Nokia C5-03 Yazılım Güncellemesi Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

66virus66

66virus66

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03 Yazılım Güncellemesi Geldi
21.0.003 Sürüm Çıktı Bilgisayarınızdan Nokia Ovi Suitten Güncelleyin !!!:aha:

----------Eklendi @ 15:57:26 ---------- Yazıldı @ 15:50:45 ----------

Arkadaşlar Telefonu Güncelledim ama hala aynı gene sürüm 20.0.024 yazıyo :(

• Beğen
Tepkiler: enforcer15 ve lebron_jamess

EmreSntrk

EmreSntrk

Üye
Ovi Suiteden baktım güncelleme yok dedi, telefondan denedim güncelleme yok dedi. Çıkmamış galiba.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yaw geldi diyosun nokia ovi suitede gözükmüyor telefonda çıkmıyor dalgamı geçiyonuz:off:

66virus66

66virus66

Üye
    Konu Sahibi
benim ovi suitdemi sorun var sabahtan beri güncelleme var diyor yüklüyorum söküp yeniden takınca 21.0.003 var güncelleyin diyor

ahmetc503

şakamı bu ?

66virus66

66virus66

Üye
    Konu Sahibi
Buna ne demeli ???

Uqur5445

Üye
sakamı bu

devil1903

devil1903

Üye
navifirm'le baktığımda 20.0.24 ten sonra 20.0.26 ve 21.0.3 olmak üzere 2 güncelleme birden gözüküyor ama telefondan baktığımda güncelleme gözükmüyor. Türkçe dil desteği sadece Turkcell açılış menülü telefonlarda var birkaç güne kadar bizim telefonlar içinde TR dil desteği gelir o zaman güncelleme yapabiliriz. Umarım güzel iyileştirmeler yapılmıştır.

Yoksa 5800 v60 güncellemesi gibi bizde hüsranlık yaşarız. :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
benim tel gelene kadar 2 guncelleme daha cikar :D

Uqur5445

Üye
guncelleme gelmiş 103 mgbyt bişe yabancı sitelerde var ama daha bize yok

66virus66

66virus66

Üye
    Konu Sahibi
Bende gördüğünüz gibi ovi suitde var diyor güncelliyorum ama değişen birşey yok teli bilgisayardan çıkarıp takıyorum gene güncelleme var diyor ama telefonda yok diyor :( Ne zaman gelecek ya ben telefonumun symbian anna olmasını istiyorum

waswar

waswar

Üye
Symian Türkiye böyle bir güncellemenin geleceğini duyurmuştu zaten. Anna falan olmayacak o kadar ümitlenmeyin.

• Beğen
Tepkiler: lebron_jamess
66virus66

66virus66

Üye
    Konu Sahibi
of ya n8 gibi anna olsa inşallah şok bir kararla anna çıkar

Joker.

Joker.

Üye
vala tel olmasa patlardım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ben patliyorum iste elimde s40li bi tel var operada 3 sekme acinca direk atiyor :( C5-03 umu ozledim

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
sormayın arkadaşlar bende v21 yükledim v20 yee dönemiyom Symbian^Belle Lite v4.0CFW yükleyemiyom

hangi dosyaların silineceğini bilmiyom v20 alımun grey üzerine olduğu için rahat rahat cfw atıyordum

Üst Alt