Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün 4 gün ve Anna sapıttı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cabal21
Üye
Konu Sahibi
Bugün 4 gün ve Anna sapıttı
bugun güncellemenin 4 günü 25.007 olarak telefonu annaya güncelleme yapmıştım ve bugun telefon gene klasık sapıtma işlemlerini yapmaya başladı. 4. kademeden sonra bir anda şarj tek kademeye düşüyor ve şarj süresi 4 saat gidiyor.
aldemirfatih
Üye
sanki benimki de az gitmeye başladı..sen de yazınca iyice işkillendim..bi kontrol edeyim iyice..
kazım61061
Üye
bende dun yukledım 25.07 bakalım bende ne olucak bende mraklandım sımdı....ınsallah ole bısı olmaz eskısı gıbıııı
cabal21
Üye
Konu Sahibi
benim ki bugun oldu hard format soft format attım şimdi güncellemeleri yüklüyorum. bakalım gene ayı olursa amerakia supporta güzel kalaylı bı yazı yazacam.
benim ki bugun oldu hard format soft format attım şimdi güncellemeleri yüklüyorum. bakalım gene ayı olursa amerakia supporta güzel kalaylı bı yazı yazacam.
ilk onu yükledim artık bir dahaki sefere
ben düzelmezse amerikayı sövünce yollarlar bidaha güncelleme. 3 ay sonra anna geliyor telefona o da sorunlu böyle bişe olmaz.
trontr
Üye
Şu C7 piyasaya çıktığından beri bu forumdayım. Bu forumda bahsedilen hiçbir sorunu ( Qt hariç, o da düzeltildi) yaşamadım. Nasıl kullanıyorsunuz arkadaşlar şu telefonu. Ayrıca daha 1 kere bile flash atmadım.
serinaga
Üye
YAW ne annaymış beaaaa ...
Tırstım yaaaa, sırf bu yüzden yüklemiyom halen ...
Bakalım nereye kadar ???
cabal21
Üye
Konu Sahibi
hiç yükleme bulaşma. umarım belle de geldiğinde aynı sorunlarla gelmez. eğer bu sorunlarla gelirse pr1.2 kullanmak en ideali s^3 de. yoksa telefon kullanım dışı kalıyo
hiç yükleme bulaşma. umarım belle de geldiğinde aynı sorunlarla gelmez. eğer bu sorunlarla gelirse pr1.2 kullanmak en ideali s^3 de. yoksa telefon kullanım dışı kalıyo
PR1.2 dik qwerty olsa kullanacam. Anna kullanmam. O yüzden kendim düzenlediğim cfw mi yüklüyorum. Madness Belle 2.0
trontr
Üye
ben hard soft format atıp yükledim hiiiiiç sorun çıkmadı. Hele diğer güncelleme de geldi daha ii olur snn bence hemen yükle.
polluxea♪
Üye
arkadaslar şu annadan umudu bi kesmediniz gitti...N8 kullanan arkadaslar belleye gecsnler en azından..diğerleri için sevndrci bi haber yok malesef simdilik