XP Uyarı Sesleri Çalışmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
XP Uyarı Sesleri Çalışmıyor.
XP'nin açılış ve kapanıştaki sesi ile diğer uyarı sesleri çalışmıyor. Ana karttan sesi tekrar kurdum, denetim masasından ses efektinden windows varsayılanı seçtim yine olmadı, medya dosyasında tüm ses dosyaları duruyor ve sağlam, aygıt yöneticisinden baktım çalışıyor görünüyor, Medya player ile bir müzik dinliyorum burda sorun yok, sadece açılış ve kapanış sesi ile uyarı sesleri çalışmıyor, anlayanlardan yardım bekliyorum.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Dosya eksikliği veya ses ayarları hatalıdır. Başka neden bulamıyorum.

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Dosya eksikliği veya ses ayarları hatalıdır. Başka neden bulamıyorum.

Baktım ses ayarları normal, medya player çalışıyor sadece uyarı ayarları yok. Belki de bir reg dosyası lazımdır.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Bi format at derim, çünkü açılış sesleri felan yoksa dosyaları eksiktir. Veya netten indirip koyulacak yere koyarsın.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Kurduğun işletim sistemi modifiye ise.. bileşenler çıkarılmıştır. standart sistemlerde sabittir.

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Kurduğun işletim sistemi modifiye ise.. bileşenler çıkarılmıştır. standart sistemlerde sabittir.

Modifiye değil, uyarı sesleri çalışıyordu, belki de bir program reg ayarlarını bozdu. Nette araştırdım, kesin bir çözüm göremedim, belki bunu düzelten bir program vardır ama bulmak lazım.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Ya abi, netten ses dosyalarını indir, koyulacak yere koy derim, belki öyle çalışır.

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Ya abi, netten ses dosyalarını indir, koyulacak yere koy derim, belki öyle çalışır.

Yukarıda da belirttim, diğer sesler çalışıyor, yani ses dosyaları var, sadece uyarı seslseri çalışmıyor, biostan baktım ses ayarı bulamadım, yani mutlaka bir ayarla düzelmesi gerekiyor.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Başlat/Çalıştıra mmsys.cpl yaz ve tamam de. Karşına gelen menüden ses efekti kısmına geç. Ordan gerekli ayarları yapabilirsin.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt