Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefn TAvsiye
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D u M a N
Üye
Konu Sahibi
Telefn TAvsiye
1000tl android ne telefon önerirsiniz bide sorularım
1)Optimus Blackmı Desire Hd Mı Samsung GAlaxy s mi ?
anılbaran
Üye
galaxy s
umay565
Üye
okadar vericek paran varsa ben bir dur derim galaxyle optimusun arasında kalırım ama daha ucuz diyorsan kesinlikle huawei ideos x5
Lenneth
Üye
Galaxy S
Arisklaus
Üye
Smsung Galaxy S (ztn kapasitif amoled ekran tek bunda var)
N1C<-lazımdeğil
Üye
sony ericsson neo ya bak veya sony ericsson ray
Ocean258
Üye
Optimus black.. 4 aydır kullanıyorum Ekran,Şarj süresi,tasarım,wifi hızı,Kamera memnun kalacağın ozellıklerı hocam.. fiyatına gore piyasadaki en iyi smartphone'lardan birtanesi bence.. tavsiye ederim
Optimus black'te Nova display ekran var kapasitif nova olan tek telefon.
Galaxy S'te kamera flaşı yok, bende optimus black ve galaxy S arasında kalmıştım zamanında seçimimi optimus black'ten yana kullandım.
Sen aralarındaki farkı anlamak için alışveriş merkezine gidip kendin karşılaştıracaksın..Arada sistemsel olarak gözle görülür bi fark yok.
İkisini eline al ve öyle karar vermeni tavsiye ederim böyle almak hem senin içine siner hemde daha sonradan ' onu neden almadım ' olayı olmaz..
Masha
Üye
Optimus Black tabiki. Galaxy S'te Amoled varsa Optimus Black'te Nova Display ekran var. Ayrıca uzaktan yardım uygulaması cabası
halit255
Üye
optimus black al samsung galaxy s i kafandan sil bence kullanan arkadaşlarım var flaşı yok kamerasında