Geri dondu F MOBI

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
Geri dondu F MOBI
daha onceki paylasimda fmobiyi duyurmustum hatirlarsiniz bence facebook uygulamalarinin en guzeli buydu. Gecen zaman da bazi sorunlar olusmustu ve kullanilmiyordu ama simdi cokta stabil ve gorunus olarak meegoyu andiran bir gorsellikle paylasima sunuldu bende size sunuyorum buradan..

EMEGE SAYGI OLARAK BUTONA BASMAYI UNUTMAYALIM(h)

LINK :

Uploaded with

Uploaded with

• Beğen
Tepkiler: receph, osmanayman ve saruman_me

oktay2617

Üye
n900um olsa da yükleyip kullansam :) :)

pRime.

pRime.

Üye
Meego uygulamasının aynısı, eline sağlık hocam.

enolaguy

Üye
o halde meego nun n900 icin cikip cikmamasinin pekte bir onemi kalmadi denebilir, nasilsa meego programlarinin aynisi n900 e port edilebiliyor

yalnizkalp21

Üye
arkadsasim oyle diyonda bu kapasitif ekran derdide olmasaydi

enolaguy

Üye
yalniz bende calismadi beyaz ekranda takili kaliyor

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
tekrar yuklemeyi denesen yada xterm kodlarini bi uygula
root
apt-get install
apt-get update -f
apt-get upgrade -f

mryseb

mryseb

Üye
beyaz ekran sorunu olanlar bunu yükleyin xterminalden

root
apt-get install libqtm-11

siyah ekran sorunu olanlar ise bunu girin xterminalden

root
apt-get install qtquickcompat

• Beğen
Tepkiler: kaan dean

enolaguy

Üye
Yok olmadı, ama upgrade komutu sonucunda benim sistemde zaten birkaç eksik dosya buluyor ama o dosyaları maemo.org ta bulmama rağmen yükleyemiyorum unable to install diyor sanırım onlar eksik diye omuyor format gerekiyor galiba

grimser

Üye
N900 ile kendi tarayıcısından normal pc den hiç farkı olmadan facebooka bağlanıp görüntüleyebiliyorum, bunu kullandığımda bana bir + sı var mı?

osmanayman

osmanayman

Üye
Ara yüzü güzel ve kullanışlı...

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
N900 ile kendi tarayıcısından normal pc den hiç farkı olmadan facebooka bağlanıp görüntüleyebiliyorum, bunu kullandığımda bana bir + sı var mı?

gorsellik artisi cabuk erisimde birde fazla mal goz cikarmaz zihniyetine uygun program:)

• Beğen
Tepkiler: osmanayman
Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
beyler bende fmobide beyaz ekran sorunu var.önceden çalısıyordu 21.2011 versiyonu yükledim üzerinede fmobi yi yükledim olmuyor.açılıyor sonra beyaz ekranda kalıyor.

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
malesef ayni sorunu bende yasiyorum mysd nin verdigi kodlarda guncellemeden sonra ise yaramiyor..

grimser

Üye
kendi tarayıcısından normal pc gibi bağlanmak varken çok gerekli bir program olduğunu düşünmüyorum yinede emeğe saygı +10

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
kendi tarayıcısından normal pc gibi bağlanmak varken çok gerekli bir program olduğunu düşünmüyorum yinede emeğe saygı +10

biraz daha pratik olduğu için tercih ediliyor bazı kesim için..

enolaguy

Üye
Bence iş görür, çünkü facebook un internet sayfası çok detay yükleyip ağır çalışıyor fotoğrafları açınca kapatmak sorun oluyor. Yalnız ne yaptıysam bu program bende çalışmıyor

siqnup

Üye
bu verdiğin linkte fmobi trial bide benim telde çalışmadı beyaz ekranda takılı kalıyor

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt