NASA Mavi Işın Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
NASA Mavi Işın Projesi
Arkadaşlar, elimde 2 adet video var onları upload edemiyorum şimdilik. O yüzden biraz bahsedeceğim....

İlk olarak "Facebook'ta Kudüs semalarında esrarengiz ışık" aldı videoyu izledim. Yorumlarına baktığımda "mavi ışın projesidir" diyenler vardı. İlk defa bu projeyi oradan öğrendim :ehe .

Başladım araştırmaya. Fazla takılmadım, çünkü uzaylılara fazla inanmıyorum. 2 tane video edindim. Biri uzunca bir video ve ingilizce, diğeri ise Türkçe bir video. İzledikten sonra "Vaybe!" dedim.

Neymiş bu Nasa'nın Mavi Işın Projesi?

Amerikanın NASA'ya ayırdığı milyarlarca dolarlık bütçeleri biliyoruz. Nasa iki de bir uzaya roket fırlatıyor, aya insan, cisim, hayvan gönderiyor. İşte tüm bunlarla uzayda, uydularla yepyeni bir üs kuruyor. Bu üstekilerin amacı dünyaya yeni bir DECCAL göndermek ve tüm insanları bu DECCAL'e inandırmak. Bu sayede tüm insanlar yeni yapmacık dine inandırılacak. Bunun sonucunda insanlar Amerikanın emrine girecekler.

Peki bu kadar şeyi nasıl yapacak: Şöyle, uydular hologram teknolojisi ile hem sesli hem görüntülü şekiller gösterecek. Mesela, hristiyanlara Hz. İsa, müslümanlara Hz. Muhammed (S.A.V) gibi. Bunlar gök yüzünde görünecekler. Yani hangi bölgede hangi inanış yaygınsa orada o inanışın temsilcileri gösterilecek. Aynı anda, yerdeki baz istasyonu, yüksek direkler gibi yerlere yerleştirilmiş çok gizli cihazlardan çok aşırı düşük frekansta, insanların beynine sinyaller gönderilecek. Böylece gördüklerine inanmaları sağlanacak.

Ayrıca, hologramlar o kadar ileri gidecek ki, savaşları durdurabilecek, ülkelerin başbakanlarıyla görüşebilecekler. Dünyanın resmen yeni hakimi olacaklar.

Çok iddaalı şeyler yazdım biliyorum. Bunları zaten ben uydurmadım. Nasa böyle düşünüyor. Şimdilik sözü daha da uzatmak istemiyorum. Çünkü elimdeki videolar herşeyi açıklıyor. Bu videoları siz benden önce bulup adreslerini verirseniz upload etmeme gerek kalmadan konuya eklerim. Özellikle Türkçe videoda öyle bir iddaa ortaya atılıyor ki, benim hiç inanasım gelmedi. Güya Almanya HİTLERİ 1945'de antartikadan UFO türü uzay araçlarıyla ayın karanlık yüzüne gitmiş ve orada üs kurmuşlar. 2018'de de geri dönecekler.

Benden bu kadar, siz sorun, hep beraber cevaplayalım. Bu konuyu duyanlar duymayanlara bildirsin.

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Yokta bu adamlar niye 2018'de geliyo dimi başka tarih olamaz mı

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
niye 2018 ?

tulkas

tulkas

Üye
Dostum böyle bir bilgi Nasa'dan teeeee Maxicep'e kadar ulaşmışsa kesinlikle YANLIŞ BİLGİ.

• Beğen
Tepkiler: 55_BeRKaN_55 ve ogul8
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dostum böyle bir bilgi Nasa'dan teeeee Maxicep'e kadar ulaşmışsa kesinlikle YANLIŞ BİLGİ.

Bende inanmıyordum UFO'lara. Meğer gerçkemişte yalanmış. Yani, görüldüğü gerçek, ama kendisi hologram :ehe

fireman87

fireman87

Üye
Ben bunu mavi ışık projesi diye biliyordum ama..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Farketmez, ama bence en doğrusu ışın. Işınlarla hologram oluşturuluyor.

fireman87

fireman87

Üye
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim.

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Şimdi bu üssü uzaya kuruyolar dimi.Uzaydan gönderdikleri ışın atmosfere girince dağılmayacak mı? Normalde zararlı güneş ışınları dahi atmosferi aşamıyor

mangdaşire

mangdaşire

Üye
sinyal gönderilcegi gün kafamızı folyo ile sarsak korur mu? :ehe şaka bi tarafa ben bunu iyice okudum,amaçları bütün dinleri yok edip bütün ülkeleri yok edip tek bir din ve tek bir ülke kısaca dünya oluşturmak.birde bunlara karşı çıkabilecek kişilere karşı ayrı bir sinyalle intihar etmeleri amaçlanıyor.yani kısaca adamlar sinyallerle herkesi köleye çevirecek,bunlara karşı çıkabilecek beyinleri de intihar yoluyla yok edecek.çok büyük tehlike içerisindeyiz.birde burada yazıldıgı üzere( ) peygamberimiz(S.A.V.) öldükten sonraki 1500 yıl içerisinde kıyametin kopacagı yazıyor.yani benim tahminimce bu proje ne zaman gerçekleşecek o zaman kıyamet kopup ahirzaman son bulacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:oke:

mesut1977

mesut1977

Üye
nasa kıçını yırtsa böyle bir şeyi başaramaz ama deccalin varlığı gerçek insanları kötülüğe sevkedecek bazı kerametlerle saf insanları kendisine çekecek

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Deccal gelicek te, nasa bunu biliyor muydu :hmmm

sefkann

Üye
bence ufoları amerika yapıyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet.

mesut1977

mesut1977

Üye
kardeşim böyle saçma seylerle zamanınızı harcamayın bikere peygamber efendimizin resmi falan yok elin amerikalısı peygamber efendimizin yüzünü nasıl bilecekte hologramla gösterecek saçma bunlar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeşim böyle saçma seylerle zamanınızı harcamayın bikere peygamber efendimizin resmi falan yok elin amerikalısı peygamber efendimizin yüzünü nasıl bilecekte hologramla gösterecek saçma bunlar

Sen ve ben inanmıyor olabiliriz görsek bile. Ancak Amerika gökyüzünden birinin hologramını gösterse, şuanda bulunduğum bölgede özellikle köy tarafları hemen inanır. Amerika zaten bu insanları kullanıcak. Bilenler onun hedefinde değil.

Uzaylılara saçma diyebilirsin, böyle şeylere diyemezsin. Dünyanın bir uydu çöplüğüne döndüğünü biliyorsun. Peki ülkemiz ancak bir-iki tane uyduyu yörüngeye fırlatabiliyorken, uydu çöplüğü nasıl bu kadar kolay oluşabiliyor?

serecans

serecans

Üye
bana inandırıcı geldi allah sonumuzu hayretsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...