Hasta eşinizi ya da sevgilinizi bırakır mıydınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hasta eşinizi ya da sevgilinizi bırakır mıydınız ?

• hayatımı karartamam bırakırım

Kullanılan: 0 0.0%
  • ailem istemezse bırakırım

• bilmiyorum

• Kullanılan toplam oy
    23
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
onu bırakmak şerefimi haysiyetimi adamlığımı bırakmaktır...

+1905.

Şu an birlikte olduğum kişi hasta ve benden ayrılmak istiyor... Ayrılmak istemesinin nedeni; kendisine bir şey olursa benim üzülmemem.

Böyle bir durumda ben onu bırakırsam Veysel abimin de dediği gibi erkekliğimden, onurumdan şüphe ederim.

Ben onu hayata bağlamaya çalışıyorum. Her ne kadar benden uzaklaşmak istese de, bu uzaklaşmanın nedeni benim iyiliğimi düşündüğünü bildiğim için, sonuna kadar onunla beraberim.

• Beğen
Tepkiler: waycell

waycell

waycell

Üye
kardeşimsin......

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN.
YesiLPeri

YesiLPeri

Üye
HakLısın.!

pelın_

Konu Sahibi
:ağlarım: bırakan erkekler var

tron45

tron45

Üye
bırakmazdım

MAFİA.

MAFİA.

Üye
bu biraz yanlış olmuş bir kere konu çok eşlilik değil bunun dışında islamiyette çok eşlilik var ve bu 4 kişiyle sınırlandırılmış fakat istediğin 4 kişiyi alabilirsin demek değildir bu..sadece korumasız bakıma muhtaç himaye altına almak maksatlı islami prensiplere bağlı kalınarak alınabilir bu prensiplerin en temeli ilk eşnizin iznidir ama dediğim gibi keyfi evlilik değildir bu sadece koruma kollama himaye amaçlıdır..
Sizin söylediğiniz başlıkla uyuşmuyor.Sevgiliniz yada eşiniz diyor sizse taş devrine gittiniz.

Ayrıca;Bakıma muhtaç olmak.Karı-kız diye ayrılmaz.Bir erkekte aynı sorunlar olabilir.Tutupta sadece bayanlara yardım etmek diyor sizin cümleniz.
Yardımlaşmanın bayanı-erkeği olmaz.Eyer yardım etmek istiyorsanız din,dil,ırk ayırmadan yardım etmeniz lazım...

waycell

waycell

Üye
Sizin söylediğiniz başlıkla uyuşmuyor.Sevgiliniz yada eşiniz diyor sizse taş devrine gittiniz.Ayrıca;Bakıma muhtaç olmak.Karı-kız diye ayrılmaz.Bir erkekte aynı sorunlar olabilir.Tutupta sadece bayanlara yardım etmek diyor sizin cümleniz.Yardımlaşmanın bayanı-erkeği olmaz.Eyer yardım etmek istiyorsanız din,dil,ırk ayırmadan yardım etmeniz lazım...
size hayirli isler..

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Yorum yok. Bırakmam.

SHS

SHS

Üye
bırakmam.. ali taran değilim:nono:

Ateş Böceği :)

Ateş Böceği :)

Üye
Eden bulur sözüne inanırım...Vicdanlı olan gerçekten seven bırakmaz...

spartuas

spartuas

Üye
Bu dunyada hasta olsun olmasin olmeyecek birisini soylermisiniz ? isterse 2 ay omru olsun. Ona dunyayi en iyi en guzel şekilde yaşatirdim. Birakmam. Hastaligina ortak olurum. Eger gercekten seviyorsam yaparim bunu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt