bluetooth kulaklık tavsiye YA Bİ TAVSİYE VEREBILECEK YOKMU

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth kulaklık tavsiye YA Bİ TAVSİYE VEREBILECEK YOKMU
arkadaşlar bluetooht kulaklık almayı duşunuyorun favorim jabra clıpper veya jabra 3030 hangisi daha ıyi ayrıca başka onerinız varmı verebilecegim fiya 75 80 tl arası aradıgım ozellik ler çekiş mesafesi stero olması ayrıca çıf kulak olması şımdiden tşkkurler

semiko

Üye
Arkadaşım jabra clipper tavsiye ederim çok kullanışlı. Ayrıca doğu bankta giriş katında bir dükkanda 40 tlye satılıyor boşuna o kadar para verme.

serinaga

serinaga

Üye
Ben şahsen Samsung Hm 1500 öneririm. Çift telefon desteği, titreşimli, ara uzantılı kulaklık, şarj neredeyse tüm gün açıkken 5-6 gün gidiyor, görüntü ise şık. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ...

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
ama samsung ta 1500 stero yok

KARGIN1

Üye
arkadaşım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum samsung HM1500 60 tl ye almıştım ama değdi.3 ayda bence aldığım parayı çıkarttı diye düşünüyorum.titreşim özelliği çok güzel sana tavsiyemdir.pişman olmazsın bence.diğerlerini denedim ama memnun kalmamıştım.

honestlier

honestlier

Üye
arkadaşım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum samsung HM1500 60 tl ye almıştım ama değdi.3 ayda bence aldığım parayı çıkarttı diye düşünüyorum.titreşim özelliği çok güzel sana tavsiyemdir.pişman olmazsın bence.diğerlerini denedim ama memnun kalmamıştım.
Aldığım parayı çıkarttı derken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...