Lütfen bilen arkadaşlar yardım etsin telefon önersi (android, ios)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omer_01_01

omer_01_01

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen bilen arkadaşlar yardım etsin telefon önersi (android, ios)
Arkadaşlar size öncelikle kafamda ki telefonları yazayım 2. el sıfır farketmez önemli olan işlevi bunu göz önüne alalım.

1)İphone 3gs (çok pahalı o yüzden zor ihtimal)

2)Samsung Galaxy Ace s5830 (android kullanmadım biraz youtube dan falan videolarını izledim bu telefonun oyunlarda ve web sayfasında kasma yapıyor.sizce android güncellemesi rom adı her neyse bu gibi şeylerle iphone gibi kalite elde edebilir miyim_?)

3)50tl lik sağlam bir tel sadece mesaj ve arama için + ipod touch 4. nesil 5mp hd kameralı (tıpkı iphone 4g özelliğine sahip tek farkı hat takılmaması) ((ikisi birlikte olacak))

sizce hangisi_???Şimdiden teşekkürler...

61semih

61semih

Üye
sırasıyla
1
2
3
:)

trecool

trecool

Üye
iphone 3gs alabilirsen al ama alamam diyosan ace de alma ideos x5 al oyun sıkıntın ve internet sıkıntın olmaz başka sistemli tel istersen wave veya c6-01 olabilir

Ocean258

Ocean258

Üye
Bence 3. hocam.. ıphone 3'e para verılemz bu saaten sonra.. samsung Ace'ıda tavsıye etmem .. 3. en mantıklısı bence.. =))

omer_01_01

omer_01_01

Üye
    Konu Sahibi
sırasıyla
1
2
3

iphone 3gs alabilirsen al ama alamam diyosan ace de alma ideos x5 al oyun sıkıntın ve internet sıkıntın olmaz başka sistemli tel istersen wave veya c6-01 olabilir
söylediğin telefonları araştırayım

----------Eklendi @ 12:09:46 ---------- Yazıldı @ 12:09:06 ----------

Bence 3. hocam.. ıphone 3'e para verılemz bu saaten sonra.. samsung Ace'ıda tavsıye etmem .. 3. en mantıklısı bence.. =))

bana da 3. mantıklı geliyor hem daha hesaplı :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
3 daha güzel olur :)

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Bence Mantılı Yaklaşım.
Basit bir telin Sadece Alo demek için Şarjı bir hafta gider.
Eğerki iphone Seviyor özeniyorsanız ipod Touch 4.nesil Alın.
Bir gsm özelliği için arada 1000 tl hatta 1500 tl boşa vermeyin derim.
Veya Huawei ideos x5 Al.800 Mhz işlemci Flash Player yukelniyor.Feysbuk dahil her sitedeki videoyu sorunsuz izlersin oyunda oynarsın 550 TL fiyatı

omer_01_01

omer_01_01

Üye
    Konu Sahibi
Bence Mantılı Yaklaşım.
Basit bir telin Sadece Alo demek için Şarjı bir hafta gider.
Eğerki iphone Seviyor özeniyorsanız ipod Touch 4.nesil Alın.
Bir gsm özelliği için arada 1000 tl hatta 1500 tl boşa vermeyin derim.
Veya Huawei ideos x5 Al.800 Mhz işlemci Flash Player yukelniyor.Feysbuk dahil her sitedeki videoyu sorunsuz izlersin oyunda oynarsın 550 TL fiyatı

sağolasın...

61semih

61semih

Üye
ya ıkı aletı tasımak zor olmazmı :ah

coacoa

Üye
3310 var bende sana bedava verim mağra adamı desinler :D diğer cepten ipod çıkarır masaya vurursun ses soluk kesilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt