Nokia E5 Almak Yada Almamak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E5 Almak Yada Almamak
Sabah 7 akşam 7 çalışıyorum.
Arada Molalarda Yolda Serviste mail msn foruma bakmak istiyorum.
Klavyeli telefon düşündüm.
Blackberry 9300 guzel ikinciel 500e var 256mb Ram Hızlı gibi
Nokia e5 Sıfırı 540-ikinci el 350-450 tl 256mb ram var.
Bu ikisi arasında kaldım.Daha evvel Symbian kullanmıştım.
E5 te karar kıldım.Nokia e5 kullananlar baksın bir zahmet
Yalnız piyasada çok ikinici eli var.
Bir telefoncuya gittim adam 3 tane aynı renk kutulu garantili 350tl e5 çıkardı.
Millet niye Satıyor saorun sıkıntı ne?
1-Satanlar Uygulama-Oyun da Sertifika Hatasından Bıktığı içinmi?
2-Cihazı tam anlamıyla kullanmak için KIRMAK Hacklemek gerektiği ve beceremedikleri içinmi
3-Batarya e63-e72 den daha az acab kurcalaynlara 1 gün filan gidiyor ondan mı?
4-Elemanın biri ekran titriyor demiş menude acaba donanımsal sorunmu var
5-bir ara n73 ler gibi Alıp 2-3 ay sonra Kitlenme donma.Kendi kendine kapanma olduğu içinmi.
Bizim fabrikadaki n73 alan 5 kişinin 3 ünün başına geldi.
servise verdiler.Yazılı guncellemesi yapmıştı servis.
Almalımı almamalımı?

nefsele

nefsele

Üye
Ben telefoncuya gittim 2 telefon beğendim 350 lira gibi bi param vardı e5 350 lira dedi yine nokia 5800 270 lira dedi bana 2side çok mantıklı geldi program ve donanım olarak sordum ben e5 sanırım Maxi Symbian S60v3 5800 S60v5
2Sinin arasında fark yok yazılım olarak 2side güzel ama 5800 da 256 mb ram var ben birazda dokunmatik diye 5800 aldım iyi havasını atıyorum hatta baya bi hava atıyorum maxicep sayesinde :D ama blackberyye paran yetiyosa onu al bence sende daha iyi hava atarsın facebook için filan blackberyy ile paylaşıldı yazar tam klavye blackberyy işletim sistemi var ama alıcaksan e5 de fena telefon değil alsan pişman olmassın

coacoa

Üye
Ben telefoncuya gittim 2 telefon beğendim 350 lira gibi bi param vardı e5 350 lira dedi yine nokia 5800 270 lira dedi bana 2side çok mantıklı geldi program ve donanım olarak sordum ben e5 sanırım Maxi Symbian S60v3 5800 S60v5
2Sinin arasında fark yok yazılım olarak 2side güzel ama 5800 da 256 mb ram var ben birazda dokunmatik diye 5800 aldım iyi havasını atıyorum hatta baya bi hava atıyorum maxicep sayesinde :D ama blackberyye paran yetiyosa onu al bence sende daha iyi hava atarsın facebook için filan blackberyy ile paylaşıldı yazar tam klavye blackberyy işletim sistemi var ama alıcaksan e5 de fena telefon değil alsan pişman olmassın
telefonla hava atılmaz kardeşim sen neyin havasını atıyorsun :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben telefoncuya gittim 2 telefon beğendim 350 lira gibi bi param vardı e5 350 lira dedi yine nokia 5800 270 lira dedi bana 2side çok mantıklı geldi program ve donanım olarak sordum ben e5 sanırım Maxi Symbian S60v3 5800 S60v5 2Sinin arasında fark yok yazılım olarak 2side güzel ama 5800 da 256 mb ram var ben birazda dokunmatik diye 5800 aldım iyi havasını atıyorum hatta baya bi hava atıyorum maxicep sayesinde :D ama blackberyye paran yetiyosa onu al bence sende daha iyi hava atarsın facebook için filan blackberyy ile paylaşıldı yazar tam klavye blackberyy işletim sistemi var ama alıcaksan e5 de fena telefon değil alsan pişman olmassın
hava için telefon alanları anlamıyorum. :dry:

pRime.

pRime.

Üye
E5 alın derim, bb'lerin düşük modelleri pek iyi değil. 5800'dan ise bu saatten sonra uzak durulmalı.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
2Sinin arasında fark yok yazılım olarak 2side güzel ama 5800 da 256 mb ram var ben birazda dokunmatik diye 5800 aldım iyi havasını atıyorum hatta baya bi hava atıyorum maxicep sayesinde
5800 Kim san 256mb Ram var dediyse kandırmış
Dunyanın en buyuk ve guvenilir sitesine baktım.Karşışatırdım.

81 Mb Hafıza-128 Mb Ram var 5800 da.
200 Mb Ram-256 Mb Ram var E5 te.
5800 işlemcisi 434 mhz yazsada slında 333 mhz işlemcinin Overlock edilmişi.
Yani 2saat elinde nette gez bakalım ısınıyormu hatta yanar.
Her telefonu kullandım nerdeyse en dandik modeli nokia nın.

Ocean258

Ocean258

Üye
bence almamak kardesım :)) Blackberry daha mantıklı bı tercıh olur dıye dusunuyorum.. Blackberry al bence.. nokia ile symbian la ugrasılmaz bu saaten sonra

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Aslında Daha Evvel Symbian Kullandım.
Bence Guzel Basit Hack Gerekmiyordu Eski Tellerde.
Yenilerde Sertifika-Guvenlik vb.. Kurulmuyormus Cogu Program bu nedenle Hack oluyormus.
Teknik Olarak iyi 600 hz işlemci 256 Mb Ram-200 Mb Hafıza.
Aldım Elime inceledim.Mesajlar yavas aciliyor gibi geldi normalde nereye tıklarsam 1 veya 1.5 saniyede açıldı.
Mesajlar tıkladım 3 saniye bekledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt