosya türü desteklenmio diyor sorun ne olabilir kimse bişey yazmıyor deli oldum

o sorun için sanırım şöyle yapman gerekiyor:
Ayarlar/Uygulamalar/Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini işaretle.İşaretli kalsın.Bir de öyle dene olursa haber et :)

hyby3458

Üye
arkadaşım öncelikle merhaba ben 5830i aldım forum sitelerinde baya bir arastırma yaptım herkes birsey yazmış 5830 flash player i modeline olmuyor diyenler gerek yok boşa ugrasmayın diyenler benim sorum kafam karıştı ben dokunmatik ilkez kullanıcam bilmiyorum bu teli almakla iyimi yaptım kötümü yaptım baslangıç olarak ama sonuçta aldım benim ilk yapmam gerek nedir sürüm yüklsetmekmi güncellemekmi bu proğram ise yararmı bu telefonda yardımcı olursanız sevinirim tşk.

xxynsdark

xxynsdark

Üye
calışmadı bi nette film izliyim dedim video desteklemiyor yazdı gt-s5830i kulanıyorum

hsynslk

hsynslk

Üye
ben teli rootladım flash player destekler hale getirdim şu kendi tarayıcısından ayarlar bölümüne eklentileri çalıştır dedim ve şu an pc den hiç bir farkı kalmadı telin video oynatılamaz sorunu içinde mx player ve codeclerini yükledim bazı videoları aşmıyor yine ama 100de 90 açılıyor root garanti dışı bırakır efsaneside unroot uygulamasıyla tarih oldu zaten yalnız tek sorunum markette bulunan star ve kanal d uygulamalarında starı açıyor fakat kanal dyi açmıyo canlı yayın olarak neden olabilir bu

korsan122

Üye
arkadaşlar ben samsung glaxy ace 5830i kullanıyorum flash player yükleyemedim root yapayım dedim yapamadım yardımcı olsanız sevinirim root yapan varsa nasıl yaptığını ve uygun linkleri nerden bulduğunu paylaşırsa beni mutlu etmiş olur şimdiden teşekürler

lucatoni0678

Üye
Evet arkadaşlar yanlış duymadınız.Artık flash playerı direkt olarak yükleyebilirsiniz.Bu siteye sizinle bunu paylaşmak için üye olmuş bulunmaktayım.Bu program puffin,skyfire türü programları yüklemenizi gerektirmez.Artık bu programları telefonunuzdan kaldırabilirsiniz hatta :) Bildiğimiz safkan adobe flash playerı sunuyorum sizlere.Yükledikten sonra samsungun kendi internet sağlayıcısı yani menüdeki internet programı ile direkt olarak youtube veya bir film sitesine girebilir istediğiniz videoyu tek tıkla izleyebilirsiniz.Bizzat kendim denedim.Elimdeki telefon Samsung Galaxy Ace-GT5830 dur.Hepinize hayırlı olsun :alkis

Telefonun kendi tarayıcısını kullanarak youtube.com'a girilen resimler:

İşte program linki ;
Tesekkürler...:-)

bllfurkanu

bllfurkanu

Üye
şimdi deniycem inşallah olur ama bir sorum olacak sürümü 10.1 galiba su anda 11.1 sürümü var bunu bu halıylede kullanabilıyomuyuz acaba

Takipçi Satın Al

Üst Alt