Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
onerilerinizi bekliyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çirkin karga
Üye
Konu Sahibi
onerilerinizi bekliyorum
Aekadaslar yeni bir tlfn alacam en fazla 500 lira koyabilirim kamerasi iyi olmali internete rahat girmeli onerilerinizi bekliyorum
Kingmortall
Üye
galaxy gio kardeşim o fiyata bulabilirsin kamerası iyi olsun diyosan 100 daha ekle c6 01 al
bada olarak wave 723 var. ama bence biraz daha koy wave 8500 al. veya nokia c6-01 de alabilirsin çok güzel telefondur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/URL][/URL]
61semih
Üye
o fiyata badalı tavsıye etmem bada olsun dersende wave ,wave2 olmalı ıyı telefonlar ama daha pahalı
Ocean258
Üye
380-400 Tl arası optımus me var hocam.. 3 ay kullandım tavsıye ederım. Ekran kalıtesı ve parlaklıgı,şarj suresı ve wifi hızı super telefonun. bak bı bence fiyatına göre en ıyı smartphonelardan bırısı kendı klasmanında
çirkin karga
Üye
Konu Sahibi
yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim galaxy gio daha uygun gibi duruyor
coacoa
Üye
burdakilerin çoğusu telefondan anlamıyor arkadaşım bunlara bakma sen ... baska forumlarda konu aç
ibo_Star
Üye
Gio ya Flash Player Olmuyor.Bir sekilde olsa bile performans nasil olur dusunmeye gerek yok.
Galaxy Pro 600tl al veya Biraz daha biriktir 1000TL ye Arc Al.
mstf_l
Üye
biraz para koyarsan oyun ve internet icin ideos x5 kamera icin c6 01 (piyasada biraz pahali ama hepsiburadada 540 di dun) al derim
ama koyamam dersen optimus one yada galaxy gio
gio nireee arc niree
450tl ye flash player ı adam gıbı çalıstıran bır telefon pıyasada yok
adam zaten 1000tl verebılecek olsa tamam derım ama 500tl cıvarı bırsey onerısı beklerken 500x2 tl lık bır telefon onermek nekadar mantıklı
kı arc ın en ucuz fiyatı şu şekılde