Esra pişt :D efeeemmm :D
greenmile Üye vapur dumanı' Alıntı: efeeemmm Genişletmek için tıkla ... Sen benm kardesimle konusmuyo musun
vapur dumanı Üye greenmile' Alıntı: Sen benm kardesimle konusmuyo musun Genişletmek için tıkla ... kardeşin kim ay ?
vapur dumanı Üye greenmile' Alıntı: burak Genişletmek için tıkla ... bu konuyu konuşmak istemiyorum.Anlayış gösterirsen sevinirim
greenmile' Alıntı: burak Genişletmek için tıkla ... bu konuyu konuşmak istemiyorum.Anlayış gösterirsen sevinirim
Burak Üye abi senle lolipop yaladıgımız gunleri özledim paramız olmazdı bitane alır beraber yalardık.
greenmile Üye vapur dumanı' Alıntı: bu konuyu konuşmak istemiyorum.Anlayış gösterirsen sevinirim Genişletmek için tıkla ... Gosteririm tabiki
vapur dumanı' Alıntı: bu konuyu konuşmak istemiyorum.Anlayış gösterirsen sevinirim Genişletmek için tıkla ... Gosteririm tabiki
Navy Blue Üye Merhaba gençler ve kendini genç hissedenler Kendimi yaşlı gibi hissetim şimdide... Olmadı değiştirelim bunu biz.. merhaba paşalar
Merhaba gençler ve kendini genç hissedenler Kendimi yaşlı gibi hissetim şimdide... Olmadı değiştirelim bunu biz.. merhaba paşalar
Burak Üye hoşgeldin ata abey ----------Eklendi @ 01:03:49 ---------- Yazıldı @ 01:03:15 ---------- greenmile' Alıntı: Tartişma istemiyorum bu saatte Burak Genişletmek için tıkla ... yok ya ne tartışması
hoşgeldin ata abey ----------Eklendi @ 01:03:49 ---------- Yazıldı @ 01:03:15 ---------- greenmile' Alıntı: Tartişma istemiyorum bu saatte Burak Genişletmek için tıkla ... yok ya ne tartışması
Praetor Emekli Yönetici greenmile' Alıntı: Tartişma istemiyorum bu saatte Burak Genişletmek için tıkla ... Hızır acil var burada... Burak' Alıntı: hoşgeldin ata abey Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk vukuat adam ----------Eklendi @ 01:05:07 ---------- Yazıldı @ 01:04:12 ---------- greenmile' Alıntı: Hoşgeldin Ata Genişletmek için tıkla ... Amanın bu mesajı kaçırmamam gerek Yoksa kırk yıl hatırı kalır Hoş bulduk
greenmile' Alıntı: Tartişma istemiyorum bu saatte Burak Genişletmek için tıkla ... Hızır acil var burada... Burak' Alıntı: hoşgeldin ata abey Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk vukuat adam ----------Eklendi @ 01:05:07 ---------- Yazıldı @ 01:04:12 ---------- greenmile' Alıntı: Hoşgeldin Ata Genişletmek için tıkla ... Amanın bu mesajı kaçırmamam gerek Yoksa kırk yıl hatırı kalır Hoş bulduk
Navy Blue Üye Merhaba dedik ama sanırım burada durumlar karışık gören olmadı neyse Merhaba Ata nasılsın
greenmile Üye Praetor' Alıntı: Hızır acil var burada...Hoş bulduk vukuat adam ----------Eklendi @ 01:05:07 ---------- Yazıldı @ 01:04:12 ----------Amanın bu mesajı kaçırmamam gerek Yoksa kırk yıl hatırı kalır Hoş bulduk Genişletmek için tıkla ... Sonra trip atarim
Praetor' Alıntı: Hızır acil var burada...Hoş bulduk vukuat adam ----------Eklendi @ 01:05:07 ---------- Yazıldı @ 01:04:12 ----------Amanın bu mesajı kaçırmamam gerek Yoksa kırk yıl hatırı kalır Hoş bulduk Genişletmek için tıkla ... Sonra trip atarim