Android Telefonun TL'ni ya da Kontörünü mü yiyor ? Hala çözüm bulamadıysan içeri gel..

Sponsorlu Bağlantılar

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefonun TL'ni ya da Kontörünü mü yiyor ? Hala çözüm bulamadıysan içeri gel..
Bu genel bir sorun.. aslında sorun değil çünki telefon aktif olarak kendi yazılımlarını arka planda ( görev yöneticisinde bile görünmeyen) güncellemelerini kontrol ederler..
Bu da aktif bir internet paketiniz yoksa sürekli tl gideceği anlamına gelir..

Peki Bunun Önüne nasıl geçebiliriz ??

Samsung genel telefonlar için

Menü / ayarlar / kablosuz ve ağ ayarları / Mobil ağlar seçeneğinden " paket veri kullanımı " nı kapatın.. kapattığınız andan itibaren daha tl niz kesilmeyecek.. ve de ŞARJ sorununuz % 30 oranında Çözülecektir..

Paket veriyi kapattım ama şimdi de internete girmek için tekrar onu açmam mı gerekiyor ?

Malesef ki evet.. uğraşmak zor ama ya internet paketi alacaksınız ya da dediğim ayarlamalardan yapacaksınız.. isteyen ana menüye kısayol oluşturur :) :) :yuru

umutku84

umutku84

Üye
samsunglarda kapama tuşuna uzun basınca seçenekler arasında çıkyor çok uğraştırmıyor.

mugu_53

Üye
ama interneti kapatmak istemiyorum ben bunun başka bi çözüm yolu yokmu güncellemeleri tamamıyla kapatamazmıyız

FRAPSDH

Üye
Bu maldorid zaten başlı başına bir sorun.

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
samsunglarda kapama tuşuna uzun basınca seçenekler arasında çıkyor çok uğraştırmıyor.
aynen geçen ben açk unutum kullanmış telefon turkcel msj attı 24 kb geçtiği için 3 tl faturaya hopp zaten kullanmak steyince açsan ble yine arka plandaki uygulmalar çalışıo ben temelli kapattım açmıorm mms bile gnderemyrm :D turkcell bedava 20 mms verdi ama akıllı neti açına zatn sömürüo :d

tahsn85

Üye
paket veri kullanımı kendi kendine sürekli aktif oluyor, internet erişimi için izin isteyen bir android uygulaması var mıdır?

bosnags

bosnags

Üye
kendi kendine aktif olmasını sağlayan bir program var mı telefonunda çünkü bende battery defender programını kullanıyordum bi baktım açılıo kendi kendine..Sildim sonra..İnternet paketin yok ise sürekli kapalı olması gerekir.Veri dolaşımı kapalı olmalı yoksa her 5 sn ye de bir kontörünü yerr.İnternet erişimi için bir program yok beim bildiğim kadarıyla

Waveman

Waveman

Üye
Android karışık bi sistem çözülmesi zor

Üst Alt