anlamadım gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım gitti
Gecenlerde telefonumu nokia x6 telefoncuya götürmüştüm dokunmatik donuyordu şebeke gidip geliyordu hafıza kartını okumuyordu(16gb) telefoncu işlemcin degişcek dedi ve digeleri ile 150-200tl masraf var dedi+olmama ihtimalı var aradan 3hafta gecti başka bi telefoncuya götürdüm x6 işlemcisi tamiri cok kolay dedi öyle şeymi olur dedi (telefonu şaun verdigim yer daha önce istanbulda cep hastanelerinde çalışmış kişi)ve telefonu verdim sizce ne olur:hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tamir olur geri döner 150 200 lira tutarsa zaten telefonun 2 eli 250 300 lira arasında hiç yaptırma daha iyi

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
tamir olur geri döner 150 200 lira tutarsa zaten telefonun 2 eli 250 300 lira arasında hiç yaptırma daha iyi

yok ilk götürdügüm telefoncu dedi 150-200tl işlemci degişcek felan dedi ama sonra götürdügüm tamir edilir x6 işlemcisi kolay tamir edileir dedi verdim ben yapacak işte inşllah olur

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Yahu millet ne ucuz severmiş :D telefon kökten uçsunda anlarsın :D Fiyat söylemedi mi ? telefoncu müşteri çekme taktiği çok iyi :D 'Olur abim o yaa ' (Olur abi bizde biliyoruz zaten) :D böyle bir muhabbet işte cihaz gelsin 150 çakar veremezsen cihazı vermez öyle yine ödemiş olursun : ) şanslıysan kurtarırsın cihazı artık : )

pRime.

pRime.

Üye
Hocam telefoncuya vermeyin yazık etmeyin telefonunuza. Garantisi varsa verin yetkili servise.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
telefonculara telefon vermeyin aklınız varsa garantiye verin

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
2.el almıştım garantisi yok bügün bakıcam bilgi veirim parça degişmicek o yüzden 50den yukarı masraf cıkmaz ayrıca adam tanıdıık :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
o Telefonun tamirine o fıyat verılmez hocam hiççç gerek yok.. Gercekten o fiyatı bulursa git yeni bi telefon al daha ıyı.. Androidli bi telefon al ama bence yıne Symbian hatasına düşme..Optimus black kullanıyorum ben 4 aydır telefonda ne donanımsal nede Androidle ilgili bı sorun yasamadım..

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
o Telefonun tamirine o fıyat verılmez hocam hiççç gerek yok.. Gercekten o fiyatı bulursa git yeni bi telefon al daha ıyı.. Androidli bi telefon al ama bence yıne Symbian hatasına düşme..Optimus black kullanıyorum ben 4 aydır telefonda ne donanımsal nede Androidle ilgili bı sorun yasamadım..

harbi kimse konuyu güzel okumamış :off: okumuyonuz heralde ilk götürdügüm telefoncu 150-200 tl dedi 2cisi ise en fazla 80-90tl dedi + 2.götürdügüm baya iyi bir usta ilk ona götürcektim ama doluydu

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
harbi kimse konuyu güzel okumamış :off: okumuyonuz heralde ilk götürdügüm telefoncu 150-200 tl dedi 2cisi ise en fazla 80-90tl dedi + 2.götürdügüm baya iyi bir usta ilk ona götürcektim ama doluydu

Millete konuyu okumamış diye kızıyorsunda 2. nin 80-90 TL fiyat çektiğini yeni söylüyorsun. Hem sizce ne olur diyorsun ne bilelim ne olur kahin miyiz yada telefoncu tanıdığımız mı sanki :off: Servise götürsen düzgünce kesin olarak yapılırdı başka türlü kimse bilemez şimdi ne olacağını da Zamanla görürsün .

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
Millete konuyu okumamış diye kızıyorsunda 2. nin 80-90 TL fiyat çektiğini yeni söylüyorsun. Hem sizce ne olur diyorsun ne bilelim ne olur kahin miyiz yada telefoncu tanıdığımız mı sanki :off: Servise götürsen düzgünce kesin olarak yapılırdı başka türlü kimse bilemez şimdi ne olacağını da Zamanla görürsün .

servsimi var durdugum yerde soruyonmu:off: ayrıca belki aynı sıkıntı başka arkadaşın başına gelmiştir bu arada fiyatı bugün ögrendim evet konuyu tam okumuyorlar bu forum soru sormak için

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
servsimi var durdugum yerde soruyonmu:off: ayrıca belki aynı sıkıntı başka arkadaşın başına gelmiştir bu arada fiyatı bugün ögrendim evet konuyu tam okumuyorlar bu forum soru sormak için

Bak bakalım var mı ? Link --->

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Adapazarında orası onu biliyoz bakalım telefoncu ne yapıcak yoksa çöpe atarım :vur

Bazı telefoncular cihaz tamiri olmuyor diyip cihazı attık gibisinden bahaneler söyleyebiliyor yada telefonun sahibi olmuyormuş diyip telefonun peşine düşmüyor. Bunu yapan telefoncular var cihazı bozukta olsa kesin isteyin yoksa tamir edip satanlar var cihazı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt