LG Optimus Black

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serhan_21

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus Black
Selam beyler ben eskiden samsung wave 2 kullanıcısıydım fakat uygulama yetmezliği gibi nedenlerde değiştirmek istiyorum.LG optimus black almak istiyorum sizce almalımıyım almalıysam neden almalıyım ? telefonun artıları ve eksileri neler kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ??

karayel90

karayel90

Üye
Bütçeniz ne kadar

mancukya

Üye
Lgye para vermemeni dilerim nedenleri kalitesiz malzeme ve yazilim alaninda yetersiz ve yalanci bir firma olmasi

serhan_21

Üye
    Konu Sahibi
diğer forumlarda herkes lg optimus black i tavsiye etmiş ama bilmiyorum kullanan arkadaşlar yardım edebilirmi

seymen16

seymen16

Üye
Lgye para vermemeni dilerim nedenleri kalitesiz malzeme ve yazilim alaninda yetersiz ve yalanci bir firma olmasi[/QUOTE

Ben kullanıyorum malzeme konusunda hiç sıkıntı çekmedim gayet kaliteli malzeme kullanmışlar. Şuan benim için tek sıkıntı LG'nin 2.3 güncellemesi çıkarıcam deyip hala çıkarmaması. Tavsiye ederim çok güzel bi telefon ben çok memnunum.

serhan_21

Üye
    Konu Sahibi
Lgye para vermemeni dilerim nedenleri kalitesiz malzeme ve yazilim alaninda yetersiz ve yalanci bir firma olmasi[/QUOTE

Ben kullanıyorum malzeme konusunda hiç sıkıntı çekmedim gayet kaliteli malzeme kullanmışlar. Şuan benim için tek sıkıntı LG'nin 2.3 güncellemesi çıkarıcam deyip hala çıkarmaması. Tavsiye ederim çok güzel bi telefon ben çok memnunum.
çok kararsız kaldım.aslında bnde telefonu denedim gayet güzel bir telefon kullananlarda tavsiye ediyor fakat güncelleme gelirmi orda kararsızım şuan android 4.0 çıktı oda gelebilirmiş direk

karayel90

karayel90

Üye
Telefonun sürümü 2.2 ama 2.3 e yükseltilebiliryormuş ama ics(4.0) desteği olurmu onu bilemem

mancukya

Üye
Lg nin kernel mühendisleri yok sadece android telefon çıkarmak için bu ürünleri piyasaya sürüyor ve telefona güncelleme gelmesi çok zor

Kaç lira bütçen var ben sana başka bi android cihaz önereyim

Soruyorlar söylüyorsun neredeyse azarlamaya calisiyorlar. Evet malzemeleride kalitesizdir su an icin yaklasik 1 sene mazisi olmayan telde sorun yasamamis olabilirler Lgnin gecen sene cikan modellerinin cogunda sorunlar olustu bilinen seyler. Arkadasta belirtmis Android harici program olmadigi icin Andfroidle tel yapiyorlar ama yapiyorlar iste sadece update gelicek 2.3 icin ama peki son teknoleji cikmis 2 tane modleine sizlere acaba ICs sunacakmi kesinlikle hayir almayin bizden uyari markacilik fanlik islerine kalkismayin Lg yaramaz.

karayel90

karayel90

Üye
Soruyorlar söylüyorsun neredeyse azarlamaya calisiyorlar. Evet malzemeleride kalitesizdir su an icin yaklasik 1 sene mazisi olmayan telde sorun yasamamis olabilirler Lgnin gecen sene cikan modellerinin cogunda sorunlar olustu bilinen seyler. Arkadasta belirtmis Android harici program olmadigi icin Andfroidle tel yapiyorlar ama yapiyorlar iste sadece update gelicek 2.3 icin ama peki son teknoleji cikmis 2 tane modleine sizlere acaba ICs sunacakmi kesinlikle hayir almayin bizden uyari markacilik fanlik islerine kalkismayin Lg yaramaz.

Android 2.3 güncellemesi çıkacak demişlerdi çıkış tarihinin üzerinden 3 ay geçti taaa bizim bakkal öldü gitti güncelleme yok:kop: Direk 2.2 den ics ye atlamak imkansız birşey.Bencede bu telefonu almak çok anlamsız

serhan_21

Üye
    Konu Sahibi
1000 tl den fazla olmayan iyi bir telefon önerirmisiniz ozman android li olsun ama ve Ics de gelsin

karayel90

karayel90

Üye
Daha hangi telefonlara gelecek tam belli değil biraz beklemeni öneririm

PriZm

PriZm

Üye
galaxy s al kamera flasi haric butun ozellikler ayni.tavsiye ederim.ayrica galaxy s suan gingerbread 2.3.4 mevcut. 4.0 ise gelecek guncelleme sikintisi cekmessinayrica galaxy s optimus blacke gore cok daha performansli.ozellikle oyunlarda...

aagkn

aagkn

Üye
Sony Ericsson Xperia Neo almanı öneririm zaten Ice Cream Sandwich'e geçeceğini açıklayan ilk firma Sony Ericsson'dur.

webgezgin

Üye
arkadaşlar android e daha yeni geçtim :) şu ics dediğiniz şey nedir habide root olayı nedir .?

y n s c n

y n s c n

Üye
Ice Cream Sandwich (İCS), Android'de yeniysen root işlemlerini sonra araştırmanı öneririm.. Önce bi bu versiyonun tadını çıkar sonra yeni versiyonlara geçiş yaparsın :oke:

sukho

sukho

Üye
ben 3 aydır bu telefondan kullanıyorum ve gerçekten güzel bi sıkıntı yok ha güncelleme olayı evet biraz sıkıntı oldu tamam ama şimdi bu telefonla galaxy neredeyse aynı ben pek fark göremedim sadece diyeceğim şu türkcellden alma nasıl alıyorsan al yada alıp root yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt