ÇiN MALI TELLER iÇiN 4 KAT SES YUKSELTME VE TEST KODU BiRCOK TELLERDE CALISIYOR...TAVSiYE

Sponsorlu Bağlantılar

nimbuzz

nimbuzz

Üye
    Konu Sahibi
ÇiN MALI TELLER iÇiN 4 KAT SES YUKSELTME VE TEST KODU BiRCOK TELLERDE CALISIYOR...TAVSiYE
Evet arkadaslar verıldımı bılmıyorum ama ayrıntılı bır sekılde anlatıyorum cın malı teller ıcın 4 kat yuksek ses garantı calısıyor.bırcok cın telefonlarında denedım emege saygı . *#3646633# kodunu gırıp oradan sesı yukseltıyoruz.

parola6116

Üye
bnde ıphone 4 s var işe yaramıo bunda.

mrismail

mrismail

Üye
Evet arkadaslar verıldımı bılmıyorum ama ayrıntılı bır sekılde anlatıyorum cın malı teller ıcın 4 kat yuksek ses garantı calısıyor.bırcok cın telefonlarında denedım emege saygı . *#3646633# kodunu gırıp oradan sesı yukseltıyoruz.

bende de işe yaramadı.

yasinkoc1

Üye
çin malı ıphone 4 de once muzık caları acıyoruz sonra numara cevıre gelıoruz *#3646633# bu kodu yazdıktan sonra oradan audio set mode ye gırıyoruz zaten kendısı normal modda oluyo bız loudSp mode dıyoruz sonra tamamı tıklıoruz degısımı goreceksınız headset modu da var ama orada muzıkcalar calısmıo yanı yapılmıor deneyen olursa soylesın

Efsanearda05

Üye
Bende calıstı ama fazla fark yok :) kod hatısı dıyor ama calısıyor benımkı orjınal iphone 2g cakmalarda bılmıyorum calsırmı .

trkrbbcn1

Üye
yapamadım ben bunu yaa.. ses çalara giriyoruz direk liste çıkıyor zaten numara girin diye bir şey yok..

Üst Alt