İdeos x5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D u M a N

D u M a N

Üye
    Konu Sahibi
İdeos x5
İdeos x5 Fiyatı hakkında bilgi lazım hala 570mi yoksa ötv ile fiyatı arttımı internette aynı ama yakınlarda alan yada gidip soran varsa yazabilirmi

baranselona

baranselona

Üye
degisiyor heralde otv den sonra bi arkadas 580 e almisti dh de 630 a alanda var... ucuza bulursaniz internetten alin bence...

kloı123

kloı123

Üye
ben otv zammından 5 gun sonra aldım turkcell demirler elektronikten 680 di 599 a sattılar otv gelmeden onceki telefon super ama verdıgın paraya kat kat degecek

fatih_347

Kapalı Hesap
walla ben zamanında 575 e aldım iyiki böyle bi telefonu bu fiyata almısım hızlıal.comdan almanı öneririm

D u M a N

D u M a N

Üye
    Konu Sahibi
ben otv zammından 5 gun sonra aldım turkcell demirler elektronikten 680 di 599 a sattılar otv gelmeden onceki telefon super ama verdıgın paraya kat kat degecek
prdon tam anlamadım 680 mi 600 mü

Kefelon

Üye
Tipide çok güzel iedos 5 i :)

baranselona

baranselona

Üye
ınternetten alabılırsen ucuza bulursun belkı.... arastır bence acele etme otv de ındırımede gıdılebılır.. mesela bugun twıtter da okudum sıgaradakı otv zammı %69 dan %64. e mı ne dusmustu belkı. telefonlardada bı mıktar ucuzlayabılır... ama fazla dusmez heralde.... ama 650 de versen telefon hakkını verır zaten...

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt