ergenlik sivilcelerine doğal çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

wampir^^ella

wampir^^ella

Üye
    Konu Sahibi
ergenlik sivilcelerine doğal çözüm
Bir avuç papatyayı pırasanın sıkılmış suyuna atıp kaynatın. Daha sonra sıkarak çıkardığınız papatya posasının içine bir tutam şahtere otu ilave edin ve krem kıvamına gelinceye kadar badem yağı ekleyerek yoğurun. Hazırladığınız kremi cildinizi temizledikten sonra sivilceli bölgeye sürün.

Birkaç tane narın kabuklarını biraz sirkenin içine atıp kaynatın. Elde ettiğiniz karışıma gül suyu ilave edip, bu sıvıya batırdığınız temiz bir pamukla temizlenmiş ciltteki sivilceli bölgeye kompres yapın.

Bir avuç gül yaprağı, bir avuç şahtere otu ve bir avuç papatyayı sirkeli suda kaynatın. Daha sonra süzün ve elde ettiğiniz posaya dövülmüş nar kabuğu ve krem kıvamına gelecek kadar badem yağı katarak iyice yoğurup sivilceli bölgeye sürün.

Bir avuç şahtere otunu kaynar suda yarım saat bekletin. Daha sonra temiz bir tülbentten geçirerek süzün. Elde ettiğiniz sıvıya 10-15 damla badem yağı ilave ederek iyice karıştırın. Hazırladığınız karışıma batırdığınız temiz bir pamukla sivilceli bölgeye kompres yapın.

• Beğen
Tepkiler: Pure Life

Bora

Bora

Üye
Başlığı görünce hemen atladım.:) Bakalım deneyelim. Teşekkürler :)

wampir^^ella

wampir^^ella

Üye
    Konu Sahibi
rija ederim bende deniorum bakalım :):)

Pure Life

Pure Life

Üye
bilgi için teşekkürler benimde çok sivilcem vardı ergenlikde

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yahu benimde hiç çıkmadı , sakallar geldi ama sivilce hiç olmadı :)

Consul9

Consul9

Üye
şahtere otu = BU NE?:)
kompres yapın=nasıl yapılırki???:)

walla bnm bildiğim sivilceyle savaŞ yöntemi limonu eline iYice sıkacan sonra yüzüne sürecen sonra 5dk filan bekleip yüzünü yıkayacaksın;)
"bilgi sağlam yerdennn... bir hemşire söledi:D"

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
neyse ki ALLAH a şükür öyle bir sorunum ok

asedme

asedme

Üye
şükür sivilcem yok :D

asi_voleybolcu

asi_voleybolcu

Üye
şahtere otu = BU NE?:)
kompres yapın=nasıl yapılırki???:)

walla bnm bildiğim sivilceyle savaŞ yöntemi limonu eline iYice sıkacan sonra yüzüne sürecen sonra 5dk filan bekleip yüzünü yıkayacaksın;)
"bilgi sağlam yerdennn... bir hemşire söledi:D"
denicem bilgi için tsk :)

ALPARS™

ALPARS™

Üye
bi internet sitesinde diş macunu(yalnız jel içermeyecek) sür bi süre bekle sivilceyi kurutuyor diyordu.Bide aspirin biraz suyla erittikten sonra sür diyordu.

qncqnc

Üye
Bir de gül suyu ve pudrayı karıçtırıp (macun kıvamına getirip) yüzünüze sürüyorsunuz. 5 dakika sonra kendiliğinden dökülmeye başlıyor ve yıkıyorsunuz.. Denedim, yarıyor..!! :evet:

asiye80

Üye
Yazıda bahsedilen yöntemler kişinin cildine göre faydalı olabilir. Denemekte fayda var. Bunun dışında kulaktan dolma yöntemlerle hareket etmek cilde zarar verebilir, alerji yapabilir veya yüzünüzde iz kalabilir. Kaliteli ve güvenilir bir markanın sivilceye karşı olan ürünlerini kullanmakta başka bir çözüm.

GothLies

GothLies

Üye
Yaaaa ltfn bana yardm edin bn 13yasndaym ve 1 ay once yüzümde hic sivilce yoktu pürüzsüz ve dümdzdü ama su sıralar cok çıkmaya basladı ne yapabilirim bunlar ise yarıyor mu sizce elma sirkesi denersem ise yarar mı??lütfen acil yardım lazımmmm bu halimden nefret ediyoruuuummm!:(((

lazya 61

Üye
ilk önce insanlara hizmet ettiğiniz için teşekkürler sizin verdiğiniz bilgi doğrultusunda hareket ettim ama bir yara göremedim bunun başka arternatifi yok mudur :nono:
daha kolay daha dogru bir bilgi istiyorum uzun zamandır tedavi görüyorum bir çok sivilcem geçti ama bazı sivilcelerimi türttüğüm için biraz çoğaldı onlardan nasıl kurtulurum yaaaa:op:

ghost3895

ghost3895

Üye
ilginç yöntemler deniyeceğim

okanakca08

Üye
Arkadaşlar bi öneride benden kesinlikle çok etkili:

Öncelikle bi yarasa kanadını suda 10dk kaynatın. Daha sonra bu kaynattığınız suya 1 adet kurbağa bacağı ve kola koyun (pepsi olursa daha iyi olur). Bunu hergün yatmadan önce sürün. Sivilce falan kalmaz :D:D:D:D:D

minoo

minoo

Üye
Arkadaşlar bi öneride benden kesinlikle çok etkili:

Öncelikle bi yarasa kanadını suda 10dk kaynatın. Daha sonra bu kaynattığınız suya 1 adet kurbağa bacağı ve kola koyun (pepsi olursa daha iyi olur). Bunu hergün yatmadan önce sürün. Sivilce falan kalmaz :D:D:D:D:D

Bu nasıl bir tavsiye, anlamadım ki ben.. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: greenmile
minoo

minoo

Üye
:ah

Revengeful

Emekli Yönetici
ilk önce insanlara hizmet ettiğiniz için teşekkürler sizin verdiğiniz bilgi doğrultusunda hareket ettim ama bir yara göremedim bunun başka arternatifi yok mudur :nono:
daha kolay daha dogru bir bilgi istiyorum uzun zamandır tedavi görüyorum bir çok sivilcem geçti ama bazı sivilcelerimi türttüğüm için biraz çoğaldı onlardan nasıl kurtulurum yaaaa:op:

Adam konuyu bahane ederek kızlara telefon numarasını veriyor :ehe

Üst Alt