Kamera beklemede

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentLegend

SilentLegend

Üye
    Konu Sahibi
Kamera beklemede
Kamera beklemede sorunu alıyorum aylardır araştırdım ama çözüm bulamadım ;

Buldugum bir program var MXKEY ancak win7 32 bin bilgisayrım yükleyemedim ,

sizin bu konuda görüşleriniz neler ne yapmalıyım ?

Yardımlarınız için şimdidden teşekkürler

05394342430

Üye
Sorunu biraz daha açıklar mısın belki yardımcı olabilirim kamerayı açmaya çalıştığında mı oluyo

SilentLegend

SilentLegend

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu biraz daha açıklar mısın belki yardımcı olabilirim kamerayı açmaya çalıştığında mı oluyo

Evet açmaya çalıştıgımda biraz bekliyor ve kamera beklemede diyor. Hala çözüm bulamadım...

05394342430

Üye
Peki telefon hafızası falan dolu mu ona dikkat ettin mi? Eğer boşsa kameranın tüm ayarlarını minimum yapıp dene.

SilentLegend

SilentLegend

Üye
    Konu Sahibi
Peki telefon hafızası falan dolu mu ona dikkat ettin mi? Eğer boşsa kameranın tüm ayarlarını minimum yapıp dene.

Öncelikle yardım etmeye çalıştıgın için sağol :) En düşük ayarlara getirdim kamerayı ama olmadı , saklama yerini telefon yaptım olmadı hafıza yaptım gene olmadı..

05394342430

Üye
:( benim bilgim bu kadar kardeş :( sen yinede bir bilene sor

Burak

Üye
dostum yazılımsal bir sorun olabilir :hmmm

donanımsal bir sorunda olabilir. yine en dogru cevabı incelettikten sonra alırsın :hmmm

telefoncuya veya servise.

SilentLegend

SilentLegend

Üye
    Konu Sahibi
Servise götüreceğim ama durduk yere para vermeyelim bu Nss ile format atmak lazım diyor bazı sitelerde Nss ile nasıl format atılıyor ?

TheCower

TheCower

Üye
Belli bir süre beklersen fazla şarj gitmemesi için kamerayı beklemeye alıyor. Bu diyelim ki telin cepte kamera açıldı iki saate şarjı biten telin. Ancak kamerada video çekerken bunu alırsan bu zaman gerçekten sorundur. Servise gönder. Veya yazılım yükselt.

SilentLegend

SilentLegend

Üye
    Konu Sahibi
Belli bir süre beklersen fazla şarj gitmemesi için kamerayı beklemeye alıyor. Bu diyelim ki telin cepte kamera açıldı iki saate şarjı biten telin. Ancak kamerada video çekerken bunu alırsan bu zaman gerçekten sorundur. Servise gönder. Veya yazılım yükselt.

Yazılım yükselttim sanırım son çare servis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt