Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kamera beklemede
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentLegend
Üye
Konu Sahibi
Kamera beklemede
Kamera beklemede sorunu alıyorum aylardır araştırdım ama çözüm bulamadım ;
Buldugum bir program var MXKEY ancak win7 32 bin bilgisayrım yükleyemedim ,
sizin bu konuda görüşleriniz neler ne yapmalıyım ?
Yardımlarınız için şimdidden teşekkürler
05394342430
Üye
Sorunu biraz daha açıklar mısın belki yardımcı olabilirim kamerayı açmaya çalıştığında mı oluyo
Öncelikle yardım etmeye çalıştıgın için sağol En düşük ayarlara getirdim kamerayı ama olmadı , saklama yerini telefon yaptım olmadı hafıza yaptım gene olmadı..
05394342430
Üye
benim bilgim bu kadar kardeş sen yinede bir bilene sor
Burak
Üye
dostum yazılımsal bir sorun olabilir
donanımsal bir sorunda olabilir. yine en dogru cevabı incelettikten sonra alırsın
telefoncuya veya servise.
SilentLegend
Üye
Konu Sahibi
Servise götüreceğim ama durduk yere para vermeyelim bu Nss ile format atmak lazım diyor bazı sitelerde Nss ile nasıl format atılıyor ?
TheCower
Üye
Belli bir süre beklersen fazla şarj gitmemesi için kamerayı beklemeye alıyor. Bu diyelim ki telin cepte kamera açıldı iki saate şarjı biten telin. Ancak kamerada video çekerken bunu alırsan bu zaman gerçekten sorundur. Servise gönder. Veya yazılım yükselt.
Belli bir süre beklersen fazla şarj gitmemesi için kamerayı beklemeye alıyor. Bu diyelim ki telin cepte kamera açıldı iki saate şarjı biten telin. Ancak kamerada video çekerken bunu alırsan bu zaman gerçekten sorundur. Servise gönder. Veya yazılım yükselt.