ideos x5 mi iphone 3g 16gb mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 mi iphone 3g 16gb mı ?
bugun abim ve halamın ogluyla turkcell e gittik 3 hafta once 569 tl dedikleri telefona yeni geliyorum ordan adam 680 dedi sonra bi yere gittik iphone 3g 8gb 2.el 650 tl abim 8 gb oldugu ıcın vazgecti yarın 2.el iphone 3g 16gb alıcaklar eger ben fikrimi degistirebilirim simdi ideos x5 i bugun elime aldım az baktım telefonu actım iyiydi sonra iphone 3g 8gb ı elime aldım gerek hızı gerek kullanım kolaylıgı muhtesemdi abimdede iphone 3g var ondanda biliyorum
simdi bana ideos x5 ve iphone 3g 16gb karsılastırırmısınız ( 2.el iphone )

özelliklerini bilmiyorum mesela android mi bildigim kadariyla ios tu

merak ettıgım ozellikleri sunlar - ram kaç ? , işlemci nasıl ( kaç ghz ?) vb bi yazarsanız ve x5 ile karsılastırırsanız cok guzel olur

coacoa

Üye
l burda koca inceleme ekibi iphone almak icin sadece 4 neden bulurken ideos x5 almak için onlarca neden bulmuslar ..

Lenneth

Üye
iPhone 3G'ye para vermeye değmez.

mstf_l

mstf_l

Üye
ideos x5 derim cunku iphone 3g artık 4s le eskidi hemde kısıtlamacı bir sistem bence ideos

Elektr0

Elektr0

Üye
Bu nasıl karşılaştırma ideos X5'e hakaret edeilmiş sayıyorum :d:

baranselona

baranselona

Üye
Iphone 3gs olsa neysede 3g eski bi model..vede 2. El alacaksin yani tanidiktan yada cok temiz bi cihaz bulmalisin.. 2.el iphone 3g lerin neredeyse tamaminda batarya sorunu var ... Pixsel olusu vb.. X5 daha iyi bencede.... Ayrica her aklina gelene konu acmak yerine tek bjr konu uzerinden devam etmelisin konu kirliliginden baska bi sey olmuyor...

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 3gs olsa neysede 3g eski bi model..vede 2. El alacaksin yani tanidiktan yada cok temiz bi cihaz bulmalisin.. 2.el iphone 3g lerin neredeyse tamaminda batarya sorunu var ... Pixsel olusu vb.. X5 daha iyi bencede.... Ayrica her aklina gelene konu acmak yerine tek bjr konu uzerinden devam etmelisin konu kirliliginden baska bi sey olmuyor...
yazmayı unuttum iphone 3gs bu :D

Elektr0

Elektr0

Üye
iphone alacaksan iphone 4 - 4s al... gerisini boş ver ! 3 - 5 senenin önceki cihazlarından ne tür bir haz alacaksın ki... ?

baranselona

baranselona

Üye
yazmayı unuttum iphone 3gs bu :D
Dedigim gibi 2.el iphone larda batarya sorun olabiliyor... Iyi arastirip almalisin... Pixel olusu vb.. Dikkat et... Icine hanvisi siniyorsa onu al San bide karsilastirma vereyim bak kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Huawei-U8800-IDEOS-X5-vs-Apple-iPhone-3GS

Elektr0

Elektr0

Üye
yanı ideos x5 iphone 3 16gb daha mı iyi demek istiyorsun ?
Anlamışsın dostum ... iphone 3g 3-5 sene öncenin ki yav şimdi birde 2. el diyorsun sana bişi diyim mi şarj aleti ile gezersin...

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi

Anlamışsın dostum ... iphone 3g 3-5 sene öncenin ki yav şimdi birde 2. el diyorsun sana bişi diyim mi şarj aleti ile gezersin...
iphone 3gs arkadasım 3g degil yanlıs yazmısın

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi

yok ben hiç içmedim içmemde alkollu içecekler ...:oke:
ozaman içmeye başlasan iyi olur :D

----------Eklendi @ 22:51:01 ---------- Yazıldı @ 21:09:05 ----------

önerileriniz neler 2.el temiz 0 gibi ( tanıdıktan ) iphone 3gs mi paketı acılmamıs ideos x5 mi ?

baranselona

baranselona

Üye
Ben senin yerinde o yasta olsam iphone u alirdimhem havam olurdu hemde kullanimi androide gore daha rahat....

Ama telefon olarak ideos x5 daha ustun ozzellikleri var...

Iphone derim senin icin ben....

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
Ben senin yerinde o yasta olsam iphone u alirdimhem havam olurdu hemde kullanimi androide gore daha rahat....

Ama telefon olarak ideos x5 daha ustun ozzellikleri var...

Iphone derim senin icin ben....
bende iphone olmasa ideos x5 diyecektim en baslarda iphone dusunuyordum ama pahalı diye takmadım konu falan actım ideos x5 e karar verdım telefoncuya gıdınce otv zammı ile 680 dedi adam 3 hafta once sorudgumde 569 demıstı sonra o paraya 2.el iphone 3gs alalım dedi abim kendiside iphone 3gs kullanıyor simdi iphone 3gs flash player destekliyormu internetten video izleyebilirmyim kaç mb ram i var kaç ghz islemcisi az yardım edermısnız

Arisklaus

Arisklaus

Üye
iphone 3 eskidi arkadaşım,kesinlikle huawei.

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 i aldım suan yanımda o benım bebegım :D

----------Eklendi @ 19:32:48 ---------- Yazıldı @ 19:32:29 ----------

İDEOS X5 kullananlar yardıım edebilirlermı uygulama ve şarkı atıcam simdi telefona ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt