oooh valla.hayat sana güzelÇalışıyorum tabiki ama akşam mesaiye kaldım işler bayram öncesi yoğun biraz yarın öğlen gideceğim işyerine
Böyle iyiyim şimdilikGece modunda 4'ü bulurum ben sonrada yatarım...
Bana kalırsa hiç yatma yanlız kalmamış olurum 
valla bende öyle.senin diğer sitelerde online varmı? benimkilerde uyudu tavuklarYatmıyorum zaten buralardayım2 - 3 site içinde gidip geliyorum...
Acıktıysan ye birşeyler ne duruyorsun![]()

Hayır sırf bu yüzden birayı bile bıraktım 
hmm ne pekisohbet yada forum siteleri değilsen bilirsin ama ben yiyeceğim sanırım
![]()

yok vazgeçtim ondan zaten.işkembe çorbası içmek istiyorum şimdi de.Hatta son kararım!!Domatesli yumurtamı get
Öylesine siteler![]()
sağol be resmen aralarda mola amaçlı kullanıldığımı bilmesem daha iyi olurdu..Neyse hadi uykusuzluğuna veriyorumE hadi bakalımAfiyet olsun sana saat 4 oldu ben çıkayım artık yarın iş var
Burada seninle konuşurken banka, turkcell, mail, indirilecek dosyalar bütün işlerimi halletim seninlede sohbet etmek çok güzeldi teşekkür ederim iyi geceler... Tatlı rüyalar![]()

tamam tamam sonra alıcam ifadeni..Git hadi şimdi.Cvp yazıp durmada.Takipçisi olduğum konuya son yorumu yapmak gibi bi takıntım var...Yine yanlış anladıson 4 saatdir önemli olan seninle sohbetde konuşmalarımızdı...
burada olmadığın zamanlarda ben oralardayım... seni boş vakitlerime sığdırmadım yani
Hadi len ben çıktım geç oldu baya![]()

uyusana kız..