[Javier S. Pedro] FMRX - FM Radio v0.1.3 MeeGo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
[Javier S. Pedro] FMRX - FM Radio v0.1.3 MeeGo

Nokia N9 ve N950 üzerinde FM radyo dinleme programıdır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mlien ve yasarkurt

pRime.

pRime.

Üye
Sonunda geldi fm radyo uygulaması. Teşekkürler.

Del Rey

Del Rey

Üye
Nasıl ya, cihaz fm radyo uygulaması olmadan mı geliyordu ? :/

Telefonun yazılımı henüz Beta'da sayılır. Bırak da olmasın. Ki, MeeGo için birçok şeyi düzelten ve bazı şeyleri ekleyen yazılım güncellemesi Nokia tarafından yıl bitmeden sunulacak.

Lenneth

Üye
Telefonun yazılımı henüz Beta'da sayılır. Bırak da olmasın. Ki, MeeGo için birçok şeyi düzelten ve bazı şeyleri ekleyen yazılım güncellemesi Nokia tarafından yıl bitmeden sunulacak.

Saçma değil mi ? Telefonu içinde beta bir yazılımla piyasaya sürmek, kullanıcılarını eksik yazılımlarla ve sorunlarla uğraştırmak Nokia'ya yakışmıyor bence.

Del Rey

Del Rey

Üye
Saçma değil mi ? Telefonu içinde beta bir yazılımla piyasaya sürmek, kullanıcılarını eksik yazılımlarla ve sorunlarla uğraştırmak Nokia'ya yakışmıyor bence.

Bence pek saçma değil; o beta yazılımı N9 ile kullananlar ya Nokia'da çalışanlardır ya da N9'u Nokia'dan test amaçlı alanlar. Piyasaya sürüldüğünde zaten Türkiye'de güncelleme ile beraber gelir. Bu nedenle sorun yok.

pRime.

pRime.

Üye
N9'daki yazılım beta değil, beta olan yazılım N950'deki. Meego daha yeni bir sistem, 1.2 sürümünde. Nokia bunu mümkün olduğunca düzgün bir şekilde piyasaya sürdü. İlk güncellemesi de yakında sürülecek.

venturi

Üye
Calistirabilen varmi? Yukledim sorun yok ama on yapinca ses gelmiyor. Kulaklik taktim reboot da ettim ???

venturi

Üye
Super telefon

Del Rey

Del Rey

Üye
643 USD biraz fazla pahalı, ama alınmaya değer bir telefon :)

saruman_me

saruman_me

Üye
geçen gün beykozda bi müşterimde gördüm n9 oda tayvandan almış benim n950 karşılaştırdık ilk göze batan ekran farkı oldu onun ekranı inanılmaz kaliteli renklerdeki canlılık kendini belli ediyor led lcd den her zaman üstün bence sanırım 1 aya kalmaz türkiyede olur..

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
geçen gün beykozda bi müşterimde gördüm n9 oda tayvandan almış benim n950 karşılaştırdık ilk göze batan ekran farkı oldu onun ekranı inanılmaz kaliteli renklerdeki canlılık kendini belli ediyor led lcd den her zaman üstün bence sanırım 1 aya kalmaz türkiyede olur..

gelsin alıcam diyomuşum..:D

yasarkurt

yasarkurt

Üye
selamlar,paylaşım için teşekkür ederim..nokia shop'dan dün aldım N9'u (1.650) programı yükledim ama kulaklıkla ya da kulaklıksız herhangi bir ses çıkmıyor..bilginiz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...