Şok Şok Cepte Metin2 AcıkIama İceride

Sponsorlu Bağlantılar

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bizim İsteğimiz Dışında Gelişen Bir Olay Yüzünden Online Oynıyabilmeniz İçin 2 ytl Ödemeniz Gerekmekte En Başta Ücretsiz Domain Sağlıyan Sitemiz Şimdi Ücret Talep Etmekte Bir Süredir Bu Ücreti Kendimiz Karşılamaktayız Ama Biz Bu İşte Ne Kar Nede Zarar Yapmak İstemiyoruz Bu Yüzden Eşit Bir Şey Planladık Online Oyunu 2ytl Karşılığında Satışa Sunduk Bu Satışı Wap Sitesinin Kendinin Yayınladığı Ve Desteklediği Reklam Satışı Üzerinden Sağladık Siz Aslında Reklamdaki İçeriği Satın Alıyorsunuz Ama Size Gelen Kodu Bize Gönderdiğinizde Biz Size Online Cepte Metin2 Linki Yolluyoruz Aldığınız Reklamdaki İçerik Abonelik Filan Değildir Ondan Bir Şüpeniz Olmasın Eğer Alışverişi Banka Hesabına Ücret Yatırarak Yapmak İsterseniz Onun İçinde İletişime Geçiniz Ama Ozaman Fiyat 5 YTL Olmak Zorunda Kalıyor Online Versiyonu Satınaldığınızda Size Özel Bir Link Gönderiliyor Oyunu En Geç 7 İş Günü İçerisinde Linkten Almalısınız Link 7 İş Günü İçerisinde Siliniyor. Önceden Oynadığınız Normal Cepte Metin2 Yi Silmiyosunuz Ve Online Versiyonu Yüklüyor Online Versiyona Girdiğizde Normal Cepte Metin2Deki Çarınız Online Aktarılıyor Ve Online Olarakta Para Kazanabilir Lwl Atlıyabilirsiniz Dilerseniz 1-1/2-2/3-3 Savaşabilirsiniz Savaş Anında Sohbet Edebilir Skill Kullanabilir Atack Veya Defans Vs. Yapabilirsinzi İsteseniz Stratejik Olarakta Savaşabilirsiniz...

aLp!!

aLp!!

Üye
paralı olmasa daha güzel olurdu :dry:

Hadibakam

Üye
2 tl sorun olmazda bu odeme mavzunu anlayamadim ben pc eve gidince biraz kurcaliyayim ben en iyisi umarim cok para gitmez... Bisey daha sorucam odeme kontor yoluyla oluyo dimi?

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
evet arkdaşlar ödeme cep telefonunuzdaki kontör(para) ile yapılıyor ödeme vs. tamamen wap sitesine aittir arkadaşlar wap sitesine güvenmeyenlere iletişime geçsinler hesap no verelim ama bildiğiniz üzere 2 ytl yatıramazsınız bu yüzden mecburen fiyat 5ytl oluyor wap sitesiyle yaptığımız anlaşmada abonelik filan yok dileyen yine iletişime geçsin ve size erdiğimiz cep telefonu numarasına 2ytl göndererekte satış yapılabilir...

----------Eklendi @ 11:52:41 ---------- Yazıldı @ 11:10:45 ----------

arkdaşlar wap sitesinden içerik satınalarak satışı istekler üzerine iptal ettik sağdece mobil bir cep telefonuna 2 ytl göndererek yine form yardımıyla satış gerçekleşecektir sizin güvenliğiniz ve güvenceniz bizim için daha önemlidir lütfen formu doldururken dikkat ediniz yanlış veya eksik gönderi olmasın!

----------Eklendi @ 11:55:39 ---------- Yazıldı @ 11:52:41 ----------

Şuan Satış Sağdece Vodafone Kullanıcıları İle Yapılmakta Sağdece Vodafone Buraya Dikkat Edin Problem Yaşamayın Sağdece Vodafone İlerde Avea Ve Turkcel de Eklenecektir (Bu biraz zaman alabilir)

Hadibakam

Üye
sadece vodafone mu =(=(=( bu hic olmadı arkadas yaaa su avea cabuk eklense olmazmı =)=)

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar Avea'da Eklenmiştir Wap Sitesinden ( ) Online Versiyon Bölümünden Avea İlede Satın Alabilirsiniz Bakalım Vodafone Abonesimi Çok Avea Abonesimi :) Şuanda Kaç Online Oyuncumuz Olduğunu Hesaplıyamıyoruz Günlük Yüzlerce Form Geliyo Ama En Kısa Sürede İşlemleri Gerçekleştiriyoruz...ByWanex Company Online Versiyon Sağce 176x208 ve 240X320 Ekran Boyularındadır Lütfen Formda Ekran Boyutunu Belirtin

surlord

surlord

Üye
bunlar Path of Warrıor u editlemişler öyle cok fazla bişey yapmamışlar üstelik ben 61 lwl e kadr kastm bi char fakat 2 veya 3 skıll actım onlarda calısmıor bunuda indirdim inş. bunda çalışır

xerox123

Üye
samsung e250de calisirmi

OLcay_1095

OLcay_1095

Üye
vay be.:D

05394342430

Üye
Senin yalanını bak bakalım bu hesap 2007 den beri var adamın azını bozduruyon oyun gibi geliştirmen lazım nokta

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
bunlar Path of Warrıor u editlemişler öyle cok fazla bişey yapmamışlar üstelik ben 61 lwl e kadr kastm bi char fakat 2 veya 3 skıll actım onlarda calısmıor bunuda indirdim inş. bunda çalışır

Evet Kardeş Bunu Bağıra Bağrıa Söyledik Zaten Skillerin Çalışmaması İmkansız Kardeş Ben Kendim Bizzat Denedim Size Ufak Bir İpucu Sağdece Skill İsityosanız Npcye Girin HER gÖREV sONUNDA Kendinize Bi Adam Seçin Npcye Girdikçe Hep O Adamı Seçim Adamı Seçtikten Sonra Konuşacak Ve Birkaç Seçenek Gelecek Bunlardan Swork u Seçiyosunuz Seçtiğiniz Adam Tahmini Olarak Siz 30-40 Lwl e Geldiğinizde 100 Lwl Olmuş Olacak Ve Her Swork U Seçtiğinizde Size Yeni Bir Skill Verecek Veya Bir Skillinizi Geliştirecek... ;)

Exgenfoe

Exgenfoe

Üye
saol

Hadibakam

Üye
eline sağlık bu arada avea desteğini hemen yaptığın içinde saol daha alamadım ancak en kısa sürece bende alıcam oynamaya vakit bulabilince =)

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık bu arada avea desteğini hemen yaptığın içinde saol daha alamadım ancak en kısa sürece bende alıcam oynamaya vakit bulabilince =)

İsteklerinize Anında Çözüm Bulabilme Ve Yanıt Verme Şuan İlkelerimiz Arasında İlk3 Sırada Wap Sitemize Verdiğiniz Destek Ve Online Versiyona Gösterdiğiniz İlgiden Dolayı Teşekkür Ederiz Kurban Bayramı Dolayısı İle İlk 100.-105.-115.-125. Banner Kaydı Yapanlara Anında Ücretsiz Online Versiyon Ve 2.000 Oyun Parası Verilecek...

byjxsura

Üye
arkadasım versıyon 2.0 ı ındırıcem ama sıteden bulamadm. Upload edersen çok sevinirim.

CemreFunk

CemreFunk

Üye
Öncelikle teşekkürler bekliyordum bunu, 5800 için uygun bir uygulama olsa fena olmaz. Ancak bu uygulama bana daha çok yapboz gibi geldi. Oyunu açamadık 6303de yinede teşekkürler. Bire bir olması zaten beklenemez ama fena sayılmaz grafikler hoş duruyor...

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

00cengiz

00cengiz

Üye
Java Hatası Aldım :(

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar forumlardaki konular fazalalaşında pek fazla takip edemiyoruz bu yüzden sorunlarınızı adresinden iletirseniz sorunlarınız çözüme kavuşur

faruk***faruk

Üye
6680 içinde varmi beyle bilinmeyen dosya biçimi dior
paylaşım için sagol krdeş