Yardım!! 5230 / Video

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
Yardım!! 5230 / Video
5230a pcden video attım ama video ne hafıza kartında var nede telde, uygulamalar bölümünde ki video merkezinde video görünüyo ama ordan silmek istediğimde, açık olduğu için silinemiyor diyor arkadaşlar yardım edin?

Symbianist

Symbianist

Üye
Xplore ile gir sıfıra bas gizli ve sistem dosyalarini seçili yap. Sonra da arama seç. Oraya başında ve sonunda * olacak şekilde kelimeyi yaz arat. Mesela diyelim bulacağımiz video müslüm babanin aldanma çocuksu mahsun yüzüne adlı şarkısı olsun. Bu durumda biz *mahsun* ya da *çocuk* veya *müslüm* gibi herhangi birşey yaydığımizda o kelime ile ilgili her türlü dosya çıkar meydana.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
Xplore ile gir sıfıra bas gizli ve sistem dosyalarini seçili yap. Sonra da arama seç. Oraya başında ve sonunda * olacak şekilde kelimeyi yaz arat. Mesela diyelim bulacağımiz video müslüm babanin aldanma çocuksu mahsun yüzüne adlı şarkısı olsun. Bu durumda biz *mahsun* ya da *çocuk* veya *müslüm* gibi herhangi birşey yaydığımizda o kelime ile ilgili her türlü dosya çıkar meydana.
Kardeş indirdim x plor ama ingilizce olduğu için yapamadım istediğimi birde 5230 dokunmatik olduğu için söylediğin sayılara basamiyorum. Bildiğin bi link varsa türkçesini indirebileceğim yazar misin, zahmet olmazsa?

Symbianist

Symbianist

Üye
Zaten programda dil ayarlarında türkçe seçeneği var.

Symbianist

Symbianist

Üye
Sen de sağol. Halletiysen ne güzel. hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt