yardım optimus black kafaya takılanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
torerrgti

torerrgti

Üye
    Konu Sahibi
yardım optimus black kafaya takılanlar
yaklaşık 3 haftadır lg optimus black kullanıyorum cok memnunum telefonumdan fakat bazı sorularım ve merak ettiklerim var yardımcı olabilirmisiniz ?
1. genel olarak şarjı 12 saati gecmiyor. içerisine uygulamalar oyunlar go launcher falan yukledim onlardan mı?
2. ram kullanımı tas managerlarda bakıyorım 488 üzerinden kalan genelde 100 150 mb arası.. gözüm takılıyo çok tutuluyorum normalmi bu ?
3. 2.3 falan diyosunuz da ben hala 2.1 kullanıyorum romunu bu nasıl degişir guncellemeyle falanmı ? ve garantiden cıkıyomu eger 2.2ye gecersem ? bu arada telefon v10c guncelledi sadece kendini..
4. bide bu konuların dışında rahatsız oldugum bi durum go launcher hakkında bilgisi olan varsa eger ben ana ekranı go launcher tema olarak sabitlemiştim ama telefonun kendi ana ekranına gecişi yapamıyorum ordada acık uygulamalar oluyordu onlarıda kaldırıp belki telefonu rahatlatırım diye düşündüm.

saygılarımla

Lenneth

Üye
1) Hayır telefonun şarj performansı kötü, genel olarak çoğu Android'lerin kötüde bu telefon eski Android sürümüyle geldiği için şarj konusunda daha büyük sıkıntısı var.

2) Normal, ram değerlerine sadece ram yetmemezliği yaşıyorsa bakın. Onun dışında boşverin.

3) LG Optimus Black 2.2 ile geliyor, siz 2.1 ile nasıl kullanıyorsunuz ki ?

4) Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları yönet > listeden Go Launcheri bulup seçin. Varsayılan olarak başlattaki varsayılanı sil butonuna basın. Ev ekranı tuşuna bastığınızda LG ve Go Launcher arasında tercih yapmanızı isteyecek.

Ek olarak cihazın performansı biraz düşük o donanıma göre, LG yazılım konusunda berbat.

torerrgti

torerrgti

Üye
    Konu Sahibi
orda bi yanlışlık olmus yanlış yazmışım 2.2 bendeki dediiniz gibi fakat orda burda okuyorum kafam karısıyor 2.3 falan diye ne faydası farkı olur bide garanti kapsamındamı ki ?

technoshark

technoshark

Üye
2.1 diye birşey yok ki ? bir yalnışlık var bencede...

Lakin ram kullanımına baktığınızda nerelere harcıyor ?

Bence siz bir güncelleme yaparsanız sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

LG nin sitesinden LG Tools Dosyasını indirim, Telefonunuzu bağlayarak bir güncelleme yapınız isterseniz ..

torerrgti

torerrgti

Üye
    Konu Sahibi
2.1 diye birşey yok ki ? bir yalnışlık var bencede...

Lakin ram kullanımına baktığınızda nerelere harcıyor ?

Bence siz bir güncelleme yaparsanız sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

LG nin sitesinden LG Tools Dosyasını indirim, Telefonunuzu bağlayarak bir güncelleme yapınız isterseniz ..

deniycem cok tesekkur ederim. bu arada 2.1 yanlış yazmışım oyle bişey tabiiki yok her 0ptms black gibi bnmkide 2.2.2 amma ve lakin bnm merak ettigim konu bu 2.3 konusuydu bilgi edinmek istiyordum..

technoshark

technoshark

Üye
2.3.4 versiyonu sızmış lakin çince vede ing ce mevcut :) henüz tr için olan gelmedi.. geldiğinde paylaşacağım :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Ben gereksız olan uygulamaları ve arka planda calısan uygulamaları kapatıyorum bana rahat rahat 1 gun gidiyor şarjı hocam.. :S Ben şarj konusunda oyle buyuk bı sıkıntı yaşamadım optimus black'te..

Masha

Masha

Üye
Bende de Optimus Black var şarj konusunda 2 gün rahat kullanıyorum. Tavsiyem gereksiz Uygulamaları kapalı tut. Smartphone'ların genel sorunu pil ömrü zaten ama aralarında en iyisi blacktir. Yakında 2.3 güncellemeside gelir.

torerrgti

torerrgti

Üye
    Konu Sahibi
bu arada bu arama esnasında ters cevirdiğimizde telefonu sessize alma fonksiyonunu telefonu aldıımdan beri yapamadım. ayarlar bolumunde aktif hale getiriyorum ama gene olmuyor yan tuşa bastıgımda ses kesiliyor ancak. acaba sorun bendemi telefondamı arkadaşlar :))

Ocean258

Ocean258

Üye
senin bahsettiğin durum yerçekimi sensörü ile alakalı oluyor genellikle. yerçekimini telefon ters algıladığında cihazı sessize vermeye programlanıyor o şekilde oluyor. eğer telefona yeni farklı bir rom atmadıysan sensör ile alakalı bir sıkıntı olabilir, eğer atmış isen bu gibi sorunlar yazılımsalda olabiliyor. cihazında hangi android sürümü mevcut?

torerrgti

torerrgti

Üye
    Konu Sahibi
senin bahsettiğin durum yerçekimi sensörü ile alakalı oluyor genellikle. yerçekimini telefon ters algıladığında cihazı sessize vermeye programlanıyor o şekilde oluyor. eğer telefona yeni farklı bir rom atmadıysan sensör ile alakalı bir sıkıntı olabilir, eğer atmış isen bu gibi sorunlar yazılımsalda olabiliyor. cihazında hangi android sürümü mevcut?

yercekimi sensorü derken ? kafam karıştı.. bu özellik hani şu çağrı geldiginde telefonu yuzustu cevirdiigimizde susması gereken durum deilmi ? telefonu dier sensorle ilgili işlemlerinde sorun yok hersey işliyo bitek bunu beceremiyorum.. telefonun sürümü 2.2 froyo

technoshark

technoshark

Üye
yercekimi sensorü derken ? kafam karıştı.. bu özellik hani şu çağrı geldiginde telefonu yuzustu cevirdiigimizde susması gereken durum deilmi ? telefonu dier sensorle ilgili işlemlerinde sorun yok hersey işliyo bitek bunu beceremiyorum.. telefonun sürümü 2.2 froyo

İlk kurulum esnasında yapılan ayarlamalardan kaynaklı sorun olabilir, bence sensör ayarlarınızı sıfırlayın ;)

Ocean258

Ocean258

Üye

aynen kardesım aynı seyden bahsedıyoruz.. anladım senın dedıgını ve tahmınımce sensor ayarlarınla ılgılı bı durum ona bı ayar cek bırseyı kalmayacaktır

• Beğen
Tepkiler: technoshark
torerrgti

torerrgti

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardesım aynı seyden bahsedıyoruz.. anladım senın dedıgını ve tahmınımce sensor ayarlarınla ılgılı bı durum ona bı ayar cek bırseyı kalmayacaktır

telefonu duz bi alana koydum mimik ayarı falan yaptı eger o ayarsa tabii, yok gene olmadı :/

Ocean258

Ocean258

Üye
Anlıyorum hocam.. :/ Bide Ayarlar - Hareket - Oradaki tüm seçenekleri aktif hale getirip denermisin ? ozaman olabilir..

technoshark

technoshark

Üye
Fabrika ayarlarına döndünüz mü ?

torerrgti

torerrgti

Üye
    Konu Sahibi
soylediklerinizin hepsini yaptım lakin sonuc alamadım.. dier butun sensor ozellikleri calısırken bu işe yaramıyo sanırım sacma gelsede sorun telefonda ??!

technoshark

technoshark

Üye
Ayarlar - Hareket - Hareket mimiklerini kullan - Gelen Çağrı sekmesine bir tik koyduğunuzda sessize almıyor mu ? enteresan ya :S oradan oluyor başka yolu yok ki :S

Ocean258

Ocean258

Üye
hocam yolları bunlar bunlardan hıc bırı kâr etmıyorsa servısıne goster bencedede.. yada uzaktan yardımı dene..

torerrgti

torerrgti

Üye
    Konu Sahibi
ilginize tesekkur ederim maalesef hicbiri ise yaramadı.. tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt