5 tl mın hesabını kım verecek !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
5 tl mın hesabını kım verecek !
selam arkadaslar bugun 20 tl yukledım hattıma

yuklemeden önce -8 tl vardı

kac kaldı geriye 12

hattımıza bakıyoruz ve görüyoruz 7 tl var

tl yı gecerken bim adlı bı market vardı ordan yukletıyım dedım

ve böyle oldu

orda 20 tl yukledı ler
fakat turcell 5 tl mı ne yaptı

ben hıc bıyere üye olmadım bişi yapmadım

sımdı musteriz hizmetlerini arasam agzımdan istemedigim laflar cıkacak !

o yüzden aramadım orayı!

ne olucak şimdi hiç bişi anlamadım ben bu işten !

:off:

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Bende avea 20 TL aldım tam bal tarife yapacaktım bi baktım 17.8 TL kalmış. Aveaya sövüyodum sonradan öğrendimki 2 aylık telsiz kullanım ücretini kesmişler:D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
nası ya bendedemı onu kestıler acaba

ben 5 aydır tl yuklemıyom

ve bunu her zaman mı kescekler

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Her ay 1.1 TL kesiyorlar buna alış artık. Ama sonradan bilgi mesajı gelmişti bana 2 aylık telsiz kullanım ücretini kestik diye. Sana gelmediyse başka bişeyde olabilir. Turkcell'i ara derim

• Beğen
Tepkiler: haltie
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
nası ya nezaman dan beri var bu

şakamı bu yaa :ağlarım:

off off ne vergisi yaa

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
devlete calısıyoz onun farkındayımda bu vergilerin faturasız hatlarda oldugunu yenı ogrendım öff yaaa :ağlarım:

HakaN-06

HakaN-06

Üye
faturalı hatlardan zaten alınıyordu faturasızada el attılar.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bu vergi mantıklı değil.
Kabul etmiyorum.
İsterlerse aylık 10 Kr. alsınlar. Biz zaten dünya kadar vergi veriyoruz. En basit örnek TTelekom'un sabit telefonunu hiç kullanmadığımız halde 15 TL ödüyoruz. Bu neyin parası diye sorunca iletişim , özel tüketim bilmem ne vergilerin toplamı diyorlar. Anlıyorum gelişmekte olan bir ülke bu vergiler sayesinde ileri adım atıyor fakat bu miktarlar çok... Bilmiyorum bence çok fazla iletişim vergisi ödüyoruz...
Sanırım cebimizde para kalmayacak bu gidişle. Hele bir de öğrenciysek işimiz daha yaman...

symbianlover

symbianlover

Üye
Saçmalık bence. Ekrana dokundu, tuşa bastı vergiside alsınlar ^^

y n s c n

y n s c n

Üye
Kullanmadığımız telsizin vergisini ödüyoruz :)

greenmile

greenmile

Üye
Biz hizmete degil vergiye oduyoruz aslinda

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Standart tarifeye geçin.Vergi ondan alınmıyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Bu vergi mantıklı değil.Kabul etmiyorum. İsterlerse aylık 10 Kr. alsınlar. Biz zaten dünya kadar vergi veriyoruz. En basit örnek TTelekom'un sabit telefonunu hiç kullanmadığımız halde 15 TL ödüyoruz. Bu neyin parası diye sorunca iletişim , özel tüketim bilmem ne vergilerin toplamı diyorlar. Anlıyorum gelişmekte olan bir ülke bu vergiler sayesinde ileri adım atıyor fakat bu miktarlar çok... Bilmiyorum bence çok fazla iletişim vergisi ödüyoruz...Sanırım cebimizde para kalmayacak bu gidişle. Hele bir de öğrenciysek işimiz daha yaman...
aynen her seyimiz vergi oldu :)

----------Eklendi @ 00:11:13 ---------- Yazıldı @ 00:10:37 ----------

Saçmalık bence. Ekrana dokundu, tuşa bastı vergiside alsınlar ^^
yakında onuda yaparlar :)

----------Eklendi @ 00:11:39 ---------- Yazıldı @ 00:11:13 ----------

Kullanmadığımız telsizin vergisini ödüyoruz :)
aynen yaa :)

----------Eklendi @ 00:12:19 ---------- Yazıldı @ 00:11:39 ----------

Biz hizmete degil vergiye oduyoruz aslinda
herset vergi olmus artık ;)

----------Eklendi @ 00:13:32 ---------- Yazıldı @ 00:12:19 ----------

Standart tarifeye geçin.Vergi ondan alınmıyor.
ben standart tarifedeyim hiç bi tarıfe degitirmedim bugunu kadar ama halaa kesiyolar ;)

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Ben turkcell'in beğendiğim faturalı tarifelerinden birini kullanıyorum ve sadece ayda 29 TL ödüyorum...
Bu tarifede yüzlerce mb net, konuşma süresi ve sms olduğu halde turkcell ilk tarifeyi seçerken söz verdiği 12 ay boyunca her ay 29 TL faturalandırmayı aynen yerine getiriyor :)
Arkadaşlar devir akıllı telefonların devri ve artık yavaş yavaş faturalı hat kullanma zamanı geldi çünkü faturalıda hem uygun tarifeler var hem kontör bitti derdi yok...
Emin olun kontörlü hatlara verdiğiniz parayla faturalıda 2 kat daha fazla konuşursunuz...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ben turkcell'in beğendiğim faturalı tarifelerinden birini kullanıyorum ve sadece ayda 29 TL ödüyorum...
Bu tarifede yüzlerce mb net, konuşma süresi ve sms olduğu halde turkcell ilk tarifeyi seçerken söz verdiği 12 ay boyunca her ay 29 TL faturalandırmayı aynen yerine getiriyor :)
Arkadaşlar devir akıllı telefonların devri ve artık yavaş yavaş faturalı hat kullanma zamanı geldi çünkü faturalıda hem uygun tarifeler var hem kontör bitti derdi yok...
Emin olun kontörlü hatlara verdiğiniz parayla faturalıda 2 kat daha fazla konuşursunuz...
konuşma için evet ama mesaj için aynı şeyi söyleyemem.

Navy Blue

Navy Blue

Üye
demekki tam araştırmamışsın :) 5.000 mesaja kadar tarifeler var istediğinizi seçin...
Ama bence bu kadar mesaj alıp mesaj delisi olmak yerine 1000 mesaj fazlasıyla yeterde artar size...
Benim şuan 300 dk heryöne ve 300 dk turkcelililerle konuşma sürem ayrıca 300 mb net ve heryöne 300 sms'im var bitmedi akşam 9'dan sonra turkcelililerle mesajlaşmak bedava :)
Hepsi sadece 29 TL :) Malasef bu kampanya bitti ama hala çok uygun kampanyalar var kıyaslayın faturalı hattın avantajlı olduğunu göreceksiniz...

gogis

gogis

Üye
ayda 1.5 gb internet
sınırsız m.facebook
120 dakika konuşma
10.000sms + 100mms
28 lira. Kötü mü? Iyi bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt